login |

Új magyar sorozatok 2021/22-ben (7.): Pepe

2021. 11. 02. 17:50 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: hazai termék, magyar hírek, video,

Eddig hét új magyar sorozatról tudtunk, ami 2021/22-es premierre van tervezve (A Balaton brigád, A besúgó, a Hotel Margaret, a Rise of The Raven, Pepe bárja, Fehér főnök, Aranybulla-mini). Azóta kiderült, hogy a Hunyadi-sorozat 2023-as lesz, ma pedig az immáron Nagy Fehér Főnök mellé bejelentették A királyt és a Séf meg a többieket is – az egyik Zámbó Jimmy életéről szóló mini, a másik az orosz Igen, séf! adaptációja. Azonban ezekről nem sok mindent tudni még, így várok a saját posztjukkal.

A TV2 viszont ma elég sok mindent elárult a spanyol széria (El Chiringuito de Pepe (Pepe’s Bar)) alapján készült Pepe című újoncáról, sőt, a tovább mögötti előzetest is kiadták hozzá, de haladjunk sorban.

Az IKO által gyártott sorozat főszereplője Mucsi Zoltán (mint Pepe) és Simon Kornél lesz, mellettük Básti Juli, Kovács Lehel, Kovács Panka, Martinovics Dorina, Medveczky Balázs, Kálloy Molnár Péter, Fenyő Iván és Vándor Éva is szerepelni fog, plusz a videóban még 4 színészt lehet beazonosítani a hozzáértőknek.

A hivatalos tartalom:

A sztori egyik főhőse Kollár Gábor, az ország első számú sztárszakácsa, a magyar gasztronómia sármőre és fenegyereke, a minimalista konyha híve és megújítója. Egy napon a beteg apjától megtudja, hogy valójában nem is ő a vér szerinti apja, hanem egy csődközeli helyzetbe jutott pecsenyesütő a festői Dunaszéphelyen. A férfi a lelkiismeretfurdalástól gyötörve arra kéri Gábort, segítsen az igazi apján, Pepén, és szakmai tudásával mentse meg az éttermét a csődtől. A fiú leköltözik Dunaszéphelyre, és megismerkedik a vér szerinti apjával, a mindig morcos, de tiszta szívű Pepével, a hurkák, kolbászok és minden rántott ételek királyával, aki mindenben szöges ellentéte Gábornak. Pepe a csípőficamos fiával, Vincével és a lányok kedvence unokaöccsével próbálja menedzselni a százéves pecsenyézőt, nem sok sikerrel. Kettejük találkozása számos bonyodalmat, humorforrást tartogat a nézők számára.

Sajnos még mindig ott tartunk, hogy a közleményben a sorozat készítőjét vagy az írókat nem nevezik meg, viszont azt tudjuk, hogy a rendezői teendőkön Orosz Dénes és Lakos Nóra osztozott. A fő forgatási helyszín Szentendre volt.

Lássuk akkor a trailert a tovább mögött! Akit érdekel, az itt megnézheti a spanyol pilotot.

2 hozzászólás Ne habozz!

dexike3 - 2021. 11. 03. 09:52

nem az Ízig-vérig-et akarják remixelve elsütni?

kiskiraly - 2021. 11. 03. 13:45

AHogy irva van ez egy spanyol sorozat remakeje lesz.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz