login |

Új magyar sorozatok 2022/23-ban: Golden Age (1.)

2021. 11. 25. 19:07 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: hazai termék, magyar hírek,

A Hypewriter sorozatos pitch fórum győztesei, miképp anno A hentes, vagy most az Angyaltrombiták, jutalmuk egy pilotforgatási lehetőséget kapnak az RTL Klubtól. Azonban a második Hypewriter-t megnyerő Golden Age esetében a csatorna bejelentette, hogy sorozatberendelést adott a projektnek, ami… több, mint biztató?

Nyilván még semmi konkrétum nincs a szériáról, jó eséllyel csak jövőre jön, hiszen a Kolosi Péter a minap 3 új, jövőre induló heti sorozatról beszélt, de azért adnék a szérián egy külön posztot a korábban már közölt leírással:

…egy idilli kisvárosban játszódik, a cselekmény pedig a tóparti idősek otthonában veszi kezdetét, ahol futótűzként terjed az a pletyka, hogy egy a környéken lezuhant kommunista repülőgép műkincseket szállított. Amikor az egyik lakó, az egykor búvárként dolgozó Tony megtudja, hogy jó esetben már csak egy éve van hátra, úgy dönt, hogy mindent megtesz azért, hogy halála után ne legyen semmi gondja a lányának. Ehhez azonban pénzre van szüksége, ezért elhatározza, hogy megkeresi az értékes kincseket rejtő repülőgépet. A kincsvadászatban a rafinált gondnok lesz a segítségére, de Tony nem is sejti, hogy milyen hamar válhat a legjobb barátból a legnagyobb ellenség.

A Golden Age egy krimi-komédia, egy szívet melengető történet, melyben mindkét főhősnek ugyanaz, egy jobb élet a célja. A “játék” azonban egyre komolyabbra fordul, ahogy közelebb kerülnek a kincsekhez.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz