login |

Délelőtti videó 6.: Bad Sport

2021. 10. 19. 12:40 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: doku, video,

A Sportszerűtlen sportvilág című Netflix-es dokusorozat nemrég került bemutatásra és benne hat hihetetlen történetet mutatnak be, sporttal kapcsolatos bűnügyeket a sportolók, edzők és a törvény képviselői elbeszélései révén. Téma lesz többek között a 2002-es téli olimpia előtti műkorcsolyás botrány, Randy Lanier, autóversenyző marihuána csempészése, az Arizona State egyetem kosárcsapatának sportfogadási, meccsmanipulálási botránya, az olasz focis fogadási bundabotrány, illetve a dél-afrikai krikettcsapat kapitányának bukása. Előzetes a tovább mögött.

2 hozzászólás Ne habozz!

wouhn - 2021. 10. 19. 13:11

Én a napokban néztem meg a Juventusról szóló részt. Csak címszavakban ismertem a sztorit, de ez a mozgókép nem győzött meg arról, hogy Moggi lenne maga a sátán egyszemélyben.

romanista - 2021. 10. 19. 15:20

@wouhn
nem véletlenül száműzték őket a serie B-be…
Moggi meg minden csak nem ártatlan. Miért használ vki eldobható telefonokat, ha nincs rejtegetnivalója és még sorolhatnánk a gyanús dolgokat, de ahogy a részben is elhangzott, a Rubentus a legbefolyásosabb fociklub Itáliában, így bármit IS eltussolnak…leadták nekik a drótot a nyomozásról, tuti.
Paparestat is befenyítették, nem is mert ellenük vallani a tárgyaláson..
A mai napig ez megy, a mostani elnök Andrea Agnelli is egy igazi rafkós kavarógép és milyen az, hogy egy fociklub elnöke találkozgat a maffiával – ‘Ndrangheta konkrétan-, igazán bizalmat gerjesztő, nem?
Egész Itáliában köztudott, hogy a bírók nagyrészt nekik fújnak, legfőképp sorsdöntő meccseken.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz