login |

Délelőtti videó 4.: Hotel Margaret 1. évad

2021. 11. 05. 11:55 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: hazai termék, video,

Az RTL Klub új napi sorozatának első előzetese a tovább mögött. Hámori Barbara második saját projektjéről itt írtunk bővebben, van, ahol krimiként emlegetik, de én inkább klasszikus telenovellára tippelnék, ami kíváncsi vagyok, hogy vajon egy évadra van-e tervezve, vagy többire. Itt is lehet játszani “szúrjuk ki az eddig be nem jelentett szereplőket!”-et.

2 hozzászólás Ne habozz!

Lina - 2021. 11. 06. 09:28

Alig vártam,hogy kikerüljön az előzetese. A casting nagy csalódás… azért még reménykedem,hogy valami jó sül ki a sorozatból majd.

Kati néni - 2021. 11. 06. 14:09

Van némi jártasságom a telenovellák világában, szerintem rohadt jól működik krimivel keverve ez a műfaj, és általában be is szoktak jönni az ilyen próbálkozások: La Madrastra, La Ultima Victima, La Mujer de Judas vagy a Gran Hotel. Agatha Christie egy-két történetét is fel lehetne így dolgozni, pl. A Paddington 4.50-et. Nem értem, miért nem nyúlnak gyakrabban a megoldáshoz, mert szerintem ha adagokban hullanak a (mellék)szereplők és senki nincs biztonságban, akkor hosszú hónapokig fent lehet tartani a figyelmet napi szinten is. Ezért tartom ezt az ötletet jónak.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz