login |

Emlékeztető: Disztópia 1. évad

2021. 10. 20. 18:50 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló, Európa is létezik,

Ma. 21:40. HBO3. Dystopia – 1×01 (kritika + magyar feliratos előzetes) – az HBO GO-s premier után a tévében is, magyar szinkronnal.

Nyugi, ez nem a pár évvel ezelőtti pénzmosodás sorozat, hanem egy idei svéd széria a Viaplay-ről, amely élő szerepjátékos, LARP témával indul, majd rejtélyesbe vált át. Minden más a kritikában, alatta pedig kommentek, amik alapján érdemes lehet bizakodni.

A hivatalos tartalomleírás:

A kisvárosi lány, Tess, elkíséri barátját, Leót egy svéd erdő mélyén fekvő elhagyatott gyárba, ahol barátaikkal Skandinávia legnagyobb LARP (live action role play) rendezvényét szervezik meg. Tess kivételével minden résztvevő profi larpos, így nem könnyű beilleszkednie közéjük. Amikor a barátok éppen nem az eseményre készülnek, a tó partján grilleznek és buliznak. A gondnok figyelmeztetése ellenére a csoport beindítja az elhagyott gyár villamosenergia-rendszerét. Ám nincsenek tisztában azzal, hogy ott hátborzongató emberi áldozatra került sor, és az áramellátás bekapcsolásával egy gonosz erőt hívnak életre az épületen belül. Az izgalmas játéknak induló szórakozás hamarosan a túlélésért folytatott harccá válik, ahol senki sem tudja kiben bízzon, és ahol a barátok ellenségekké válnak.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz