login |

Ezt nézték a magyar Netflix-felhasználók (10.30-11.05)

2021. 11. 07. 18:50 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: Netflixes nézettség

(Az előző heti toplista – a Netflixes napi sorozatos toplistái kapcsán itt írtam bővebben, a poszt szerintem elég sok kérdést megválaszol és segít pár tévhit eloszlatásában, érdemes csekkolni.)

Lássuk, hogy a csütörtökkel véget ért Netflix-es hét mit hozott!

Hát, nem sokat. Ritka az ilyen, hogy egy teljes héten át ugyanaz a 10 sorozat alkossa a top10-et. Persze ez nem azt jelenti, hogy nincs újonc a listán, hiszen a leköszönő The Office helyére érkezett az olasz An Astrological Guide For Broken Hearts egy nap késéssel, és még a top5-ig is fellépdelt. De ennyi, mint látható, a The Blacklist továbbra sem listás, ami elég meglep annak fényében, hogy még a Chesapeake Shores is felkerült a heti megjelenésűek közül.

Nem csak, hogy intakt volt végig a legjobb tíz, az első 4 helyen még egy mozgás sem volt, a Squid Game, a You, a Locke & Key és továbbra is őszinte meglepetésemre az Inside Job (HURRÁ!) megtartotta az első négy helyét. És lehet, hogy ez nem is fog változni még egy ideig komolyabban, mert mintha a Netflix elengedné a november második hetét: a következő héten konkrétan SEMMI újdonság nem lesz, csak egy szkriptelt sorozat folytatódik, aminek esélye nem lesz itthon.

A lista második felében a hanyatló szériák vannak, melyek látszólag újult erőre kapnak, de valójában csak arról van szó, hogy némelyik hanyatlása meglódul, így nagyobbat csökken a nézettsége. A lényeg, hogy így a Dynasty, a Maid és The Chestnut Man is előrelépett annak köszönhetően, hogy a Maya and The Three lejjebb került.

A mostani premierek közül nem lett top10 – a francia széria sehol nem lett listás, ha jól látom, tök jó spanyol sorozat a spanyolok mellett Uruguay-ban és Argentínában szerepelt jól, a Colin Kaepernick-ről szóló sorozat első napon csak az USA-ban került fel a listára, de már vagy egy tucat országban jelen van és Bahamában az első, és a sorozatgyilkosos doku is vagy 20 helyen elég jól szerepelt:

  • 10.29: A mitomániás (Mytho / Mythomaniac) 2. évad
  • 10.29: Múlt és jövő határán (The Time It Takes / El tiempo que de toy) 1. évad
  • 10.29: Colin Kaepernick: Feketén-fehéren (Colin in Black & White) 1. évad
  • 11.02: Ridley Jones (Ridley Jones) 2. évad
  • 11.04: Sorozatgyilkosok nyomában (Catching Killers) 1. évad

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz