login |

Délelőtti videó 2.: The Blacklist

2021. 10. 20. 10:50 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: video,

Felteszem a kezem, még a szokásosat sem tudom már hozzátenni a 9. évad tovább mögötti előzeteséhez. Red él, a feketelista még mindig releváns… a sztoriban? A kinti premier után szokás szerint jönnek a részek rögtön a Netflixre is magyar felirattal.

4 hozzászólás Ne habozz!

Rabaatti - 2021. 10. 28. 14:10

Hát…
A részemről csak annyi, hogy én személy szerint nagyon szeretem a sorozatot. Az első pillanattól szinte. Simán lenyeltem a filler epizódokat, a néha felvillantott logikai wtf dolgait és a néha megtorpanásra késztető zagyva forgatókönyvi hibáit is. Szóval mindent. Bejött a sármja, a stílusa (amelyeket egyértelműen J. Spadernek köszönhet amúgy) és az, hogy nem akar mást, csak szórakoztatni. Azt, hogy szájtátva, vagy éppen körmöt rágva csodálhassuk a gonosztevő főhöst – akit egyébként útálnunk kellene az elkövetett bűnei/sötét dolgai miatt – amint az éppen bábként madzagon ráncigálja a bűnüldözés krémjét.
Viszont, sztem Spader mellett az igazi húzóerő Boone volt. Így, hogy kiszállt a csapatból, nem tudom merre billen az a nyelv. Nem tudom van-e még elég szufla ahhoz, hogy életképes maradjon a sorozat.
A 9/01 nem győzött meg erről. Erőtlen volt és erősen nosztalgiaillatú. Szóval ja, maradok ez nem kérdés, csak egyelőre azt nem tudom, hogy érdemes-e?
Talán. Majd kiderül.
Néha jobb, ha alacsonyak az elvárásaink…

Márkus - 2022. 02. 09. 17:47

Nem tartozik a legjobb sorozatok közé a Feketelista. Pedig az első 2 évad nagyon izgalmas, kellemesen szórakoztató, és rejtélyes is.Talán még az 5. évad pörög fel, de utána elég sok a csupán tölteléknek számító rész. A sikerét egyértelműen James Spadernek, (Raymond Reddington alakítójának) köszönheti. J. Spader egy szellemes, művelt, ételek, italok terén ínyenc bűnözőt alakít, aki ugyanakkor különösebb gátlás nélkül lő le embereket, intéz országok, nagy cégek, és bűnszervezetek, más bűnözők közötti akciókat, üzleteket. Mára már meglehetősen előnytelen külseje ellenére, Spader belopja magát a nézők szívébe, mert sokatmondó arcjátéka, a nagystílű gengsztert alakító megjelenése közepette remek megjegyzései, humoros és életvidám tettei elvarázsolják az embert. Persze ez a forgatókönyvíróknak az érdeme, de nem lehet véletlen, hogy a legtöbb szövege neki van, a többi szereplő szinte elsikkad mellette. Még Megan Boon a maga állandóan sírós, vádló tekintetével sem tudja magára vonni a figyelmet. Pedig őérte van minden, a fedora kalapos bűnöző miatta adja fel magát az FBI-nek.

Már Rabaatti, hozzászóló megbocsátotta a sok logikátlanságot, úgyhogy én sem sorolnám azokat.
Az azonban megbocsáthatatlan, hogy menet közben változtatnak az alaprejtélyen! Szerencsétlen Lizinek nem elég, hogy a valóságban, filmen kívül születik gyereke, de ezt beépítik a sorozatba, majd az évadok során legalább 4 apját tudnánk számbavenni. Anyja is kettő lesz a 8. évad végére.
És ez még nem minden, de az még véletlenül sem derül ki, hogy valójában ki az apja.
Ez a nézőket el szokta kedvetleníteni -, hogy finoman fejezzem ki magam.

Az összeesküvéselméletek kedvelőinek viszont van a sorozatban minden, mi szem, szájnak ingere.
A 9., netán 10. évad ezek után érdektelenné is válik.
Sajnálom!

kisdarázs - 2022. 05. 06. 14:37

Én szeretem, így nézem továbbra is, de tény, hogy azért rendszeresen morgok a buta fordulatokon és a forgatókönyv nonszensz hibáin.
Fárasztó, hogy mindenki 5x támad fel, és minden dolog, amit elhitetnek veled, később kiderül, hogy nem is úgy van, a Redarina baromságot meg nem igazán veszi be a gyomrom.
Más megoldás a fő kérdésre viszont már nincs nagyon, viszont az elején mintha nem így indultak volna neki a sztorinak a készítők, így egy zagyvaság lett az egész…
Boone nélkül nem az igazi, mégha egy rendkívül tehetségtelen színésznővel (nevezzük így sóhajtva) volt is dolgunk :) Az ő esetében kivételesen örültem volna, ha iktatják ki, hogy esetleg a későbbiekben, ha elfogyott a pénze, még akár visszatérhessen :D

Szóval én nézem továbbra is, mert korábban megszerettem annyira, a hülyeségei fölött pedig jótékonyan szemet hunyok.

Florabell - 2022. 06. 17. 17:50

Vérbeli Blacklist rajongóként azt tudom mondani, hogy a 9.évad második felére feléledt hamvaiból a sorozat. Pedig már épp feladtam volna valahol a 9.résznél, de sikerült elmélyíteni a megmaradt karaktereket, úgyhogy ismét ez a kedvenc heti nyomozós sorozatom.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz