login |

Emlékeztető: Virágzás 1. évad

2021. 11. 19. 19:30 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: ajánló, Ausztrália megmutatja,

Ma. 21:00. AXN. Bloom – 1×01 (eredeti hosszú előzetes)

Ez egy ilyen hét. A tegnapi Ice után megint egy olyan régóta várt magyar premierre került sor, ami két évadot ért meg (illetve mivel ausztrál szériáról van szó, nem nagyon futottam bele kasza vagy berendelős hírbe, szóval csak abból következtetek, hogy eltelt némi idő az S2 óta) és amiről annak idején nem írtunk szégyenszemre.

Pedig a Jacki Weaver és Phoebe Tonkin, valamint Bryan Brown főszereplésével készített 2019-es természetfölötti sorozatnak abszolút csábító a koncepciója, szerintem sokaknak fog tetszeni, anno ezt írtuk róla: “egy évvel azt követően játszódik, hogy egy áradás öt ember életét követeli, egy növény tűnik fel, ami képes visszaállítani az emberek fiatalságát“.

A kép alatti hivatalos leírás egy kicsivel több infót tartalmaz azoknak, akiket ennyi nem győzött meg:

Egy rejtélyes, fiatalító képességgel rendelkező új növény jelenik meg egy idilli vidéki kisvárosban egy évvel azt követően, hogy egy pusztító árvízben öt helyi lakos vesztette életét. A halálesetek helyén növekvő növény bogyója képes arra, hogy a gyászoló helyi lakosokat fizikailag megfiatalítsa. De ennek ára van: az érintetteknek minden áron helyre kell hozniuk életük legnagyobb hibáit. Amint egyre többen fedezik fel maguknak ezt a furcsa és megmagyarázhatatlan hatást, úgy válik a harc egyre felfokozottabbá a fogyóban lévő növényi erőforrásért, ami miatt a “fiatalok” és az idősek is kénytelenek lesznek átértékelni mindent, ami fontos az életükben.

2 hozzászólás Ne habozz!

kiskiraly - 2021. 11. 19. 22:03

A link még mindig az Ice előzetesére mutat ;)

Kati néni - 2021. 11. 20. 00:02

Jacki Weaver egy nagyon pici idős asszony, de nagyon nagyszerűen játszik.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz