login |

Emlékeztető: Élete a halál 1. évad

2021. 10. 16. 19:30 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló, Ausztrália megmutatja, kampány,

Ma. 21:00. TV4. My Life Is Murder – 1×01-02 (eredeti előzetes)

Ehh, amikor pár hete elkezdődött ennek a Lucy Lawless főszereplésével készített új-zélandi karakterizálós, magánnyomozós kriminek odakint a 2. évadja, akkor elkezdtem nézni az első évadot, hogy képben legyek a hazai premierre, plusz eleve, hogy lássam, milyen, hiszen tavaly nem vágtam bele a pilotba. De szerintem valami munka közbejöhetett, így 20-30 percnél félbehagytam a nyitányt, és el is felejtettem visszatérni, szóval annyira most nem tudok hozzászólni a premierhez.

A kép alatti hivatalos leírás a lehető legtipikusabb, de ez is mutatja azt, hogy ha valami jó, akkor nem a szinopszis alapján lesz, hanem az írásnak, a karaktereknek köszönhetően, ergó, ha itt jó a főhős, akkor biztos nézős lehet.

A sorozat a rettenthetetlen magánnyomozó, Alexa Crowe kalandjait követi, aki a legborzasztóbb bűncselekményeket is megoldja, miközben igyekszik megbirkózni magánélete gondjaival.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz