login |

Ezt nézték a magyar Netflix-felhasználók (11.20-11.26)

2021. 11. 30. 17:50 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: Netflixes nézettség

(Az előző heti toplista – a Netflixes napi sorozatos toplistái kapcsán itt írtam bővebben, a poszt szerintem elég sok kérdést megválaszol és segít pár tévhit eloszlatásában, érdemes csekkolni.)

Lássuk, hogy a csütörtökkel véget ért Netflix-es hét mit hozott!

Egy kicsit megcsúsztam, pedig most még események is voltak. Például az, hogy a Squid Game már csak az 5. helyen állt a vizsgált időszak utolsó napján – érdekes lesz látni, hogy a szinkron mekkorát fog lendíteni rajta.

Komolyan kíváncsi voltam, hogy a Cowboy Bebop és a Hellbound közül melyik kezd jobban, és igazából mondhatjuk, hogy igazolódott a papírforma előbbi javára, megszerezte az első helyet, amit pár napra azért átadott az Arcane-nek, míg a korai sorozat a 6. helyes debütálás után a dobogó legalsó fokáig lépkedett fel, ami azért elismerésre méltó.

A Squid Game-mel a You és a Narcos: Mexico is csúszni kezdett lefele (miközben a Maid stabil), de mindez inkább a többi újoncnak volt köszönhető, hiszen a True Story a második napjára az első helyen kötött ki, míg a Selling Sunset itthon is jól fut és elindult a top5 felé – ezek mellett még a Midnight Mass nézett fel a listára pár napra.

Búcsúznunk kellett a Locke & Key-től és a The Chestnut Man-től (utóbbitól ismét), és a Sex Education is lekerült, míg a heti sorozatok közül sem a The Blacklist, sem a Riverdale nem lett listás, pedig utóbbi, ha késve is, de megkapta a magyar feliratot – valaki tudja, hogy melyik napon?

A mostani premierek közül nem lett top10 – huhh, de sok minden nem lett listás, bár a többség nem meglepetés. Érdekes látni, hogy mi hol lett helyezett. Például a közel-keleti autóversenyes reality még a Közel-Keleten is alig lett toplistás, az anime 10 országban volt ott (mint mindig, ez is Jamaicában a legjobb, a franc sem érti az ottani cult of the new-t), a mexikói doku Mexikóban, naná, a Masters of The Universe első fele sem lett itthon tényező, de ez most nemzetközileg is csak 6 országban 1-1 napot (Jamaica!), az ázsiai reality dél-kelet ázsiai országokban szerepelt egy kicsit, a koreai sorozat Dél-Koreán kívül három másik ázsiai országban volt 1-1 napot, míg az F Is For Family sehol? Ja, igen, még ott a Super Crooks, ami buktának tűnik, mert nyilván a legjobb Jamaicában, de a jelek szerint a karibi-térség az, ami érzékeny az újdonságokra, hiszen még a Bahamákon és Trinidadban is listás lett.

  • 11.19: A tükörképed (Reflection of You) 1. évad
  • 11.19: Felfújva: Karácsonyi különkiadás (Blown Away: Christmas) 1. évad
  • 11.19: Van rá magyarázat: Az agy (The Mind, Explained) 2. évad
  • 11.20: Új világ – Üdv a paradicsomban (New World) 1. évad
  • 11.23: A világ ura: Kinyilatkoztatás (Masters of the Universe: Revelation) 1. évad (folytatás)
  • 11.23: Kétséget kizáróan: Két emberrablás története (Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings) 1. évad
  • 11.23: A Közel-Kelet leggyorsabbja (The Fastest) 1. évad
  • 11.24: Edens Zero (Edens Zero) 1. évad (folytatás)
  • 11.25: Super Crooks (Super Crooks) 1. évad
  • 11.25: Csé, mint család (F Is For Family) 5. évad

4 hozzászólás Ne habozz!

dexike3 - 2021. 11. 30. 19:16

a 10. ezen a héten biztos első helyre ugrik majd.

Ytsz - 2021. 11. 30. 23:07

@dexike3

Tuti.

Mom - 2021. 12. 01. 07:00

“Például az, hogy a Squid Game már csak az 5. helyen állt a vizsgált időszak utolsó napján”

Vizsgaidőszakot olvastam vizsgált időszak helyett. Agyamra ment a tanulás, pedig még nincs is vizsgaidőszak :D :D

Érdekes a Midnight Mass hirtelen beköszönése hónapokkal (hetekkel?) később. Vajon megtolták a reklámot, vagy kifogytak az emberek a néznivalóból, esetleg az is utólag kapott szinkront?

winnie - 2021. 12. 01. 08:04

lehet, hogy kapott egy kritikát? nem tudom, bár az is előfordulhat, hogy egyszerűen csak stabil, és a többiek alázuhantak.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz