login |

A hét alakítása

2021. 10. 31. 19:50 - Írta: Necridus

4 hozzászólás | kategória: a hét kérdése

(Múlt heti kedvenceitek) Új neveket köszönthetünk a rovatban, ugyanis először jelenik meg a Succession két színésze is, Kieran Culkin és Jeremy Strong, az American Crime Story-t pedig most Clive Owen képviselte. Megjelent még az American Rust Jeff Daniels-e, de a legnagyobb sikert Reese Witherspoon aratta a The Morning Show-ban nyújtott alakítása miatt.

A bejegyzés lényege ugye nem az, hogy versenyeztessük a színészeket, hanem az, hogy esetleg más is új kedvencet találjon. Úszunk a jó színészek tengerében, de a sorozatokéban is, de így is rengeteg kimarad sokunknak, így kommentjeitekkel promotálhatjátok kedvenceiteket, hogy másnak is felkeltse érdeklődését a sorozat – vagy éppen előrevegye a listájában.

Ezen a héten ki az, aki említésre érdemes játékot nyújtott, aki kellemes meglepetést, magával ragadó színészi teljesítményt nyújtott? Láttatok kiemelkedő sorozatos alakítást a múlt héten? Esetleg olyat, amit már most meg kéne jegyezni a következő JAws-ra?

Az elmúlt hét sorozatepizódjaiban kinek az alakítását láttad a legjobbnak?

4 hozzászólás Ne habozz!

harstin - 2021. 10. 31. 20:29

Edie Falco – american crime story 3×08

Shannen - 2021. 10. 31. 21:42

Akkor én most sorban harmadik hete megint egy American Crime Story-s színésszel jönnék:

Eddie Falco mint Hillary Clinton.

Elképesztő volt, hogy bár kinézetre annyira nem hozza Clintont, de gesztusaiban, arckifejezésekben és beszédstílusban viszont nagyon-nagyon.

punyapapa - 2021. 11. 01. 04:09

William Jackson Harper Love Life 2. évad kezdésből.
Nagyszerűen hozta az önmagával vívódó karaktert.

Eny - 2021. 11. 01. 08:26

Allison Tolman a Why women kill-ből :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz