login |

Hírpéntek – Mythic Quest 3. és 4. évad! Squidbillies-kasza!

2021. 10. 22. 09:05 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: A tanár 4. évad (vendégblogger?), Invázió 1. évad, A király szerelme 1. évad, Comedy Club 6. évad + Netflix: Locke & Key – Kulcs a zárját 2. évad (vendégblogger?), Dinasztiák 4. évad, Konspirációs korporáció 1. évad, Összetört szívek: A sorozat 1. évad, Maya és a három harcos 1. évad, Vadvilági kalandor 1. évad, Az esőkabátos gyilkos: Hajsza a koreai ragadozó után 1. évad + Holnapi magyar premier: Oswaldo 1. évad
 • Premier: Tribal S2, Invasion S1 (3 rész), The Blacklist S9 (vendégblogger?), The First 48 S22, While The Rest of Us Die S2, The Lost Kitchen S2, Pulling With My Parents S3, The Men Who Sold the World Cup S1 + Finálé: Truth Be Told S2, In With The Old S1 Point of View: A Designer Profile S2
 • Teljes évados premier: One Mic Stand S2 (Amazon), Inside Job S1 (Netflix), More Than Blue: The Series S1 (Netflix), Maya and the Three S1 (Netflix), Locke & Key S2 (vendégblogger? – Netflix), Life’s a Glitch with Julien Bam S1 (Netflix), Adventure Beast S1 (Netflix), Maya and The Three S1 (Netflix),
 • Új a magyar Netflix-en: Dynasty S4, The King’s Affection S1,
 • Magyar premier – HBO GO: 11.05 Északi vizeken (The North Water) 1. évad
 • Magyar premier – HBO GO: 01.24 Milliárdok nyomában (Billions) 6. évad
 • Magyar premier – Netflix: 11.23 A világ ura: Kinyilatkoztatás (Masters of the Universe: Revelation) 1. évad (folytatás)
 • Magyar premier – Cartoon Network: 10.25 A Gombik! (The Fungies!) 2. évad
 • A CBS berendelte a Ghosts teljes 1. évadját.
 • A Critical Role alapján készített animációs széria, a The Legend of Vox Machina 02.04-én indul az Amazon Prime Video-n.
 • A Buccaneer Media elkezdte fejleszteni 6 részes sorozatként a Trainspotting kvázi folytatását, a The Blade Artist-ot, amire visszatérne Robert Carlyle, mint Begbie, ami természetesen Irvin Welsh könyve alapján készülne, ami… itthon tényleg nem jelent még meg? Az immáron megtért főhős úgy tűnik, rátalált a tökéletes életre, azonban amikor visszatér Skóciába a meggyilkolt fia temetésére (akit alig ismert), ismét szembe kell néznie a múltjával, amire alig emlékszik, de az kiderül számára, hogy bár ő elhagyta Edinburgh-t, Edinburgh mindig is a része maradt. Egyelőre még nincs platformja és berendelése a projektnek.
 • A Fear The Walking Dead 7. évadja nagyjából 2013-2014 körül játszódhat (ha volt mostanság valami fix időpont-jelzés, akkor nem tudok róla), ami azt jelenti, hogy abban az időben, amikor Rick-et elröptették a The Walking Dead 9. évadjában helikopterrel, szóval lehet, hogy majd lesz valami kapocs.
 • Shiri Appleby (Allie) vissza fog térni a Roswell, New Mexico 4. évadjára.
 • A Hanna 3. évadja 6 részes lesz.
 • A Jack Ryan 3. évadjának története szerint a főhős menekülésben lesz és versenyt fut az idővel is, miután egy nagyobb összeesküvés részeként gyanúba keverik és szökevénnyé válik. És nem csak a CIA akarja elkapni, hanem egy szervezet, amit ő leplezett le.
 • Amerikában az Acorn Tv csapott le a BBC-s Help jogaira.
 • A Viaplay célja 6 millió skandináv előfizető és 6 millió nemzetközi előfizető.
 • A The Larkins ITV-s premierje 5,1M nézőt hozott (31,1% SHR), míg az Angela Black 3,6M nézővel (25% SHR) leverte w Ridkey Road-ot.
 • Tori Sampson lesz az HBO Max-os The Secret Lives of Church Ladies készítője a könyv írója, Deesha Philyaw társaságában.
 • A The Challenge All Stars 2. évadjának versenyzői: Ayanna Mackins, Brad Fiorenza, Casey Cooper, Cohutta Grindstaff, Darrell Taylor, Derek Chavez, Derrick Kosinski, Janelle Casanave, Jasmin Reynaud, Jodi Weatherton, Jonna Mannion, Katie Doyle, Kendal Darnell, Laterrian Wallace, Leah Gillingwater, Melinda Collins, MJ Garrett, Nehemiah Clark, Ryan Kehoe, Sophia Paquis, Steve Meinke, Teck Holmes, Tina Barta és Tyler Duckworth.
 • Az Apple Tv+ berendelte a Mythic Quest 3. és 4. évadját.
 • Az Adult Swim elkaszálta a Squidbillies-t. A már berendelt 13. évad lesz az utolsó.
 • Roberto Aguirre-Sacasa, a Riverdale készítője beszél az évadzáróról.
 • AC Bradley és Brian Andrews, a What If…? készítői beszélnek az S1 zárásáról és a folytatásról. Itt is.
 • Vendégszerep: Tyner Rushing, Hazel Mason, Ginger Mason, Alise Willis, Maddie Nichols – Echoes (visszatérők), Tim Dekay – FBI: Most Wanted, Ian Harding – Magnum PI, Sandrine Holt – NCIS: Los Angeles,
 • Állandó szerep: Daveed Diggs, Jameela Jamil, Jason Alexander, Robert Beltran – Star Trek: Prodigy (Paramount+), Ceara Coveney, Natasha O’Keeffe, Meera Syal – The Wheel of Time S2,
 • Interjú: a Survivor legutóbbi (itt is) és azelőtti kiesője, Wi Ha-jun + még egy (Hwang Jun-ho – Squid Game), Hamis Linklater (atya – Midnight Mass), Courtney Kemp (a Power készítője),
 • A Ninja Warrior Hungary 3. évadjára visszatér a korábbi két győztes, Gyömrei Máté és Strommer Soma
 • Új sorozat: Class of ’09 – FX, 8 rész, készítő: Tom Rob Smith, főszereplő: Kate Mara és Brian Tyree Henry, FBI-ügynökök 2009-ben végzett osztályáról a közeli jövőben, amikor az igazságszolgáltatási rendszert mestersége intelligencia alakította át. A csapat egy közös barát halála miatt jön ismét össze, a sorozat pedig 3 párhuzamos idősíkon 3 évtizedet lefedve zajlik, miközben olyan témákat rág meg, mint a igazság természete, az emberség és azok a döntések, melyek végső soron befolyásolják életünket és hagyatékunkat.
 • Pilotszkript: Shoot The Moon – Amazon, fél órás dramedy, készítő: Paul Bae, főszereplő: Ken Jeong, execituve producer: Daniel Dae Kim, koreai bevándorlók fiáról, aki beteljesítette amerikai álmát, azonban az mégis foszladozni kezd, amikor házassága és karrierje elkezd szétesni, ezért barátaival egy éves útra indul, hogy átértékelje és ismét felépítse életét.
 • A Hollywood Gang Productions és a MiLu Entertainment megvásárolta Armando Lucas Correa könyvének, a The German Girl-nek a tévésorozatos adaptációs jogait. A párhuzamos idősíkos történet a St. Louis, zsidó menekülteket Németországból Kubába szállító óceánjáró hajó 1939-es történetét dolgozza fel, a középpontba egy fiatalt lányt helyezve, akit már nem látnak szívesen egykori otthonában. És a hajó számára egy reménysugarat jelent, bár az idő előrehaladtával és a háborús körülmények változásával a menekülés inkább pusztulásba kezd hajlani.
 • Az OWN is indít egy gasztro realityversenyt Kym Whitley műsorvezetésével, aminek a címe The Big Holiday Food Fight. 5 részes lesz, epizodikus, egy ünnepi ételek lesznek a középpontban.
 • A Lifetime berendelt 3 nemszkriptelt sorozatot. Az egyik a Five Guys a Week egy angol reality amerikai változata lesz, ami randizós reality, és benne egy nőhöz 5 férfi költözik be, akikkel együtt él majd és a családjának is bemutatja őket, míg egyesével ki nem ejt majdnem mindenkit. Emellett még érkezik a My Killer Body with K. Michelle, amiben a címszereplő rosszul sikerült plasztikai műtéteket próbál meg “visszafordítani”, míg a World of Wonder által gyártott Leave it To Geege egy családi dokureality lesz, de nem celebbel, hanem egy atlantai anyukával, aki autista fiát neveli.
 • A Discovery újabb Gold Rush-spinoffot rendelt be, ezúttal Todd Hoffman-nal, aminek munkacíme Hoffman Family Gold. Az aranyásó 3 év kihagyás után Alaszkában tér vissza.

10 hozzászólás Ne habozz!

dexike3 - 2021. 10. 22. 11:18

nem mindig jók az összehasonlítós listák, de itt egy 100-as a legjobb sorozatokról. van ami oké szerintem, de azért nem vennék rá mérget, hogy tényleg így áll a lista (sok a közelmúltbeli, ami túl előkelő helyen van).
https://www.bbc.com/culture/article/20211015-the-100-greatest-tv-series-of-the-21st-century

Cole - 2021. 10. 22. 11:34

A Milliárdok nyomában 5. évad második fele szinkronosan mikor érkezhet az HBO-ra?

GYV - 2021. 10. 22. 11:48

Elvileg november 5-től az HBO GO-ra, majd november 7-től az HBO3 is műsorra tűzi az 5×08-tól.

Cole - 2021. 10. 22. 11:57

Nagyon szépen köszönöm a választ! :)

Tipca - 2021. 10. 22. 15:55

“A Critical Role alapján készített animációs széria, a The Legend of Vox Machina 02.04-én indul az Amazon Prime Video-n.”

Az Amazont nem igazán vágom, de ez azt jelenti, hogy Magyarországra is ekkor jön? Esetleg van esély magyar feliratra is?

winnie - 2021. 10. 22. 16:41

persze, rogton magyarul fog jonni elvileg itthon az amazonra, lehet, hogy szonkronnal is.

kiskiraly - 2021. 10. 23. 12:20

A napokban kezdték el forgatni az HBOnál az elsó szlovák produkcióként beharangozott Víťaz sorozatot. A 6 részes családi komédia egy visszavonult miniszterelnökről szól, aki ráeszmél, hogy otthoni új poziciójában már kevesebb hatalommal rendelkezik, mint egykoron.

HBO Max-on fog majd bemutatkozni a sorozat

Érdekesség, hogy az egyik iró Zuzana Dzurindová, az egyik korábbi szlovák miniszterelnök lánya

https://mediaboom.sk/vznika-novy-slovensky-serial-po-prvykrat-v-produkcii-hbo-zname-vsetky-detaily-aj-obsadenie

kiskiraly - 2021. 10. 23. 12:20

A sorozat neve még munkacím, nem végleges.

Mate4182 - 2021. 10. 23. 18:26

Ha a Fear the Walking Dead 7. Evad akkor jatszodik amikor az anyasorozatban Ricket elvittek, akkor miert nem latni a Fear esemenyeinek erdemenyet a Walking Deadben?

winnie - 2021. 10. 24. 12:07

“elvittek, akkor miert nem latni a Fear esemenyeinek erdemenyet a Walking Deadben?”

mert nagyon messze vannak egymástól területileg. vannak, akik tudnak arról, ami történt a Fearben, de konkrét hatásuk nincs Virginia államra, de még Ohiora sem, ld, World Beyond.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz