login |

Hírszerda – Succession 4. évad! Happy Valley-kasza!

2021. 10. 27. 09:05 - Írta: winnie

15 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Lee szerint a világ 3. évad + Netflix: Kölykök az utcáról 2. évad, Asztrológiai útmutató összetört szíveknek 1. évad
 • Premier: The Last OG S4, Stath Lets Flats S3, Shut It Off ASAP S1, Secrets in The Ice S2, Bering Sea Gold S16, Behind The Monsters S1, Autumnwatch S16, Jack And Kelly Night Of Terror S1, Scotland Escape To The Wilderness S1, Just Between Us S1 + Finálé: Wu-Tang: An American Saga S2, Cities of the Underworld S4
 • Teljes évados premier: Sintonia S2 (Netflix), An Astrological Guide For Broken Hearts S1 (Netflix),
 • Új szinkron a magyar Netflix-en: Cobra Kai 2-3. évad
 • Magyar premier – HBO GO: 10.31 A segítség (Help)
 • Magyar premier – HBO GO: 11.20 Gomorra (Gomorrah) 5. évad
 • Magyar premier – TV2Comedy: 11.02 Lee szerint a világ (Not Going Out) 4. évad
 • Magyar premier – Nickelodeon: 11.01 Tyler Perry bemutatja: Young Dylan-t (Tyler Perry’s Young Dylan) 2. évad
 • 11.08-tól a Mintaapák a TV2-ről a Super TV2-re költözik és 19:35-ös kezdéssel lesz látható.
 • Az ABC berendelte a The Wonder Years teljes szezonját, és a Home Economics 2. évadjának a berendelését is kibővítette 13 részről 22-re.
 • 11.11-én komolyabb Grey’s Anatomy/Station 19-crossover lesz.
 • Apple TV+ bejelentette a Scott Z. Burns-féle Extrapolations című antológia sorozat (bővebben róla itt) szereplőgárdáját: Meryl Streep, Matthew Rhys, Kit Harington, Sienna Miller, Gemma Chan, Tahar Rahim, Daveed Diggs, David Schwimmer és Adarsh Gourav
 • A friss sorozatos projektek bejelentésével elég durván el vagyunk maradva még így is, hogy napi 3-at mindig kirakok hírben, szóval nem írtunk még arról, hogy szeptemberben kiderült, hogy a Showtime pilotszkriptet rendelt be Joan Rivers élete alapján Kathryn Hahn főszereplésével – a The Comeback Girl-t Cosmo Carlson készítette volna és Greg Berlanti-ra, mint rendező hivatkoznak. DE. Ma kiderült, hogy az egészből nem lesz semmi, mert a készítők nem tudták megszerezni a komikus életének jogait, így csak nem hivatalos sorozat lehetett volna, anélkül, hogy Rivers poénjait és életének fontos állomásait felhasználhatták volna. Ez így… elég ciki.
 • Az Alex Rider 2. évadja 12.03-án érkezik az amerikai IMDB Tv-re, de lehet, hogy Európában kap korábbi premiert.
 • Rick Cosnett (Eddie Thawne) vissza fog térni egy flashback-epizódra a The Flash 8. évadjára.
 • Daniel Breaker (Scooter) állandó szereplőnek lett kiemelve a Billions 6. évadjára.
 • Sir Tom Jones, Anne-Marie, will.i.am és Olly Murs vissza fog térni a The Voice UK következő szezonjára, mint zsűri.
 • A Freak Brothers című sztárparádés animációs sorozat (erről van szó) a Tubi-n kap premiert.
 • Az HBO Maxon az HBO GO-val ellentétben lesznek felhasználói profilok. Összesen ötöt lehet csinálni, és speciális, kiskorúaknak szólóra is lesz lehetőség. A tervek szerint 2 helyett 3 párhuzamos nézésre lesz lehetőség, és végtelen számú készüléket lehet majd regisztrálni.
 • Készítői szerződés: RuPaul Charles – Sony Pictures Television, Sam Catlin – Apple
 • Az HBO berendelte a Succession 4. évadját.
 • Pár hete írtam, hogy végre elkészülhet a Happy Valley 3. évadja. Tegnap bejelentették hivatalosan is, de nem ez a hír, hanem az, hogy ez egyben az utolsó évad is lesz, tehát kaszát kapott a sorozat. (Ez a hátránya a korai infóknak, mert most csak a kasza a hír, de ha akkor is tudjuk, akkor a berendelés+kasza lett volna.)
 • Eddie Gonzalez és Jeremy Haft, az On My Block készítői beszélnek a sorozat zárásáról. Itt is.
 • Bill Lawrence, a Ted Lasso készítője beszél az évadzáróról. És persze Nick Mohammed (Nate) is nyilatkozott. Itt is és itt is és itt is.
 • Vendégszerep: Ryan Hansen, Azie Tesfai, Mario Van Peebles – A Million Little Things (visszatérő), Timothy Omundson, John Christopher Jones – New Amsterdam, Michael Gandolfini, Zack Schor – The Offer (visszatérő), Lola Kirke – Three Women (visszatérő),
 • Állandó szerep: Bryana Salaz, Keyla Monterroso Mejia, Ciara Riley Wilson, Shiv Pai – Freeridge (Netflix), Ana Cruz Kayne, Tyler Ritter, John Ales, Sam Anderson, Carolina Bartczak, Jack Mulhern, Ron Lea – Painkiller (Netflix),
 • Interjú: David S. Goyer (a Foundation készítője), Anika Noni Rose (Regina – Maid), Noah Wyle (Harry Wilson – Leverage: Redemption), Eoin Macken (Gavin – La Brea),
 • Novemberben megújul a Petőfi TV, azaz az M2.
 • Új sorozat: Champion – BBC, angol, készítő: Candice Carty-Williams, szerelmes levél a brit fekete zenéhez, egy rapsztár felemelkedéséről és bukásáról, arról, hogy mi történik, amikor a hírnév összeütközésbe kerül a családi értékekkel. A főhős börtönbe került, és amikor hazatér, hogy ismét dominálja a zene ipart, kiderül, hogy húga is előadó lett saját erőből.
 • Pilotberendelés: Shelter – Amazon/IMDB Tv, készítő: Ed Decter – Harlan Coben első Myron Bolitar-könyve alapján, egy fiúról, aki szemtanúja lesz apja halálának és anyját elvonóra küldi, így kénytelen tőle eltávolodott nagynénjével élni, miután középiskolát vált. Szerencsére találkozik egy lánnyal, minden jól alakul, amikor azonban utóbbi eltűnik, a srác követi a nyomát, mely egy fura alvilágba vezet, és kiderül, hogy a lány nem az volt, akinek mondta magát. És a srác apja sem. Az összeesküvés és a sokkoló igazság, amire fény derül, pedig alapjaiban rengeti meg azt, amit eddig saját életéről gondolt.
 • A Sony Pictures Television megvásárolta Wesley Chu megjelenés előtt álló könyvtrilógiájának, a War Arts Saga-nak a tévésorozatos adaptációs jogait. A készítő Jason Ning lenne, a rendező pedig Uta Briesewitz. Egy olyan világban játszódik a történet, ahol a harcművészetek számítanak varázslatnak, és egy nagymester egy elkényeztetett hősjelöltet vesz szárnyai alá, hogy beteljesíthesse végzetét és elpusztíthasson egy halhatatlan istenkirályt, ezzel vetve véget egy több évszázados háborúnak.
 • Meghalt Peter Scolari.
 • Hugh Boneville lesz a Wild Tales from The Farm című természet dokusorozat narrátora a Smithsonian Channel-ön.
 • Az HBO új heti késő esti talkshow-t rendelt be Game Theory with Bomani Jones címmel, természetesen Bomani Jones műsorvezetésével. Ebben aktuális sporttal kapcsolatos ügyekkel fognak foglalkozni.

15 hozzászólás Ne habozz!

Asd - 2021. 10. 27. 09:23

Chucky kritika mikor várható?

winnie - 2021. 10. 27. 09:26

jó kérdés. ma még szerintem pár másféle posztokat csinálok meg, többek között a friss híreket összesítem, és holnaptól a felgyülemlett kábé 20 kritikámat megírom. és akkor jönni fog a chucky pár másik aktuális cuccal, amiről még nem írtam meg – túl sok egyszerűen a sorozat, és nagyon durva, hogy még jó pár országos pilotról sem írtam, és olyan király sorozatokról sem tudtam azonnal írni, mint a múlt heti inside job, vagy a billion dollar code, ami nálam szerintem év végi top3 lesz, de top5 biztosan, vagy az acapulco, ami az év egyik legjobb pilotja volt.

Samott - 2021. 10. 27. 09:32

“11.08-tól a Mintaapák a TV2-ről a Super TV2-re költözik és 19:35-ös kezdéssel lesz látható.”

A Joban rosszban meg pihenore megy, a maradek reszeket majd leadjak valamikor a teli szunet utan.

https://media1.hu/2021/10/26/atkerul-a-mintaapak-cimu-sorozat-egy-kisebb-csatornara-es-csak-kesobb-mutatjak-be-a-joban-rosszban-befejezo-reszeit/

Mammut - 2021. 10. 27. 09:38

“Novemberben megújul a Petőfi TV, azaz az M2.”

Ez mit jelent? Remélem, nem azt, hogy megszűnik gyerekadónak lenni.

Deny - 2021. 10. 27. 09:42

Kis pontosítás: a Station/GA crossover nem most lesz, hanem november 11-én, mert addig szüneten van a két sorozat.

winnie - 2021. 10. 27. 09:43

ó, köszi!

sankovari - 2021. 10. 27. 09:48

“11.08-tól a Mintaapák a TV2-ről a Super TV2-re költözik és 19:35-ös kezdéssel lesz látható.”

Hamarosan bejelentik, hogy kaszálják is.

kiskiraly - 2021. 10. 27. 10:04

Mammut: csak az esti műsorsávot újítják meg.
https://petofilive.hu/hirek/cikk/2021/10/04/megujul-a-petofi-tv/

Mammut - 2021. 10. 27. 10:42

kiskiraly: Áh, akkor jó, az este nem érdekes. Köszi!

wintender - 2021. 10. 27. 12:07

Érdekesség: A You 3. évad stáblistájában fotóval együtt megjelennek a stáb tagok kutyusai is, Work From Home Emotional Support Producers kategória alatt. :)
(Próbáltam itt a blogon visszakeresni, remélem még nem volt szó erről.)

winnie - 2021. 10. 27. 12:12

ó, ez marha jó. minden résznél?

wintender - 2021. 10. 27. 12:36

Most belenéztem pár random részbe, de nem láttam. A 3×10-nél viszont tuti van, kb 4-5 “oldalon” keresztül.

Snoopyzit30 - 2021. 10. 27. 12:47

Succession S04

Király! Reméljük tudják majd tartani ezt a magas színvonalat. Ahogy nézem egyre betegebbnek tartom ezeket a szereplőket. Szórakoztató :-)

Kukabúvár - 2021. 10. 27. 14:49

Nincs infó esetleg arról, hogy a New Amsterdam 3. évad mikor jön a Netflixre?

sabres139 - 2021. 10. 29. 19:53

Sztem Myron Bolitar lesz az. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz