login |

Pilot: Hawkeye

2021. 11. 24. 21:10 - Írta: human

33 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Nem gondoltam volna, hogy az eddigiek közül pont ezen az MCU-sorozaton fogok a legjobban szórakozni. Ma 2 résszel érkezett a Disney+-ra a Sólyomszem, és az első 20 perc kivételével komolytalan, remek limonádéként indult.

Mondjuk a pozitív élményhez az is kell, hogy a főszereplő valójában Kate Bishop, aki 2012-ben elvesztette a tudjátok mikor az apját, és akkor látta a Battle of New Yorkban, hogy milyen menő az íjász Hawkeye, hogy lehet ilyen képességgel is valaki Bosszúálló, szóval ő maga is elkezdett íjászatot és más régimódi fegyveres harcot tanulni.

Innen a napjainkba ugrik a történet, ahol lány a gazdag anyja és annak új szerelme kapcsán belóg egy titkos árverésre, ahol a Ronin ruhát is árulják (ebben a gúnyában gyilkolta a népeket Hawkeye a sötét korszakában). Erre az eseményre pár tréningruhás tolvaj is behajt, és a keveredésben Kate felhúzza a jelmezt, lerúg pár gonoszt, viszont így bele is keveredik a sok Ronin ruhához köthető bosszúvágyba, és elkezdenek vadászni rá.

Azért mentem ilyen részletesen a sztoriba, mert az előzetesek alapján el nem tudtam képzelni miképp hozzák össze értelmesen a képernyőre Hawkeye és Kate Bishop karakterét, erre tessék, remek, egymást ugrató apa-lánya dinamika alakul ki pillanatok alatt közöttük, mivel nyilván nem hagyja Hawkeye, hogy az ő tettei miatt ez az élettel teli lány szenvedjen.

Vicces, mert megint az jutott eszembe, ahogy a Mayor of Kingstown esetében, miszerint Jeremy Renner miatt sem vártam kiemelten a sorozatot, erre szokás szerint remek benne a morgós “Miért keveredek ebbe?”-viselkedésével végig. A fiatal íjászt alakító Hailee Steinfeld pedig pont annyira élettel teli, hogy felráz minden percet a nem tökéletes Avenger, vagyis igazságtevő figurájával. Remek csetlő-botló, kicsit naiv kezdő szuperhős Kate Bishop ebben az alakításban.

A megvalósítás pedig, lehet, hogy a karácsony miatt is, de nekem valahogy tényleg a Die Hard és a Leathal Weapon által fémjelzett irányba nyúl vissza – vagy az MCU-n belül persze az Iron Man 3-hoz. Nem mondom, hogy nagy mozis szint, plusz ugye egy vékony csaj verekszik egy csomót, de valahogy van benne lendület, pörög a cselekmény, egyelőre igazi popcorn a végeredmény. (Arról nem is beszélve, hogy legutóbb az Eternals-t nézhettük moziban az MCU-s felhozatalból…., na, annál százszor szórakoztatóbb).

Nyilván nem tudom, mit hoznak majd az elkövetkező hetek, lehet, hogy a végére átmegy a Hawkeye is túl érzelmesbe, de remélem az összeszedettebb popcornos út a cél, mint amit a The Falcon and the Winter Soldier járt be. Egyelőre 7/10 környéki a sorozat, de igazából az MCU-filmeket is tartalmazó skálán, amolyan jobb Ant-Man az, amit kaptunk.

33 hozzászólás Ne habozz!

shawnka - 2021. 11. 24. 21:42

Annyira elment mellettem, hogy ez lesz, konkrétan tegnap este jött az infó, hogy ez elindul. Annyira semmi hype-om nem volt, de leültem elé és nagyon könnyen lecsúszott. Jól áll ez a sokkal könnyedebb hangvétel neki, simán maradok erre a 6 részre.

jesustomer - 2021. 11. 24. 23:14

Sokkal lazább mint az összes eddigi 3 sorozat, és jól is áll neki.
Érdekes mert Hawkeye karakteréről lehet a legkevesebbet tudni, mégis ő a legérdekesebb a Ronin dolog miatt.
Bishop annyira nem érdekel, csak Barton. Remélem lesz valami Shield vonal is.

David33 - 2021. 11. 24. 23:33

Én vártam a sorit, kb ezt vártam a WandaVision mellett a legjobban mert Kate baromi jó karakter és a képregény(ek) ami alapján készül mai napig az egyik legjobb és szinte tökéletesen áthozták onnan a hangulatot és a karakter dinamikát. A két főszereplőt elég régóta szeretem már, mindkettőt remek színésznek tartom és nem okoztak most sem csalódást. Annak végképp örülök, hogy nem kezdtek rögtön bele egy felesleges edzés körbe Kate-el hanem rögtön ahogy ugrottönk 10+ évet megtudtuk hogy kitanult egy csomó harcmodort és az íjászatot is szóval teljesen logikus hogy ennyire jól nyomja de igazából hiába jó sportoló látszott nagyon is hogy mekkora kezdő a hősködésben. Igazából az egész sorozatot a két főszerplő közti dinamika adja el viszont nyilván a sztori ismerőjeként érdekel mit hoznak ki belőle és hát azért itt van nekünk egy Vera Farmiga is pl akinek a karakterét átírták kicsit de nem is baj mert jól fog neki állni az amire számítok.

A tréningruhás banda viszont tökéletesen át elett emelve. Annyira röhejesek hogy élmény volt nézni őket. :D Elvileg cask 6 rész lesz szóval nem valószínű hogy le fog ülni az évad.

Lucky (a kutya) nyilván ellopja majd úgyis a showt.

Shyllard - 2021. 11. 25. 08:04

Szórakoztató, de ennél nagyon az ugrott be, hogyha nem lenne MCU, száz hogy elveszne nekem ez a sori a sok műfajtársa között. A két fsz kémiája nekem is bejön, de valahogy ez a gazdag gyerek-vonal nagyon unszimpi és az ott felhozott problemak sem mozgatnak meg annyira (kivéve a mostohaapa, aki remélem nem Red Herring, már csak a színész miatt sem)

JKJ - 2021. 11. 25. 08:27

Nekem eddig pont azt adja amire számítottam. A legjobb értelemben. Szerencsétlen Bartot azért sajnálom, hogy nem tudja élni a nyugodt kis életét a családjával. Folyton felismerik és látszik, hogy ez terhes számára.

Zoli - 2021. 11. 25. 09:52

Remelem a végén Leoncio elveszi Mirellát és nem játszik az érzelmeivel. Sokkal jobb embert érdemel

CrashBoostZoom - 2021. 11. 25. 11:44

Ne aggódjatok srácok, ez a sorozat kb. arról fog szólni hogyan adja át Barton a stafétát Kate-nek, hogy meglegyen egy jobban marketingelhető és eladható fiatalos, új Avenger. Örülök, hogy a készítők is tudatában voltak ennek és belecsempészték egy párbeszédbe is.

Már csak néhány spin-off és mozifilm a következő 1-2 évben és máris megvan a Young Avengers akik elég fiatalok ahhoz, hogy még 10 évig vigyék a hátukon a franchise-t. :D

A sorozatról pedig annyit, hogy ez eddig nettó semmi volt nekem eddig bár a WandaVision-nél még így is kilométerekkel jobb.

JKJ - 2021. 11. 25. 13:05

Crash. Köszi a tartalmas hozzászólást! Erre van itt szükség! /s

Mate815 - 2021. 11. 25. 20:32

Rég láttam ekkora trasht. Kate Bishop igazi “erős” női karakter. Modern hős tehát egy felelőtlen, önző, kiállhatatlan gyökér aki mindenbe is belepofázik. Romba dönt egy tornyot és csak széttárja a karjait de duzzog mert anyuci férjhez megy. Igazán kedvelhető személyiség. Azon túl, hogy karácsonykor játszódik ennek semmi köze sem a Die Hardhoz, sem a Halálos fegyverhez. A reszkessetek betörők zenéjét mondjuk ügyesen lenyúlták. Az összes élőszereplős MCU sorozat gyenge volt eddig de ez lehet a legalja.

Dave - 2021. 11. 25. 22:34

Pont ez a jó benne, ha tenyleg gyökér. Ha tényleg belepofázik. Még csak az kéne, hogy visszasírjuk a 10-20-sok évvel ezelőtti régi időket, amikor visszadobták a női karaktereket, ha nem “kedvelhetők” (nem tudom, szerintem totál kedvelhető), mert féltek, hogy így reagálnának. Ma már ihat egy nő, visszapofázhat, duzzoghat, tudom is én, házasságot törhet, meg bármit csinálhat, nem kell jólneveltnek lennie, mint a sötétebb korokban,

Mate815 - 2021. 11. 26. 07:10

Egy elkényeztetett 4 éves szintjén lévő, őrjöngő kis gyökeret nehezen tudok hősként komolyan venni. Jó karakternek semmiképpen nem mondanám. Sajnos az akció jelenetek is mehetnek a kukába a rángatózó kamerával. Kár érte mert a filmekben bírtam Hawkeyet.

David33 - 2021. 11. 26. 07:30

Mate815: Kate pont ezért jó karakter mert ennyire komplex és azért nem ő az első ilyen karakter az MCU-n belüle. Tony pl sokkal nagyobb tapló volt. Ő meg csak egy 22 éves lány akinek hiányzik az apja és az anyja igazából sosem törődött vele igazán. Ezt már a Pilotban is elmondták hogy nincsenek túl jóban. Amit külsőleg mutat az csak a látszat és ez jól be is lett mutatva. Pl magasról tesz a pénzre, utálja az gazdagok világát, a partikat stb de nyilván van ami elől nem bújhat ki. Nyilván nem muszáj szeretni de azért nem olyan rossz, ahogy írod. 5 éves kora óta tanul mindenféle harcmodort, sportot szóval persze hogy erős DE azért nem Mary Sue ahogy manapság mondják. Gyakorlatilag nem áll le senkivel bunyózni hanem leviszi őket a földre vagy neki vágja őket valaminek de ennyi, ráadásul látszik hogy kezdő még. És azért azt sem mondhatjuk hogy a sorozat próbálja elrejteni hogy ki is ő hiszen maga az anyja mondja neki hogy a hovatartozása miatt nagy az egója és ezt ő is tudja.

Ahogy írtam Tony SOKKAL rosszabb volt nála, feltörte a SHIELD-et is rögtön az első nap pl, rámászott Natre, mindenkinek beszólt, és még lehetne sorolni. Aztán láttuk hova nőtte ki magát. Egyik MCU karakter sem ott kezdte ahol most tart. Egyébként nem azért pofázik bele a dolgokba mert gyökér vagy beképzelt hanem mert hiperaktív és tele van bizonyítási vággyal főleg ha Clintről van szó.

Juci - 2021. 11. 26. 07:41

Én elhiszem, hogy valaki azt gondolja, hogy Superman jó karakter, amikor nagyjából egy karakterisztikája van, és olyan lapos, mint egy faradab – de legalább, ezzel egyetértek, lehet szeretni. Ártalmatlan, nem kavar fel lelki világokat. De szerencsére manapság már a The Boys és a többi sorozat megtanította nekünk, hogy ahhoz, hogy valaki hős legyen, nem kell feltétlenül igazolnia az adott személynek. Lehet, hogy nem lehet valakit komolyan venni, ez a nézőn múlik, de attól még bárki lehet hős, az ilyesmihez nem kell engedély vagy igazolvány. Ezerszer inkább egy ilyen összetett és JAJJJJ! nem túl pozitív vagy nem túl szerethető karakter (ilyenre szokták mondani, hogy ha férfi lenne, akkor kevésbé érintene érzékenyen), mint egy tipikus Marveles egyenhős.

King Leonidas - 2021. 11. 26. 15:50

Én csak azt nem értem, hogy hogyan lett egy kedves, szerető édesanyából pár év alatt egy jégkirálynő, aki így el tudott távolodni érzelmileg a saját lányától…

David33 - 2021. 11. 26. 19:48

“Én csak azt nem értem, hogy hogyan lett egy kedves, szerető édesanyából pár év alatt egy jégkirálynő, aki így el tudott távolodni érzelmileg a saját lányától…”

Nem lett, hisz mindig is ilyen volt. Rögtön ezzel kezdik az 1. részt, hogy már 2012-ben is inkább az apja intézett mindent mert a lányával nem voltak túl jóban. Az anyja mondja is hogy ő is tud szórakozni de aztán nem láttunk belőle semmit mert letámadták New Yorkot a Chitaurik és Loki.

Geza Kovacs - 2021. 11. 28. 00:35

Hát ez rossz lett :-( Nem annyira, mint a Loki, ami egyenesen undorító lett, de ez gyenge, mint a harmat. Mondom ezt úgy, hogy Hailee nagyon cuki meg minden, de én egy Hawkeye című sorozatban Sólyomszemet akarom látni főszereplőként. És a sztori is nagyon béna 2 rész után. Elgondolkodtató, hogy pár éve még olyan sorozatok mentek Marvelből, mint a Daredevil, most meg itt tartunk, a gyereksorozatoknál. Fénysebességgel száguldunk a lejtőn sajnos. És nem felfelé.

irgum76 - 2021. 11. 28. 12:11

az első részt még egyben néztem kíváncsiságból
viszont a kíváncsiság alább hagyott a második részre
vagy ötször indítottam el mire elértem a 15. percig
tényleg elég bénácska
viszont a hét idézetébe be lehetne írni egy csomót az epizódból annyi jó duma volt benne :)

winnie - 2021. 11. 28. 12:42

Geza Kovacs: nekem nagyon nagy öröm, hogy gyereksorozatoknál tartunk, én ezeket nagyon hiányoltam a palettáról. persze könnyen beszélek, mert nem érdekel a marvel és a star wars, és meg sem fordult a fejemben, hogy disney+ előfizető legyek, de így, hogy eddig szinte minden bepróbált egyéb sorozat abszolút jó lehet a gyerekeimnek, illetve, hogy a marvelek és star warsok is elvileg azok, így meggondoltam magam.

és…, nyilván gyereksorozat és gyereksorozat között is van különbség, de azért nagyon sokan nézték és szerették meg még fiatalon a marvel-filmeket, és lehet, hogy olyan is van, aki gyerekként látott star warst először az életében.

David33 - 2021. 11. 28. 16:48

Geza Kovacs: Kate is Hawkeye csak mondom. Gyakorlatilag ő lesz az utódja majd. A cím nem csak Clintre hanem mindkettejükre utal! Egyébként Clint ugyanúgy főszereplő mint Kate. A gyerekmesétől azért ez a sorozat igen messze áll tekintve hogy ebben is elég komoly témákat feszegetnek (pl PTSD) mégha nem is kőkemény dráma azért. De akkor ennyi erővel mondhatnánk hogy a képregény is gyerekmese hiszen szinte tökéletesen lemásoltál. Az egyetlen különbség kb az hogy Clint ott sokkal lepukkantabb és Kate sokkal tapasztaltabb és konkrétan ő menti meg állandóan Clintet mert szinte mindig be van piálva.

bvr - 2021. 11. 28. 17:21

Bar az elso reszt untam (ra lehet fogni oersze hogy epitkezes. Meg alapozas); de a masodik resz mar szorakoztato volt (hat meg ha a cosplayes reszbol is kihoztak volna valami jot, igy azert az a biztato kezdet utan csak idohuzasra volt jo (persze az a karakter is gondolom majd meg visszater) igen, tenyleg elegge gyerek/tini sorozat de nem rossz szorakozas (igy nalam a masodik az mcu sorozatokon belul. A Lokit kimondottan szerettem, a Wandat nem annyira de ott tudtam ertekelni az otleteket, a Falcon viszont baromira nem jott be. Ez a mostani azert tenyleg teljesen korrekt.

Bikuci - 2021. 11. 29. 16:24

David33: “A gyerekmesétől azért ez a sorozat igen messze áll…” Nem gondolnám, hogy messze áll. A mesék is életből vett komoly dolgokkal foglalkoznak, csak a köntös gyermeteg, pont mit itt és a többi marvel filmnél, sorinál. Inkább a felnőtt közönség lett gyermetegebb.

Mate4182 - 2021. 12. 01. 00:26

Na varjunk akkor a Hawkeye is csak a titulusa mint a Black Panther meg a Black Widow? :D
Tullephetnenek mar ezen… legyen csak sajat neve.

David33 - 2021. 12. 01. 13:19

Ritkán mondok ilyet, pláne Marvelre hisz az elmúlt 10 évben általábna ugyanazt a középszert kaptuk, kivéve a WandaVision, ami a sorikat illeti, de a Hawkeye 3. része egy mestermű lett! Dráma, vígjáték és akció tökéletes velegye! Ami a legjobb, hogy ez a rész tökéletesen példázta, miért írtam fentebb, hogy ez baromira nem gyerekmese.

Bikuci: Való igaz, a mesék is komoly témákat feszegetnek, még Disney fronton is, de ebben a részben azért látszott, hogy ezt érett módon teszik. Kate és Clint párosa továbbra is zseniális, egyszerűen nem tudom nem szeretni őket. Az az akciójelenet a hídon, meg úgy végig az egész, WOW! A Pym-es nyíl nagyon menő volt. :D

Maya eredetsztoriját nagyon szépen adaptálták. És aztán Clint telefonálós része, te jó Isten. Fájdalmas volt nézni.

Eddig a 3. rész a legjobb, 10/10-es simán.

Mate4182: Minden hősnév csak egy titulus, Supermantől egészen Ironmanig van több féle verzió, hiszen minden hősnak van örököse. Egyébként Kate-nek több neve is volt pl Hawkbird, nekem ez tesztene leginkább ha nem a Hawkeye-t választaná de kétlem hogy így lesz.

JKJ - 2021. 12. 02. 16:34

Ez a sorozat pontosan azt hozza amit a bemutató alapján várni lehetett. Nem tudom egyesek mit vártak tőle. Die Hard – Lethal Weapon utánérzés. Nekem egyértelműen bejön, de én pontosan erre vágytam. Kicsit azt érzem a fanyalgóktól, hogy nem figyelnek oda eléggé a karakterépítésre. Pedig van bőven. Gyanítom, hogy a gyenge angoltudásuk állhat a háttérben.

Mate4182 - 2021. 12. 02. 18:32

En azt hittem ez annyira lesz csak jo mint a Falcon and Winter Soldier de azt kell mondjam tevedtem. Ez eddig tenyleg baromi jo.

Nekem nem jott be a Pym nyil a hidon. Illetve bejott, az nem jott be hogy 100 meterrol eltalalt egy nyilat ropteben. Az baromsag volt. Nagyobb baromsag mint az ezerszeresre novo nyil :D

A kemia jo a karakterek kozott. Tetszik hogy Kate egy kicsit suttyo :D

jesustomer - 2021. 12. 03. 13:39

Ezt a sorozatot kifejezetten élvezem nézni, tévedés ne essék, a Lokit és a Winter Soildert is, de itt nem hiszem, hogy 1-2 nap múlva meggondolom magam. Nem kell nagyon túlgondolni, és jók az akciók is.
Nagyon klafa

Malachi - 2021. 12. 04. 11:04

Az eddigi legjobb Marvel sorozat. Laza, könnyed, vicces, látványos, ha kell kicsit komoly, karakterek jók, sztori nem bonyolult, de legalább korrekt.

dzsiaj - 2021. 12. 05. 13:27

Szerintetek mennyi esély van D’Onofrióra?

David33 - 2021. 12. 05. 19:36

“Szerintetek mennyi esély van D’Onofrióra?”

Szerintem őt láttuk a karatés jelenetben. Még a nevetése is tök ugyan az volt mikor megsimizte Maya arcát.

Enzo - 2021. 12. 06. 01:07

1×01 (pótlás)

Kellemes volt ez a kezdés, eléggé külön indították el a két szálat, hogy az első rész végére pont összefusson.
Láthattuk a ’12-es New York-i csatát kicsit más szemszögből egy flashbackben, egy kínosan furcsa Rogers musicalt, és egy borospincés titkos aukcióból kialakuló harcot, miközben a két fő karakter helyzetét is felvázolták – pilotnak ez szerintem megfelel.

Darabkák:
– Különös a főcím, de jó kis átvezetőként szolgált a sztoriban, elmagyarázva Kate felnövésének és sportsikereinek történetét.
– Lol, “Thanos was right” graffiti a piszoáron :D
– Jé, a melegítősök főnöke Boki a Snowpiercerből :O Amúgy hogy nem tűnt fel nekik, hogy a “titokzatos” Ronin-ruhás idegen egy csaj?

1×02 (pótlás keddről)

A főszereplő páros eddig bejön, az átlagos marveles dinamikánál egy kicsit több van a duójukban: Kate egyfajta awkward rajongással/áhítattal tekint Clintre, neki pedig mintha a lány egy negyedik gyereke lenne, akit nevelnie, tanítania kell, ugyanakkor kellően “idegen” ahhoz, hogy beszólogasson neki. Nem véletlenül írtam fel ennyi #hétidézetét :)
A kutya aranyos (de még nem sok szerepet kapott), a LARP-osoknál játszódó jelenet nagyon szórakoztatóra sikerült (szerintem abszolút valósághű, hogy Clint a “szuperhős” státusza miatt ilyen könnyen megkapta a ruhát, illetve a belassított harc is vicces volt), és a melegítősökön is jókat lehet röhögni, ahogy egymással veszekszenek, meg ezek szerint azt hitték, hogy a Kate Bishop csak álnév, és valójában férfi van a ruha alatt, azért hívták “bro”-nak :D
Az utolsó jelenet a titokzatos főnöknővel meg annyira nem illett a képbe, mintha egy másik műsor ajánlóját vágták volna be hirtelen, nem tudtam mi van :D

Darabkák:
– Másik nagyon valósághű jelenet: ahogy Kate lereagálta a rendőr hívását, mintha csak magamat képzeltem volna el a jelenetben :)
– Jó, azért van pár logikátlanság is, például Kate miért vonult el levenni a Ronin-ruhát, ha a borospincében is csak rávette a sima ruhájára?
– Clint hallókészülékét furcsálltam, de most még flashbackekkel is megmutatták, hogy miért (gondolom a képességgel rendelkező Avengerek a hallássérüléstől is védve vannak…)
– Na peeeeersze, Jack nem tudja, hogy mi az a Molotov-koktél, ne hülyéskedjünk már, minimum annyit tudni hogy nem egy ital, az általános műveltség része…
– Ha már Jack: tök úgy néz ki a fickó, mint egy low budget Burt Reynolds, nem? :D
– Heh, nem is oroszok a rosszfiúk, hanem lengyelek, az egyik kérdésükből kiderült.

#hétidézete
“-Where’d you learn to fight?
-I, uh, started talking martial arts when I was five.
-Wow. So, like, a year ago?” :DD /Clint/

“-Most importantly, remember these words: Don’t lose Nate. Okay?
-Where is Nate?
-Where is Nate?” :’D

“-Hey, look, that one’s you.
-No. That’s Katniss Everdeen. Let’s go.” :DD /Clint/

“Can I speak to your manager? This is like talking to furniture.” :D /Clint/

“Bro, I found her.” :D /”Boki” vagy mittomén hogy hívják azt a kisfőnököt/

Enzo - 2021. 12. 07. 15:31

1×03 (pótlás tegnapról)

Na, némi cold open flashbackek segítségével megismertük a főnöknőt egészen kislánykorától kezdve (süket siket és még műlába is van, ritka az ilyen halmozottan hátrányos helyzetű antagonista) és felvezették, hogy miért esküdött bosszút a Ronin ellen (jogosan, teszem hozzá).
Az epizódot viszont abszolút Hawkeye megsüketülése vitte a hátán: máshogy sikerült bemutatni, mint mondjuk a Walking Dead-ben Connie esetében, de határozottan szórakoztató volt. A “trick arrows” jeleneteket pedig már a trailer óta nagyon vártam, remélem valahonnan tudja majd pótolni őket, mert elnézném még párszor ezt a sokféle nyilat: gyurmás, tapadókorongos, USB-s (WTF??:DD)…hát nem volt egy egyszerű terv a hídról való megmenekülés se :D
Highlightok közé sorolnám még a pónilovaglós “kínzást”, az Imagine Dragons koncertes sztorit (szintén WTF:D), a Kate által “közvetített” nagyon aranyos telefonálós jelenetet, meg a jelmezötlet kivesézését, tele van ilyen jóságokkal a sorozat :)

Darabkák:
– Maya apja ismerős volt, IMDb alapján a Westworldből (és tényleg, Akecheta!)
– Micsoda multikulti gang ezek a melegítősök, most meg spanyolul beszélnek egymáshoz :O
– Tetszett, hogy Hawkeye bekamuzta (némileg átlátszóan), hogy Ronin meghalt – és ki is ment a fejemből, hogy hát nyilván Kate se tudja, hogy ő volt Ronin…
– De hogy ennyi eszük nincs a rosszfiúknak, hogy amikor Clint megszökött, nem fogtak azonnal egy pisztolyt Kate fejéhez, mondván “gyere vissza, vagy lelőjük a társad”… -.-
– Újabb titokzatos szereplő ez az ismeretlen “Uncle”, még feljebb a ranglétrán…
– Komoly cliffhangerrel ért véget az epizód, valahogy olyan hirtelen lett vége azzal, hogy Jack rajtakapta őket.

#hétidézetei:
“-We need a car.
-Oh, can we take this one? Man, this thing’s beautiful.
-I’m not smashin’ a ’72 Challenger. Come on.” :D

meg hogy nem elhangzott, csak szövegesen írt idézet is legyen (mert egészen ritka az ilyen!):
“Good thing they call you HawkEYE and not HawkEAR” :DD /Kate/

Mate4182 - 2021. 12. 08. 12:18

Na, a 4. Reszre kicsit felgyorsultak a dolgok.

Spoiler!!

Remeltem hogy csak pletyka lesz Yelena szerepeltetese de sajnos nem. Ennek mondjum tuti sokan orulnek, de nekem szemely szerint a legrosszabb casting valaha MCUn belul Pugh erre a szerepre.
(A szinesznot amugy nagyon birom, de ez a szerep nem valo neki szerintem)

Kingpinre mostmar viszont kivancsi leszek, bar allitolag cgi-al akarjak felnagyitani ami szerintem netto hulyeseg…

David33 - 2021. 12. 08. 19:15

Ismét egy nagyon jó rész. A nyitány Kate anyjával meg a béna Zorróval nagyon vicces volt és végre kezdjük látni hogy ki is a mami. A mini karácsonyozás nagyon aranyos volt és végre kiderült minden. És VÉGRE az MCU nézők akik nem ismerik a képregényket most már tudják miért is olyan menő Clint. Egy érmével is be tudja kapcsolni a tévét. :D Viccet félretéve jó kis utalás volt arra hogy a legkisebb dologgal is képes ölni. Jó volt ezt látni.

Innentől akkor SPOILER!

Igazából egyetértek Mate4182-vel. Én is szeretem Florence-et de tényleg nem a legjobb casting Yelenára. Mármint jól hozza a karaktert de ha valaki rákeres, hogy milyen a képregényekben akkor nagyon más itt. Mindenesetre nagyon jó volt látni a képregényes ruhájában bár sajnos átalakították a maszkját pedig tök jó lett volna látni az arcát meg a kilógó haját.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz