login |

Hírvasárnap – Wu-Tang: An American Saga 3. évad! Wu-Tang: An American Saga-kasza!

2021. 11. 14. 09:14 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: Mallorcai bűnügyek 2. évad, McDonald és Dodds 2. évad, NŐComment! 3. évad
 • Premier: Mayor of Kingstown S1, Blade Runner: Black Lotus S1 (vendégblogger?), Freak Brothers S1, Fancy Nancy S3, The Last Cowboy S2, Carole Bakins’s Cage Fight S1, Foodgood S1, My Lotter Dream Home S12 (őszi), The Drive Within S1, Initiation With Matias De Stefano S2, New York Super Airport S1 + Finálé: These Woods Are Haunted S3, The Alaska Tirangle S2, Back on The Record with Bob Costas S1
 • Magyar premier – TV2Comedy: 11.15 Lee szerint a világ (Not Going Out) 7. évad
 • Magyar premier – AXN: 2022 Az újonc (The Rookie) 4. évad
 • Magyar premier – YouTube: 11.15 Dalfutár 6. évad
 • Magyar premier – Netflix: 11.16 Johnny Test: A tökéletes recept nyomában (Johnny Test’s Ultimate Meatloaf Quest) (interaktív film)
 • Sorozatberendelés: Kill The Orange-Faced Bear (alias  🔪😡🐻 , de “emlegették” már úgy is, hogy 🔪😡🐻 ) – TBS, 10 rész, komédia, készítő: Chris Romano, pilotrendező: Jake Szymanski, executive producer: Alex Karpovsky, egy férfiról, akinek a szeme láttára falja fel a barátnőjét egy medve. Onnantól kezdve csakis egy dolog kezdi el éltetni: a bosszú, azaz a medve megölése. Szereplők: Damon Wayans Jr., Jessy Hodges, Alex Karpovsky, Nate Torrence, Sarah Silverman, Nicole Byer, Sam Richardson.
 • Írtuk pár napja, hogy a The Offer című sorozat forgatásának COVID-leállása több millió dolláros veszteséggel jár, és szerintem a minap az is világossá vált sokak számára Aaron Rodgers NFL-es ügye kapcsán, hogy a szóban forgó színész, aki ennek az “oka” volt, Miles Teller, ld. a közös nevezőt.
 • Ha már színészek és COVID (és oltás): Emilio Estevez minden jel szerint nem fog visszatérni a The Mighty Ducks: Game Changers 2. évadjára, az írók elkezdték átírni a szkripteket. Hivatalos ok nem volt, és míg a színész táborából kreatív dolgokra utaltak, több másik forrás szerint hosszas tárgyalások után sem sikerült megegyeznie a Disney-vel a munkájának feltételeiről, amiből a sajtó arra hajlott, hogy talán az oltás miatt történt. Azóta Estevez is megszólalt szerencsére, aki elmondta, hogy szó sincs erről – itt olvasható a  közleménye, ami amellett, hogy kitér saját megfertőződésére, megerősíti, hogy nem tudtak megegyezni a folytatás feltételeiről, de nincs szó arról, hogy oltásellenes lenne.
 • És ha már: ennyi erővel az is előfordulhat, hogy ha túl fontos szereplőt érint a dolog, akkor megint lesznek (közvetve) vírus miatti kaszák. (Tavaly a megnőtt költségek miatt legalább 15 sorozat kapott kaszát vagy berendelés visszamondást, bár a valós szám ennek minimum a duplája lehet.)
 • A Riverdale 5 részes eventes 6. évados kezdése a Rivervale címet fogja viselni.
 • A Grey’s Anatomy-ban Lynn Chen (Michelle Lin) vendégszereplőből visszatérő vendégszereplő lesz.
 • Az Insecure 5. évadjában nincs, illetve nem lesz kitalált tévésorozat, amit együtt néznek, aminek COVID-oka van, nem volt rá pénz. (Ezeket egyébként másik forgatócsoport készítette, és az ideit is ugyanúgy megírták, de ez van.)
 • Az FBI: International – 1×07-ben Prága lesz a helyszín, itt az előzetese. (Sajnos nem látni promót, de ezek a képek talán a részből vannak.) Abból, hogy nem érkeztek mostanság hírek, az valószínűsíthető, hogy inkább Budapesten forgatnak az elmúlt hetekben?
 • Olasz adaptációt kap a Call My Agent!.
 • A Paw Patrol: The Movie amerikai mozis bevétele már 40 millió dollár fölött jár a Paramount+-os premier ellenére.
 • Még idén elindul Brazíliában a discovery+, többek között a Naked and Afraid brazil spinoffjával.
 • Készítői szerződés: Amy Aniobi – HBO és HBO Max, John Skipper és Dan Le Batard – Apple TV+,
 • A Hulu berendelte a Wu-Tang: An American Saga 3. évadját. És ezzel kaszálta is a sorozatot.
 • Kaszát kapott a Monster Beach.
 • Derek Haas, a Chicago Fire készítője tekint vissza a korábbi 200 részből kedvenc pillanataira.
 • Rachel Shukert beszél a The Baby-Sitters Club 2. évados zárásáról. És Mark Feuerstein (Watson) is nyilatkozik.
 • A Julia Roberts/Sean Penn-féle Gaslit visszatérő vendégszereplői lesznek: Patton Oswalt, Nat Faxon, Erinn Hayes, Patrick Walker, Carlos Valdes, Raphael Sbarge, Anne Dudek , Chris Conner, Brian Geraghty, Nelson Franklin, Reed Diamond, Johnny Berchtold, Adam Ray, Billy Smith
 • Az Emily Deschanel-féle Netflix-es Devil In Ohio (bővebben) szereplőgárdája: Djouliet Amara, Jason Sakaki, Marci T. House, Samantha Ferris, Bradley Stryker, Evan Ellison, Ty Wood, Stacey Farber, Tahmoh Penikett, Keenan Tracey, valamint Sam Jaeger, Gerardo Celasco, Madeleine Arthur, Xaria Dotson, Alisha Newton, Naomi Tan.
 • Interjú: Scoot McNairy (Walt Breslon – Narcos: Mexico – a szerepeiről), Sam Boyd, Rachelle Williams és Bridget Bedard (a Love Life S2 készítője és írói), Jules Latimer (Toni – Guilty Party), Christian Linke (az Arcane egyik készítője), Will Poulter (Billy – Dopesick),
 • Jövőre indul a tervezett Hunyadi János-tévésorozat forgatása. Főleg Magyarországon, stúdiókban.
 • Érdekességek az Odabenn hangjátékhoz.
 • Új sorozat: The Killing of Lynette White – BBC, angol, 5 rész, készítő: Helen Walsh, rendező: Marc Evans – valós események alapján, egy 1988-as esetről, mely során egy szexmunkást 50 késszúrással öltek meg Cardiff kikötőjében, az eset kapcsán a hajtóvadászat pedig komolyan félresiklott, miután öt helyi fekete és kevert rasszú férfit letartóztattak és párat közülük bűnösnek is találtak – tévesen. Felmentésük után elindult a valódi tettes keresése. Mindezt egy walesi-jemeni ügyvéd szemszögéből láthatjuk, aki mindvégig az igazságot kereste.
 • Pilotszkript: Malibu Rising – Hulu, készítő: Liz Tigelaar – Taylor Jenkins Reid könyve alapján, egy híres rocker gyerekeiről, akik szokásos éves bulijukat rendezik meg az 1983-as nyár véget érését ünnepelendő, azonban a dolgok drámai fordulatot vesznek, és a család kénytelen a múltjából felbukkanó titkokkal szembenézni.
 • A 20th Television megvásárolta Chris Whitaker könyvének, a We Begin at the End-nek a tévésorozatos adaptációs jogait. A középpontban egy elítélt áll, aki 30 év után szabadul a börtönből, ahova egy 7 éves lány megölése, valamint annak 13 éves unokahúgával való kapcsolata miatt került, többek között egykori legjobb barátja, a mostani rendőrfőnök vallomása alapján.
 • A FOX elkezdte fejleszteni a Lotto Singer című koreai tehetségkutató reality amerikai változatás a The Masked Singer eredeti készítőjével. Ebben a nézők úgy nyerhetnek pénzt, hogy jól tippelnek arra, hogy fognak énekelni a versenyzők.
 • A Paramount+-os Real World Homecoming 3. évadja a 9. New Orleans-szezon régi szereplőgárdáját fogja összetrombitálni-
 • A HGTV berendelte a Brother vs. Brother 8. évadját.

11 hozzászólás Ne habozz!

Tomi - 2021. 11. 14. 09:49

A “Teljes évados premier:
Új a magyar Netflix-en:” rész üres. Ma nincs semmi vagy csak üresen maradt?

winnie - 2021. 11. 14. 10:15

köszi, nem volt semmi, amit odaírhattam volna, csak benthagytam.

Kissur - 2021. 11. 14. 10:18

Az FBI-os hírhez nincs link az előzeteshez.

winnie - 2021. 11. 14. 10:24

ehh, csak bekopiztam, mrt korábban megírtam, hogy mint múlt héten, kirakom, de nem tűnt fel egyeten előzetes sem hozzá a neten, és nem vettem észre, hogy nem linkeltem

Mom - 2021. 11. 14. 10:39

“Miles Teller, ld. a közös nevezőt.” Én nem látom :( Nem ismerem a színész esetét, de van azon túl is valami, hogy (feltételezem) mindketten beoltatlanul lettek covidosok, és estek ki a munkából?

JKJ - 2021. 11. 14. 10:46

A napokban volt egy rendes előzetes a Lost in Space 3. befejező évadhoz. Ki lesz rakva? Szerintem kifejezetten jó lett!

winnie - 2021. 11. 14. 10:46

mom: rodgers barátnője shailene woodley, akivel ugye teller nagy haver.

winnie - 2021. 11. 14. 10:47

jkj: szerintem minden ki lesz rakva:) de tényleg, nagyon ritka, hogy valami ne menne ki, csak annyi mindent kéne kirakni, hogy nem minden hájposabb cucc jön rögtön, de szerintem már be van állítva a sorba.

Mom - 2021. 11. 14. 10:55

winnie: ááá, köszi!! :D Így már megvan a kapocs. Pedig még gondolkoztam is, hogy miben láttam a srácot, mert az arca megvolt, de nem ugrott be a Divergent. Azt meg ez alapján sem tudtam volna, hogy azóta is jóban vannak.

wintender - 2021. 11. 14. 11:43

A héten mentem volna az FBI-ba statisztálni, de megbetegedés miatt az egész heti forgatás le lett mondva. (Azt nem mondták, hogy covid lenne) Elvileg holnaptól lenne bepótolva, de egyelőre még nem hívtak. (Persze lehet nem halasztódik még 1 hetet, lehet csak én nem kellek :) )

Flanker - 2021. 11. 14. 14:14

FBI: International – 1×07 képek videó: 0:13-nál látszik a háttérben egy nemzeti dohánybolt logó, szóval Budapest lesz ez is, nem megelpő módon :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz