login |

Lesz még Arrowverse-crossover a COIE után

2021. 11. 08. 13:15 - Írta: Necridus

5 hozzászólás | kategória: kampány, , , , , ,

Megvolt tavaly az Arrowverse Endgame-je, ami minden addiginál hatalmasabbnak ígérkezett. De az a lufi elég hamar leeresztett. A készítők akkor azt nyilatkozták, hogy több kisebb crossovert terveznek ezután, nem lesz több ilyen nagyszabású (ezért is volt az azt követő terv egy Superman & Lois és Batwoman közti kétrészes esemény, helyette kaptuk a Diggle-kalandot), azonban úgy tűnik, meggondolták magukat.

A The Flash 8. évadának első öt részét fogja felölelni az újabb univerzumos esemény, amiben megjelenik nem egy ismerős arc, akik között olyan is lesz, akit nem gondoltunk, hogy fogunk még látni valaha az univerzumban a kaszált (vagy be nem rendelt) sorozatok miatt – Superman és Stargirl úgy tűnik, idén is kimarad, ahogy a Legends of Tomorrow-ból is csak egykori karakterek érkeznek.

Alább megnézhető a nemtörődöm plakát, amin Barry kapott +10 kilót, Jefferson mintha részeg lenne, a többiek pedig korábbi reklámanyagokból lettek kivágva. Előzetes is volt már hozzá.

5 hozzászólás Ne habozz!

Mate4182 - 2021. 11. 08. 13:39

Es bennem meg felmerult hogy megnezem Kat Macnamara miatt …
Komolyan mondom hanyok az egesz CWtol.

Ez a poster megtesit mindent amiert elkaszaltam mindent ami ezen a csatornan megy.
Mondanam hogy kirugnam azt aki csinalta, de tippre az egyik fejes gyerekere vigyazo, a hetvegenkent a batyja gepen photoshopozni tanulgato babysitter csinalta es ot megse akarnam buntetni.
De azt aki erre igent mondott az repulne. Azonnal.

Minden sorozatot ugy kezdenek hogy jo sok mezbe martanak egy madzagot, azt elhiuzzak az ember orra elott hogy aztan 2 evad utan a madzag menjen a budiba a nezo meg utana …

Egy karriertemeto szinesz szempontbol is es meg anno valaki nyilatkozta (talan Amell) hogy Gustinnak kene Lennie Flashnek a filmekben is. Annyira orulok hogy mar akkor se vett senki komolyan senkit ebbol a brancsbol.

Adam - 2021. 11. 08. 13:53

megérdemel a CW egy tomporon lendítést. Totál elengedték ezt az egészet, és ezek a színészek egyáltalán nem ezt érdemlik.

Mate4182 - 2021. 11. 08. 14:36

Nem tudom tul hosszu lett e vagy valami mas Gond (akkor Bocsi) de kicsit eltunt a kommentem az eterben

Krisztián - 2021. 11. 08. 16:57

Engem a hideg kerülget a crossoverektől… Mára egyedül a Flasht követem heti rendszerességgel valamiféle büntetésképpen, de korábban is csak az Arrow volt meg mellette (amíg nem kaszáltam). Erre jönnek ezekkel a crossoverekkel, hogy nézzek olyan sorozatokat, amikből egy karaktert se ismerek…

Peter Wiggin - 2021. 11. 08. 17:42

Nekem az Arrowverse jelenti a guilty pleasure-t, szóval még kitartok (kivéve BL, azt végül el sem kezdtem), de ez a plakát egyszerűen borzasztó, ráadásul 3 olyan karakter is rajta van (Iris, Alex, új-BW), akikről (mind a karakterekről, mind a “színészi alakításokról”) nyomdafestéket nem tűrő véleményem van:-((((

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz