login |

A hét alakítása

2021. 11. 07. 19:50 - Írta: Necridus

4 hozzászólás | kategória: a hét kérdése

(Múlt heti kedvenceitek) Sok erős színészi alakítást láttok az American Crime Story-ban, hiszen megint egy újabb név (Edie Falco) képviselte a sorozatot. Mellette a visszatérő Love Life új főszereplője, William Jackson Harper kapott említést, valamint visszatért a rovat legtöbbször emlegetett színésznője, Allison Tolman a Why Women Kill miatt.

A bejegyzés lényege ugye nem az, hogy versenyeztessük a színészeket, hanem az, hogy esetleg más is új kedvencet találjon. Úszunk a jó színészek tengerében, de a sorozatokéban is, de így is rengeteg kimarad sokunknak, így kommentjeitekkel promotálhatjátok kedvenceiteket, hogy másnak is felkeltse érdeklődését a sorozat – vagy éppen előrevegye a listájában.

Ezen a héten ki az, aki említésre érdemes játékot nyújtott, aki kellemes meglepetést, magával ragadó színészi teljesítményt nyújtott? Láttatok kiemelkedő sorozatos alakítást a múlt héten? Esetleg olyat, amit már most meg kéne jegyezni a következő JAws-ra?

Az elmúlt hét sorozatepizódjaiban kinek az alakítását láttad a legjobbnak?

4 hozzászólás Ne habozz!

Alain Prosztó - 2021. 11. 07. 21:36

Megitn csak Billy Crudup-ot tudom említeni a Morning Show 2×08-ból. Színészileg messze a legjobb a sorozatban. Szerintem.

Shannen - 2021. 11. 07. 21:41

Nem akarok itt egy halom nevet sorolni, de nagyon összejött a hét és muszáj négyet is említenem:

Az American Crime Story 3×09-ből a hárpm főszereplőnő: Sarah Paulson, Beanie Feldstein és Annaleigh Ashford mind-mind fenomálisan erős jeleneteket szállított.

És akkor a Succession 3×03-ból Jeremy Strong-ot még muszáj megemlíteni, nem tudom, mi várható még tőle az évadban, de ha csak ezt az epizódot küldené Emmy-re jövőre, szerintem már ezzel is tarolna.

Fearless - 2021. 11. 08. 17:59

Sion Ifan – Hidden/Craith 3×04, jól áll neki a rosszfiú szerep.

szk - 2021. 11. 08. 19:07

Celine Buckens – Showtrial (különösen az utolsó rész)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz