login |

Délelőtti videó 3.: Colin in Black & White

2021. 10. 26. 11:30 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: video,

Nem tudom, az átlagembernek Amerikán kívül mennyit mond a címszereplő neve (én amerikai focistaként ismertem, de mára az aktivizmusával talán ismertebb lett), de a Netflix-es Colin Kaepernick: Feketén-fehéren akár nagyot is durranhat Ava DuVernay rendezésében.

A sorozat Kapernick élete, illetve tinédzser évei alapján készült, egy fiatal srác amerikai focis, kosárlabdás és baseballos sikereiről szól egy kaliforniai kisvárosban, kiemelve, hogy milyen hatással volt a társadalmi és kulturális érzékenységére az, hogy egy fehér család fogadta őt örökbe.

Előzetesek és részletek a tovább mögött. Szereplők: Jaden Michael, Nick Offerman, Mary Louise Parker + Colin Kaepernick, mint narrátor.

3 hozzászólás Ne habozz!

human - 2021. 10. 26. 13:26

szerintem az interjú részek nagyon megtörik az egészet, legalábbis az előzetest

Bögrés leves - 2021. 10. 26. 16:38

Juj ez a fickó nekem nagyon ellenszenves volt mindig is… értékelem ha valaki társadalmi szerepvállalásban részt vesz, de az ilyen nyomulós alakoktól a hideg kiráz. Persze ettől még lehet érdekes :)

Rapguruz88 - 2021. 10. 27. 08:07

Én anno nagyon szerettem a játékát… Jó nem egy Drew Brees vagy Aaron Rodgers szint volt, de a mobilitasaval szint vitt a 49ers jatekaba.. Nem azt a pályafutást futotta be amire a tehetsége predesztinalta volna, kíváncsian várom a szombatot.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz