login |

Hírszerda – Ghosts 4. évad!

2021. 11. 24. 09:05 - Írta: winnie

18 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: Fekete és eltűnt 1. évad + Amazon: Hanna 3. évad + Netflix: Valós történet 1. évad, Edens Zero 1. évad (folytatás), Hollywoodi ingatlanosok 4. évad
 • Premier: Hawkeye S1 (2 rész!), Mary McCartney Serves It Up S2, Black and Missing S1, Klutch Academy S1, City of Angels S1, The Real World Homecoming S2, Secrets Of The Mummies Revealed S1, The Great Escape S1 + Finálé: Building Off The Grid S12, Roadkill Garage S6
 • Teljes évados premier: Hanna S3 (Amazon), True Story S1 (Netflix), Selling Sunset S4 (Netflix), Dragons Rescue Riders: Heroes of the Sky S1 (Peacock), Saved By The Bell S2 (Peacock), Holly Hobbie S3 (Hulu)
 • Új a magyar Netflix-en: Edens Zero “S2”,
 • Magyar premier – HBO: 01.10 Az erényes Gemstone-ék (The Righteous Gemstones) 2. évad #Ma
 • Magyar premier – Netflix: 12.15 Elit Rövid történetek (Elite Short Stories) 2. évad
 • Magyar tévés premier – Minimax: 12.25 Jurassic World: Krétakori tábor (Jurassic World: Camp Cretaceous) 1. évad
 • Premierdátumot kapott a Euphoria 2. évad: 01.09-én jön odakint az HBO-ra.
 • Az Amazon Prime Video közel áll ahhoz, hogy szerződést kössön az ismert videójáték alapján egy Mass Effect-sorozat fejlesztésének elkezdésére
 • Új sorozat: Career Opportunities In Murder & Mayhem – Hulu, készítő: Mike Weiss és Heidi Cole McAdams, pilotrendező: Marc Webb, főszereplők: Mandy Patinkin és Violett Beane, a sorozat azt a kérdést teszi fel, hogy miképp oldasz meg egy gyilkosságot egy olyan világban ahol a tények már nem számítanak? Egy gazdagokkal teli óceánjáró egyik vendége gyilkos, akit a fedélzeten tartózkodó híres detektív és segédje igyekszik elkapni.
 • A Batwoman-ben így néz ki az “új” Poison Ivy.
 • Kim Cattrall fogja alakítani a Hulu-s How I Met Your Father főhősének idősebb, mesélő énjét, akinek a fiatalkori énje Hilary Duff lesz.
 • A The Wheel of Time az Amazon Prime Video-n az idei év legerősebb premierjét hozta, és minden idők 5 legerősebb nyitányában is benne van.
 • A Celebrity Big Brother 3. évadja pár hét alatt le fog zajlani a CBS-en a következő ütemben: február elejétől 23-ig lesz 4 szerdai, 3 pénteki, 1 csütörtöki, 3 vasárnapi, 1 szombati és 3 hétfői epizód.
 • A Law & Order feltámasztása is csütörtöki sorozat lesz, és 20:00-s kezdéssel a másik két L&O-t fogja felvezetni, így a keddi CBS-es FBI-nap és a szerdai NBC-s Chicago-nap után Dick Wolf kapott egy csütörtöki NBC-s Law & Order-napot is. Ez a nem semmi.
 • 12.10-én jön az Apple Tv+-ra egy új Peanuts-különkiadás, a For Auld Lang Syne.
 • A Lionsgate lehetőségek után kezdett nézni, hogy mit kezdjen a Starz csatornával, amibe minden bizonnyal az eladás is beletartozik.
 • Készítői szerződés: Matt Hausfater, Teddy Riley, Aaron Buchsbaum – Amazon Studios, Christopher Jackson – CBS Studios
 • A Teenage Mutant Ninja Turtles új mozis rebootja (animáció, Seth Rogen producerkedése) 2023. nyarán kerül bemutatásra, egész pontosan 08.11-én.
 • A BBC berendelte a(z angol) Ghosts 4. évadját. (És sajtóhírek arról szólnak, hogy az 5-6. évad is berendelést kapott, azonban erről nincs megerősítés.)
 • A Netflix berendelte a Crime Scene dokusorozat 2-3-4. évadját. (Ennek volt az első szezonja a Crime Scene: The Vanishing at The Cecil Hotel.
 • Katie McGrath (Lena) beszél a Supergirl fináléjáról.
 • Jeremy Carver, a Doom Patrol showrunnerje beszél a szezonzáróról.
 • Vendégszerep: Neil Patrick Harris, Fred Melamed, Patti LuPone – F Is For Family, Kathy Griffin, John Waters, Aparna Nancherla, Angela Trimbur, Grace Kulenschmidt, Greta Titelman, Larry Owens, Joe Castle Baker, Michelle Badillo – Search Party,
 • A Dragons Rescue Riders: Heroes of the Sky szinkronhangjai: Nicolas Cantu, Brennley Brown, Carlos Alazraqui, Moira Quirk, Roshon Fegan, Brad Grusnick, Sam Lavagnino, John C. MicGinley, Tara Strong, Zach Callison, Skai Jackson, Noah Bentley, Andre Robinson, Marsai Martin.
 • Interjú: Jung Ho-yeon (Sae-byeok – Squid Game), Scott Speedman (Matthew – You), Chris ‘Ludacris’ Bridges (a Karma’s World készítője), Molly Smith Metzler (a Maid készítője), Danielle Rose Russell (Hope – Legacies),
 • A tervezett Hunyadi-sorozat, a Rise of The Raven utolsó két része (1×09 és 1×10) játékfilm (is) lesz, azaz az a terv, hogy miután a TV2 leadja az első 8 részt, az utolsó kettőt majd moziban lehet először megnézni, tévében csak később.
 • Pilotszkript: Deeds – HBO Max, komédia, készítő: Michael Davidoff, főszereplő-executive producer: Kristin Davis, executive producer: Ellen Pompeo, egy kétségbeesett ingatlanosról, aki egy egyre sötétebbé váló útra téved, amikor kénytelen összeállni egy drogfüggő, szociopata fiatal párral, és aki rájön, hogy a Los Angeles-i luxusingatlanos világban messze nem ők a legerkölcstelenebbek és legkegyetlenebbek.
 • Az Amazon Studios megvásárolta QCode podcastjének, a From Now-nak a tévésorozatos adaptációs jogait. A készítő a podcast készítője, Rhys Wakefield lenne, valamint William Day Frank, és a fő szinkronhangok, Richard Madden és Brian Cox is executive producerek lennének. A középpontban egy ikerpár van, akiket az idő választ el, ugyanis egyik űrhajósként egyszer eltűnt, és 35 évvel később megjelenik a Föld légterében – úgy, hogy egy napot sem öregedett.
 • A Selling Sunset mellé a Netflix már decemberben elindít egy másik ingatlanos dokureality-t Selling Tampa címmel. Komolyan kezd úgy tűnni, hogy a Netflix annyi, de annyi reality második szezonját sem kéri be, mintha tényleg csak azokat keresnék, amik nagyon nagyot szólnak, valamiért nem akarnak kispályázni. (De tényleg, számtalan biztató sorozat folytatásáról nincs hír.)
 • A férfi sztriptízes HBO Max-versenyreality, a Finding Magic Mike 12.16-án lesz teljes évados premier.
 • A The Wendy Williams Show házigazdái a hónap utolsó heteiben ismét Leah Remini és Michelle Visage lesznek, miközben a műsorvezető tovább lábadozik betegségéből, ami egyes sajtóhírek alapján talán a talkshow végét is jelentheti.

18 hozzászólás Ne habozz!

hahakocka - 2021. 11. 24. 09:36

Ha ennyire sikeres s Wheel of Time furamód itthon nem nagyon látni a streameres nézőknél. S kritikák se nagyon vannak nektek se volt még. Lehet azért is mert nincs szinkronnal még? Sokat számít itthon az is. Vajon lesz amúgy s ha lesz milyen lesz vajon mint a Netlfixes jobb minőségűek vagy rosszabb?

Obi - 2021. 11. 24. 09:42

Hanna 3.évad teljes a szinkron
csak a 2×6-hoz még mindig nincsen aktiválva a szinkron..

Diapolo - 2021. 11. 24. 09:47

Hahakocka

Nem tudom mekkora siker, amit eddig láttam a kritikákból inkább egy nagyon erős közepest sejtetnek, de nem álltam neki még, hiába érdekelt nagyon, ugyanis a The Great második évadja szerintem kenterbe ver mindent jelenleg a múlt heti kínálatból.

winnie - 2021. 11. 24. 10:02

a hazai amazon listán is első persze, ami nem meglepő, ez nyilván nem a minőségről nyilatkozik, hanem az érdeklődésről.

“S kritikák se nagyon vannak nektek se volt még.”

ennek tényleg csak az az oka, hogy most sok melóm van, de szeretnék még a folytatás előtt írni. és van már könyves kritikánk is, szóval az is jönni fog.

(nekem egy ideig döcögött a kezdés, és tipikusan olyan sorozatnak éreztem, aminél jövő hétre nem fogok emlékezni az arcokra és nevekre (mert mindkettő ismeretlen), mert elvész a világalkotásban, de azzal, hogy a rész végére konkrét irányt adtak a sorozatnak (leegyszerűsítették?, nem tudom), és a pilot végi harcjeleneteléggé definiálta azt is, mire lehet számítani, felhúzta legalább 6/10-re az epizódot, és ennek köszönhetően a folytatás is már sokkal élvezetesebbé vált. a könyves kritika pedig hasonló, az közepesnek ítélte meg a kezdést, de 9/10 körülinek a folytatást.)

Sorozatgyilkos - 2021. 11. 24. 10:18

November 18-án már volt egyszer ez a pilotscript, be is rendelték, de akkor már címe is volt :)

Pilotberendelés: Camp Friends – HBO Max, komédia, készítő: Lauren Herstik, négy örök tábori barátról egy nyári táborfelügyelő kiképzés során, ahova érkezik egy rejtélyes lány egy másik táborból, aki felborítja a többiek terveit, amikre 10 hónapig készültek, és megfogadják, hogy mindent megtesznek azért, hogy barátságuk túlélje a történteket.

winnie - 2021. 11. 24. 10:25

cserélem!

(igen, nem sikerült törölnöm valamiért a már kész leírásokból azok után, hogy “szintet lépett” a projekt.)

eanna - 2021. 11. 24. 11:00

“De tényleg, számtalan biztató sorozat folytatásáról nincs hír. Netflix”

Mármint sorozat-sorozatra gondolsz, ugye? Mert tényleg jó párat fel lehetne sorolni, amik elvileg jól mentek és semmi hír róluk. (Pl. julie and the phantoms)

dexike3 - 2021. 11. 24. 11:02

jól időzített az HBO az Euphoriával, mert most kap(ott) egy kis ingyen hypeot Zendaya a Dűne miatt. (tudom, csúszott a film bemutatója, de így meg pont szerencse nekik.)

winnie - 2021. 11. 24. 11:13

“Mármint sorozat-sorozatra gondolsz, ugye? Mert tényleg jó párat fel lehetne sorolni, amik elvileg jól mentek és semmi hír róluk. (Pl. julie and the phantoms)”

nem, szigorúan nemszkripteltekre. a szkripteltek zömének sorsa azért. kivételek vannak, de folyton jönnek hírek berendelésről vagy kaszáról, ha teszem azt 10-15%-ukról nem is tudunk, a nemszkriptelt műfajban ez a szám minimum 60-70%. nyilván a többség nem folytatódik, de hivatalosan nem is emlékszem olyanra nagyon, amikor nemszkriptelt kaszát jelentettek be.

MeGaZsOLa - 2021. 11. 24. 11:17

winnie

MGM/Amazon féle Stargate adásvételről tudsz valami infóval szolgálni ?

winnie - 2021. 11. 24. 11:18

mostanság nem került elém semmit, de persze ez nem jelent semmit, ha valami alakul, akkor lehet, hogy kisebb vagy a sorozatnak dedikált oldalakon bukkan fel először, amiket nem követek.

ehhez - 2021. 11. 24. 11:19
winnie - 2021. 11. 24. 11:53

pont erről az amazon-infóról van szó ebben a konkrét posztban. elég papírformának hangzik.

dexike3 - 2021. 11. 24. 13:17

elhunyt Csűrös Karola, akit a többség Etus-ként ismer a Szomszédokból.

juhaszvik - 2021. 11. 24. 14:16

“Kim Cattrall fogja alakítani a Hulu-s How I Met Your Father főhősének idősebb, mesélő énjét” – alakítani? remélem itt most csak a hangjára gondolnak, és nem lesz idősebb szál a történetben (utoljára a rendőrakadémiában csíptem ezt a nőt).

“Mass Effect-sorozat” – várós. Alapból jó a sztorija a játéknak, számomra inkább az a kérdés, hogy az (egyébként teljesen érthetően) totál jellegtelen főszereplővel mit kezdenek.

“A tervezett Hunyadi-sorozat” – elég kísérletinek hangzik számomra. Valahogy nem látom magam előtt, hogy a kertévé nézők mozijegyért álljanak sorba olyan filmért, amit eddig ingyen néztek. Ha sikeres lesz tévében, akkor én azért nem erőltetném (a mozis-spoilerek/”virágbolt” hazavágják a későbbi tévés nézettséget), ha pedig nem, akkor azért. Úgy sejtem, hogy mozis érdekeltségű emberek is tettek pénzt a projektbe, és ezért fut ki ilyen formában.

Ace - 2021. 11. 24. 18:36

A ViacomCBS próbálkozik a Star Trek Discovery-vel:

https://intl.startrek.com/news/star-trek-discovery-season-four-lands-on-paramount-pluto-tv-internationally

De ez sajnos rajtunk még mindig nem segít :(

hahakocka - 2021. 11. 24. 23:47

Értem. S az Alapítvány évad kritika lesz? Lassan a végére érek picit csalódás sajnos pedig jól indult!

winnie - 2021. 11. 25. 06:24

lesz, több is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz