login |

Nézzünk animációt!: Blue Period

2021. 10. 14. 14:50 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: ajánló, anime, kampány, video,

A Kék korszak című új anime hetiben kerül fel a Netflixre (természetesen magyar felirattal), szóval olyasmi amit lehet várni – ez újdonság a platformon, mert jó ideig nem volt heti, a japán tévés adással párhuzamosan (illetve mindössze egy hét csúszással) adott animéjük.

Hivatalos leírás:

A népszerű középiskolás, Yatora Yaguchi unja az életét, ezért miután megihleti egy festmény, beleveti magát a művészet gyönyörű, de kíméletlen világába.

A plakát alatt, tovább mögött előzetes.

2 hozzászólás Ne habozz!

walaki - 2021. 10. 15. 10:48

Jó lenne az alapötlet, de 3 rész alatt nem sikerült a karaktereket megkedveltetni, ahogy a festészetet sem sikerült bemutatnia.

A hivatalos leírás egyébként teljesen fals: a főszereplő nem népszerű, hanem delikvens, és nem egy festmény ihleti meg, hanem az első festmények a fogadtatása.

SPOILER
Amikor meg a festészet helyett azt ecsetelik, hogy szegény szőke transzvesztitának de nehéz párt találnia, na ott kapcsoltam ki. Köszönöm, de ez engem egyáltalán nem érdekel.

berserk87 - 2021. 10. 30. 10:08

walaki: Rosszul írtad. Egy festmény az, ami nagy hatással van a főszereplőre (egy lány van megfestve rajta) és emiatt kezd érdeklődni a festészet iránt.

Festészetet tanultam egyetemen. Szerintem meglepően hitelesen mutatja be a közeget és magát a festészet tanulási folyamatát is.

A srácra a népszerű jelzőt használni lehet kérdéses, de a delikvens is legalább annyira az lenne. Jó tanuló és a barátai nagyon szeretik őt. Mindenkivel barátkozni próbál az első négy részben és nagyon nyitott a személyisége. Emiatt számomra nehéz lenne őt delikvensnek nevezni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz