login |

Délelőtti videó 3.: From

2021. 11. 25. 11:30 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: video,

Ez a scifi-horror az Epix csatornára érkezik februárban, az executive producerei Joe & Anthony Russo.

Középpontjában egy lidércnyomás szerű kisváros van, ami minden odalátogatót foglyul ejt. A helyiek a kiút keresése közben igyekeznek fenntartani a normális állapotokat, és túlélni a város körülvevő erdőből rájuk leselkedő veszélyeket, beleértve ebbe az éjszaka előjövő rémisztő lényeket is.

A tovább mögött az első teaser. Szereplők: Harold Perrineau, Eion Bailey, Catalina Sandino Moreno, Shaun Majumder, Avery Konrad, Hannah Cheramy, Ricky He, Simon Webster, Chloe Van Landschoot, Pegah Ghafoori.

5 hozzászólás Ne habozz!

todie - 2021. 11. 25. 12:41

uristen, ennek az urgenek a vallara tenni egy sorozatot?!? egyik legnagyobb szinesz antitalentum. lost-ban egyedül az o jeleneteit porgettem at.

Sawyer - 2021. 11. 25. 12:52

Jack Bender, Harold Perrineau, elszigetelt hely, túlélni a vadonból leselkedő veszélyeket? Hm, ismerős valahonnan :) Perrineau kereshetné az eltűnt fiát, Waaaaaaaltot.
Remélem, hogy lesz olyan karakterépítés, mint a Lostban.
A trailer nem tetszik, de várós.

Nóra - 2021. 11. 25. 12:58

todie: arra célzol, hogy láttad őt egy sorozatban 15 éve, vagy arra, hogy az elmúlt 4-5 évben a kábé féltucet sorozatszerepében sem tetszett? van egy olyan érzésem, hogy a készítőket az érdekli, amit valaki a castingon nyújt, nem az, hogy valamikor régen mit csinált a tévében.

todie - 2021. 11. 25. 18:48

arra celoztam, hogy ott kifejezetten szörnyű volt, de előtte es utána is az minden szerepben. Tory Spelling szint.

Enzo - 2021. 11. 26. 01:03

Hmm, ez egész érdekes.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz