login |

4 hozzászólás Ne habozz!

Viktor - 2021. 11. 18. 14:08

Erdekes trailer kulonosen annak fenyeben hogy a sorozat ezzekkel szemben leginkabb arrol szol, hogy egy panszexualis hermafrodita es egy kevert identitasu gombaleny beszelgetnek Star Trek diszletek elott.

feleki - 2021. 11. 18. 14:44

Azért örülök, hogy van, aki nem csak ennyit lát benne és sokkal több le is jön neki belőle, de azért tiszteletem a kitartásért!

Tyberius - 2021. 11. 18. 17:46

Összességében az évados story annyira nem tűnik érdekesnek, viszont az első részben végre láttam jó irányokat. Sokkal több mellék karakter momentum volt, a tudományos halandzsa csak helyenként tűnt olyannak mintha egy könyvből lett volna felolvasva, hogy a nézőnek elmagyarázzák mi van. Voltak azért problémáim a résszel, de azt majd a kibeszélőben.

Mr.RTFM - 2021. 11. 21. 13:26

Nem sok remenyt fuztem az evadhoz, de nem volt olyan szornyu. Mondjuk ez az egyre tobb streaming szolgaltato ujra elhozza azt ami miatt torrentezesbe kezdtem. legyen 80 csatornad azert, hogy tudj nezni 3 kulonbozo sorozatot.
Nembaj, yo hoo, yo hoo, the…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz