login |

Hírvasárnap – The Harper House-kasza!

2021. 11. 21. 09:04 - Írta: winnie

20 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: Másodállás kerestetik (Side Hustle) 1. évad*, Új világ – Üdv a paradicsomban 1. évad + Netflix: Páros küldetés 3. évad,
 • Premier: Power Book II: Ghost S2, Blumhouse Film Series S1, New World S1, The Great Soul Food Cook-Off S1, Geared Up S1, Angels of the North S3, George Clarke’s Old House New Home S7, Buried in The Backyard S4, Game Changer S4, Beer Masters The Search For Europes Next Great Beer S1, Inside The World’s Greatest Hotels S2, The Wild Gardener S1, Griff’s Great New Zealand Adventure S1, Prue’s Great Garden Plot S1, Could You Survive On The Breadline S1 + Finálé: Arcane S1, Puppy Dog Pals S4, Santiago of The Seas S1, Instant Influencer S2, NFL Icons S1, The Haunted Museum S1, Outgrown S1, Real Time with Bill Maher S19
 • Magyar premier – AXN: 2022 NCIS: Los Angeles (NCIS: Los Angeles) 13. évad
 • Magyar premier – Netflix: április Tiger & Bunny (Tiger & Bunny) 2. évad
 • Magyar premier – Cartoon Network: 11.22 Alma és Hagyma (Apple & Onion) 2. évad
 • Magyar premier – Cartoon Network: március Tom és Jerry New Yorkban (Tom and Jerry in New York) 1. évad (folytatás)
 • Újabb Netflix-sorozat, aminek a “noname” szereplői a 2. és a 3. évad között fizetésemelésért folyamodtak, mert akkora a siker. A Never Have I Ever gárdájáról van szó (Maitreyi Ramakrishnan, Darren Barnet, Jaren Lewison, Richa Moorjani, Lee Rodriguez, Ramona Young), és a hírből kiderül, hogy a főszereplő, Maitreyi Ramakrishnan az első évadban 21e dollárt kapott részenként, az S2-ben 26e-t (és 100e bónuszt), egyedül tárgyal, a többiektől külön (ami érthető) és az anyját alakító Poorna Jagannathan szintjére akar kerülni, aki ismertsége miatt a legtöbb pénzért szerződött le anno. Barnet és Lewison 25e és 26e dollárt kaptak az S1-ért, illetve azt S2-ért. Közülük előbbi ugyancsak egyedül tárgyal és a főszereplővel akar paritást, azaz egyenlő bért, míg a többiek közösen és 150e dollár a cél – nekik egyelőre 65e dollárt ajánlottak.
 • Frances Turner vissza fog térni a The Boys 3. évadjára, mint Mother’s Milk felesége, Monique.
 • A Roku szerezte meg a kanadai Children Ruin Everything amerikai jogait.
 • Az MGM International Television Productions és a NENT Group több évre szóló szerződést írt alá, mely révén előbbi 6 angol nyelvű sorozatot fog gyártani a Viaplay streaming szolgáltatóra.
 • A Tinder-es Swipe Night 2. évadja, a Swipe Night: Killer Weekend készítője Brandon Zuck, főszereplői: Ashley Ganger, Calvin Seabrooks és Luke Slattery, valamint Francesca Olivia Xuereb, Nozipho Mclean, Ivan Carlo és Emile Ravenet. A történet során a felhasználók választhatnak, hogy szerintük ki a tettes, és annak megfelelően kapják majd a végkiementelt és a csavarokat. Ez Magyarországról elérhető lesz vajon?
 • Todd McFarlane produkciós cégével gyártási szerződést írt alá a wiip-pel.
 • A Solar Opposites karácsonyi különepizóddal jelentkezik.
 • A Star Trek: Prodigy zenéjét a stáblista szerint a Hungarian Studio Orchestra játssza fel.
 • Jace Norman visszatért Henry Hart-ként a Danger Force 11.13-i epizódjában.
 • “Heti kirúgás”: Itt egy történet (másképp) arról, hogy a Netflix-re készülő Uncoupled című Neil Patrick Harris-komédiából kivágták a latina házvezetőnő karakterét, mert az sértőre és sztereotípra sikerült, ahogy a szerepet kapó színésznő szóvá tette.
 • A Power Book IV: Force 02.06-án jön a Starz-ra
 • A Paramount+ elkaszálta a The Harper House-t.
 • Az HBO Max berendelte a Selena+Chef 4. évadját.
 • Jay Ellis (Lawrence) beszél az Insecure – 5×03-ról.
 • Ilene Chaiken, a Law & Order: Organized Crime showrunnerje beszél a 2×08-ról.
 • Vendégszerep: Tracy Perez – Power Book III: Raising Kanan (visszatérő), Cristala Carter, Derek Klena, Kate Jennings Grant, Robert Stanton, Jennifer Ferrin, Lilla Crawford, Brian Altemus, Anthony Ordonez, Jeffrey Bean – Pretty Little Liars: Original Sin (visszatéről), Callum Kerr, Kevin Cahoon – Monarch (visszatérő),
 • A CBBC-s Dodger főszereplői: Christopher Eccleston, David Threlfall, Billy Jenkins, Saira Choudhry, Aabay Ali, Ellie-May Sheridan, Mila Lieu, Connor Curren, Sam C Wilson, Tanya Reynolds, Lucy Montgomery, Frances Barber, Javone Prince, Rhys Thomas,
 • Interjú: Michelle Young (a The Bachelorette Nagy Ő-je), Sera Gamble (a You készítője), Malia Baker (Mary Anne – The Baby-Sitters Club), Bill Hader (a Barry főszereplője és egyik készítője), Danny Pino (Amaro – Law & Order: SVU),
 • A Farm VIP 2. évadja hosszabb lesz a TV2-n mint az első, és karácsonyig eltart a 24 rész.
 • Új websorozatot indított a szeretlekmagyarorszag.hu és a Femcafe. A 20 perc őszintén című műsorban egy rövid bemelegítő beszélgetés után az interjúalanyok egy szakértői hazugságvizsgálaton vesznek részt, aminek az eredményét Kraszkó Zita műsorvezetővel tárgyalják majd ki. Szereplők az első körtben: Scherer Péter, Dér Heni, Tóth Andi, Szabó Győző, Osvárt Andrea és Lovas Rozi.
 • Új sorozat: Hello (Again) – CBC Gem, kanadai, készítő: Nathalie Younglai és Simu Liu, egy séf és egy sürgősségis rezidens közötti komplikált románcról, akik egyszer egy parkban összefutnak és reménytelenül szerelembe esnek. Minden tökéletes – hat hónapig, amikor is kihuny a szikra, szakítanak, de egy véletlen találkozás a férfit visszaröpíti arra a napra, amikor találkozott a nővel. Vajon képes lesz tanulni az elkövetett hibáiból és megtartja ezúttal párját, vagy a történelem megismétli önmagát?
 • Pilotszkript: Women’s Studies – HBO Max, készítő: Natalia Castells-Esquivel és Dani Chase, dramedy, amolyan Dear White People+The World megszorozva a Broad City humorával, egy mexikói-amerikai nőről, aki egy női főiskolát kezd meg Atlanta-ban, ami tele van queer és feminista nőkkel, azonban ez nem nagyon fekszik neki, mert ő inkább felületes és némiképp ignoráns is. Azonban az ideái és értékei abban a pillanatban próbára tétetnek, ahogy megkezdi tanulmányait.
 • A Stone Village megvásárolta Paul Theroux könyvének, az Under The Wave at Waimea-nak a tévésorozatos adaptációs jogait. Egy egykor nagymenő szörfösről, aki kezdi elveszíteni hullámérzetét, és bár a fiatalok még mindig felnéznek rá a paradicsomi szigeten, a szponzorai már másfele kacsintgatnak. Egy nap a férfi túl sokat iszik és véletlenül elüt valakit, mely esemény következtében teljesen felfordul az élete, miközben barátnője elkezd nyomozni és megpróbálja kideríteni az áldozat kilétét.
 • Berendelésre került Tamron Hall napi talkshow-jának 4. és 5. évadja.
 • A Discovery+ berendelte Melissa McCarthy közreműködésével a The Great Giveback With Melissa McCarthy and Jenna Perusich-t, amiben a két címszereplő másoknak fog segíteni, plusz házakat újít fel és otthonokat változtat át belülről is.
 • Az NBC 12.06 és 12.17 között napiban fog főműsoridőben Jeopardy!-különkiadásokat adni Mayim Bialik műsorvezetésével. A Professors Tournament-ben 15 főiskola és egyetem fog összecsapni. A győztes bejut a Tournament of Champions-be is.

20 hozzászólás Ne habozz!

JBen - 2021. 11. 21. 09:55

Új világ – Üdv a paradicsomban nem teljes évados premier, két rész érkezett, és hetiben jön majd kettesével összesen 8 rész. Érdekes egy reality, csak annyira sokan és gyorsan beszélnek benne egyszerre, hogy csak kapkodom a fejem… :-)

Elizabeth - 2021. 11. 21. 10:12

Tisztelt Sorozatjunkie! Mikortól lesz elérhető az Elif – A szeretet útján 4. évados epizódok kizárólag csak az RTL Most+ online streamingszolgáltatóján az RTL Klub helyett?

gromit - 2021. 11. 21. 10:21

Undercover: tényleg fent van már netflixen?

Belgiumban még csak este lesz majd a tévés premierje (a flamand közszolgálatin).
A 2. évadban hetiben szállították a részeket a szomszédos hollandoknak, de csak este adásidő után, a világ meg csak a finálé után kapta meg az évadot egyben. De persze lehet h most másként van/lesz.

winnie - 2021. 11. 21. 10:23

NINCS!

lol, nem néztem meg az új előzetest. nem is értem, eddig mindig jóval a tévés premier után mutatták be, de akkor most miért a korábbi dátum? az is a fő netflix csatornára ment ki, nem a beneluxra.

Stewie - 2021. 11. 21. 11:00

Dancing With The Stars-Mindenki táncol 3.évad berendelve

asd - 2021. 11. 21. 11:06

Az meglepő, nincs jó nézettsége a DwtS-nek.

winnie - 2021. 11. 21. 11:15

azért nincs rossz, de ez a tv2 nagy öngólja, és ez világít rá a valódi verseny hiányára, hogy egy csomó “vesztes” műsort folytatnak. amik lehet, hogy korrekt számokat hoznak vákuumban, de mégiscsak másodikak. azaz az rtl klub megtalálta ellenük a megfelelő ellenprogramot, ami legyőzi őket. ez a beletörődés, a “mi másodikat vagyunk, az rtl meg utolsó előtti”-hozzáállás csak azt jelzi, hogy a döntési pozíciókban lévőknek ennyit elég teljesítenie ahhoz, hogy megmaradjon az állásuk.

tippre tavasszal, vetélytárs nélkül a Dancing simán nyerne, az XFaktornak meg majd lefekszenek ősszel filmismétlésekkel, a szokásos “beletörődünk”-taktikát vallva.

ugyanez volt a séfek séfével.

Stewie - 2021. 11. 21. 11:16

Gabriela Spanic jelentette be a fináléban, legalábbis TV2 meg a DWTS facebook oldalán videót is raktak ki róla, ami már a címében is benne van, hogy jövőre is visszatér a DWTS.

kiskiraly - 2021. 11. 21. 12:01

winnie:
Pont ezek miatt most olyan 2010 előtti vibe-ot érzek a tv2-nél. Ráadásul most már a külföldi fönökök se koppantanak a csatornavezetők fejére.

winnie - 2021. 11. 21. 12:10

vajon honnan ismerős ez a hozzáállás, hogy egy tévécsatorna számára nem a nézettség a fontos (elég a számok szelektív kommunikációja), hanem másra való/tartják?

annyira üdítő lenne, ha a közszolgálatinál is hullanának olykor feje, ha szarok az adatok. nyilván kádert le lehet cserélni káderre is, mindig jönnek új emberek, akiket meg lehet szerezni vagy tartani egy jó állással. nem értem, hogy miért nincs ambíció, miért az a fontos, hogy amire való a csatorna, azt a célt megbízhatóan teljesíti az, aki vezeti, más nem fontos.

Desmond Wallace - 2021. 11. 21. 12:18

Elvileg jövőre megújul a Duna TV.
Hiszem, ha látom. :D

Az utóbbi években még sorozatokat sem készítettek, ami fura.

Lehetne a Dunából egy normális közszolgálati csatornát csinálni.

dexike3 - 2021. 11. 21. 12:31

életet lehelnek egy Spawn sorozatba, vagy valami másról szól a gyártási szerződés?

winnie - 2021. 11. 21. 12:39

potenciálisan mindenről szól, bármi lehet a szerződés keretében, de eddig két projekt kristályosodik: https://www.sorozatjunkie.hu/2021/11/16/hirkedd-star-trek-prodigy-2-evad/

Elizabeth - 2021. 11. 21. 13:08

Alig várom, hogy jövőre megláthassam a Duna Tv megújulását itt lesz a kisszobában.

Jövőre megszűnik a Teleshop az RTL Klubon, helyette jön napiban a Disney Club című műsorblokk 2022 nyarától (a Reggeli című ébresztő-műsor után)…

Diapolo - 2021. 11. 21. 13:12

Szerintem már az motiváló lenne a királyinál, ha a költségvetést megkurtítanák jelentősen. Ha kellene a szerényebb büdzsé mellett eredmény is, akkor megemberelnék magukat. De mivel nincs miért teperni, mert a kasszakulcs ott van, és bármikor lehet menni egy kis apróért, így se kényszer, se motiváció, se lényegi ötletek, csak az ukáz végrehajtása.

Valahol ez szomorú, mert elfogultan is adhatna érdemi tartalmakat az MTVA, de az M1 a magyar tájékozatás általános alacsony színvonala, az M2 számomra nem releváns, a Duna szerintem nagyon 50+-ra van kalibrálva, az M4 megint nem releváns a tartalma miatt, és még az M5 lenne, amiben szerintem tök sok potenciál lenne, ha már kulturális csatorna. De megnézem a mai műsort, és számomra a legérdekesebb a ‘Nagy utazások a brit vasutakon’ című program. Tudom, nem divat már, koravén vagyok, de tök szívesen látnék érdemi kulturális tartalmat egy közszolgálati csatornán, vagy legalább valami ismeretet és tudást gyarapító tartalmat. Majd felébredek…

turosz - 2021. 11. 21. 13:16

winnie:
Pár hónapja kérdezték erről – gyenge nézettségek – valamelyik fideszes média “felelőst”, ő konkrétan elmondta, hogy számukra nem a nézettség a lényeg, hanem hogy hozzák-e a jövő évi választásokat, ha igen akkor betöltötték azt a feladatukat, amiért megszerezték a különböző médiatermékeket.
A Tények szép lassan beérte, teljes nézettségben gyakrabban, néha már a célcsoportban is veri az RTL-t, fentiek fényében nyilván ez a prioritás.

winnie - 2021. 11. 21. 13:48

turosz: oké, ez tiszta sor, de arra gondolok, hogy a kettő együtt is beleférhetne. hozzáértőbb, ambíciózusabb vezetővel, aki ugyanúgy megbízható káder, aki minden igényt kielégít, de közben tud a költségvetésből olyan műsorokat készíttetni, amiket néznek is. akár vásárolt, akár saját produkciók terén. nyilván kényelmes az eddigi, megbízható, de eredményt elérni képtelen embert megtartani, meg műsoron tartani, tudom is én, bagi és nacsa orfeumát, de ennél az is többet érne, ha bagi és nacsa más műsort kapna, aminek lehet, hogy lenne esélye a nagyobb sikerre. ha meg nem lesz sikeresebb, akkor bumm, úgysem számít a nézettség.

találhatom taszítónak vagy mámorítónak azt, hogy milyen funkciót tölt be a hazai közszolgálati főcsatorna, de bármit is gondolok, az, hogy ennyire nincs ambíció, az elfogadhatatlan. most komolyan, mit csinál az az ember, aki felül van, ha nem törekszik jobbra? egy csomóan csak bólogatnak, miközben lentebbi szinteken legalább gyártanak és vásárolnak tartalmakat.

winnie - 2021. 11. 21. 13:50

“A Tények szép lassan beérte, teljes nézettségben gyakrabban, néha már a célcsoportban is veri az RTL-t, fentiek fényében nyilván ez a prioritás.”

szerintem nincs ilyenről szó. mármint, hogy beérte. ez elég ciklikus és hullámzó, 1-2, talán 3 éve is volt, hogy ez, volt, hogy az vezetett, nem látni semmilyen trendet, inkább azt, hogy csökkent a nézettség, max kisebb nézettséggel is el lehet kapni a másikat. de a győzelem nem beérésről szól, csak a másik nagyobb eséséről.

és ugye a tények, szemben az MTVA-s híradókkal, eléggé bulváros, ennek köszönhető az, ha éppen sikeres. sokkal inkább a tragédiákkal szerzik maguknak a nézőt, nem politikai tartalmakkal.

winnie - 2021. 11. 21. 13:54

Múlt héten egyébként az RTL vs TV2 a hírműsoroknál (egy random márciusi hét alapján valóban visszaesett az rtl 200e+-ról, akkor simább volt 18-49-ben, szóval ebben igazad van)

18-49

HIRADO 17,3 TENYEK 15,2
_197 446_18.5 18,3 _166 011_15.5 15,5

HIRADO 16,7 TENYEK 16,8
_187 087_17.7 18 _173 407_16.4 13,7

HIRADO 16,4 TENYEK 15,6
_179 356_17.7 18,4 _149 616_14.7 12,2

HIRADO 15,4 TENYEK 15,7
_167 102_17.0 18,1 _152 857_15.5 14,1

HIRADO 15,9 TENYEK 14,2
_173 292_16.8 17,2 _141 084_13.7 12,3

4+

HIRADO 20,4 TENYEK 22,2
_784 153_21.8 20,9 _790 323_22.0 19

HIRADO 20 TENYEK 21,9
_757 702_21.1 20,3 _773 173_21.5 17,9

HIRADO 20,4 TENYEK 20,6
_762 023_21.6 20,1 _712 008_20.1 17,5

HIRADO 19,7 TENYEK 21,8
_739 807_20.9 19,8 _763 799_21.5 19,4

HIRADO 19,4 TENYEK 20,7
_733 713_20.5 19,5 _718 901_20.1 17,5

Deep21 - 2021. 11. 21. 21:13

Majd lesz ‘mennyire borzalmas volt az első élőshow az X-faktorban’ kritika? :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz