login |

Európa is létezik: Kamikaze

2021. 11. 16. 14:50 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: ajánló, Európa is létezik, kampány, video,

Úgy volt, hogy az HBO Europe dán sorozata itthon is világpremier lesz az HBO GO-n, de végül az a döntés született, hogy mi csak az HBO Max elindulása után láthatjuk. Szóval egyelőre azzal kell beérnünk, hogy máshol elindul a Max-en – szerencsére mind angol felirat, mind angol szinkron készült hozzá, ha valakit érdekelne.

A középpontjában egy 18 éves lány van, aki teljesen egyedül marad egy hatalmas házban miután a szülei és a bátyja meghalnak egy repülőgép szerencsétlenségben. Egy olyan lány volt, akinek mindene megvolt, de most át kell értelmeznie, hogy mi fontos tényleg az életben.

A plakát alatt, tovább mögött magyar feliratos előzetes. Szereplők: Marie Reuther, Natalia del Riego, Aleksandr Kuznetsov

Ha nem működne a feliratos embed akkor itt megnézhető. (Előfordulhat, az HBO valamiért elég furcsa a Facebook videói beillesztése kapcsán)

4 hozzászólás Ne habozz!

Kopári László - 2022. 04. 16. 14:40

szörnyűség
Ritka rossz film mert ebben rossz. A fotózás a zene, a színészi teljesítmény. És érthetetlen a történet. Ha nem lenne a mozzanat az elején a lezuhanó repülőgép el és sivataggal, akkor szerintem ezt senki nem kezdene el nézni.

Zoli - 2022. 04. 22. 01:35

Nekem nagyon tetszett, különleges az atmoszférája és igazán erősen beszél a gyász folyamatáról, lépéseiről. A színészlány nagyot alakít, a fénykepezés, a színek használata a rendezés is segíti az élményt. Mély, gondolkodós de ha vége az évadnak, utána is veled marad, akár erőt is adhat. Örülök, hogy rátaláltam.

Layo - 2022. 04. 26. 06:15

Nem tetszett, nem is ment végig. Össze-vissza jelenetek,amik kissé erőltetettek is, mindenféle oda nem illő szereplők, csak hogy meg legyen a 22 perc/ rész.És az egész olyan távolinak tűnt, nem tudott beszippantani, pedig a lehetőséget megadtam.

winnie - 2022. 04. 26. 10:59

Én is nehezen hangolódom rá nagyon.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz