login |

Hírszerda

2021. 12. 01. 09:20 - Írta: winnie

26 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: Stan Lee Szuperhősképzője 1. évad + HBO GO: Csalás 1. évad + Netflix: Lost in Space – Elveszve az űrben 3. évad (vendégblogger?), JoJo bizarr kalandjai 5. évad, Kajko és Kokosz 1-2. évad,
 • Premier: Shipping Wars S8,  Great British Landmark Fixers S1, Attack on Pearl Harbor S1, Virtually Home S1, Sarah Beeny’s New Life in the Country S2, Winter Walks S2, Cadified: Home For Holidays S1 + Finálé: La Brea S1 (vendégblogger?), Chucky S1 (vendégblogger?), The Hot Zone S2 (vendégblogger?), Behind The Monsters S1, Uncommon History of Very Common Things S1, Real PD: Kansas City S1, Food Truck Face Off S1, Undercover Underage S1 + kijött a Zoey’s Extraordinary Christmas-film
 • Teljes évados premier: Lost in Space S3 (Netflix), Bippi’s Treehouse S1 (Amazon),
 • Új standup-különkiadás: Mo Amer: Mohamed in Texas (Netflix)
 • Új a magyar Netflix-en: Archer S12, Kayko & Kokosh S1-S2, Haunted House S1, JoJo’s Bizarre Adventure: Stone Ocean
 • Lekerül a magyar Netflix-ről: 12.29 La Mante S1, 12.30 Jack Taylor S1
 • Lekerül az HBO GO-ról (egyszer majd talán kommunikálni kezdik ezeket is, mert szerintem érdekelhet egyeseket…): 11.30 Miss Sherlock, Péntek esti vacsora 1-2. évad (Friday Night Dinner), 12.02 Berlini küldetés (Berlin Station), 12.04 Crime Time, 12.06 T@gged – Célkeresztben 3. évad, 12.07 Péntek esti vacsora 3. évad, 12.09 Sajtó, Képmás (Counterpart) 12.14 Péntek esti vacsora 4. évad, 12.16 A kilences szám alatt (Inside No. 9) 4. évad, 12.19 Péntek esti vacsora 5. évad, Orgyilkos osztály (Deadly Class)
 • Magyar premier – Duna: 12.06 Kísért az éjszaka (The Sister) 1. évad
 • Magyar premier – Netflix: 01.10 Páros küldetés (Undercover) 3. évad
 • Magyar premier – NickToons: 12.18 A Casagrande család (The Casagrandes) 2. évad (folytatás)
 • A Netflix 2023-as premierre berendelte a La Casa de Papel (Money Heist) spinoffját, ami Berlin karakterére épülne, akit Pedro Alonso alakít.
 • A The Marvelous Mrs. Maisel S4 02.18-án érkezik az Amazon-ra.
 • 2022-ben érkezni fog a Netflix-re a The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh film.
 • A Starz-ra John Wick-előzmény sorozat, a The Continental 3 éjszakás tévés eventként lesz prezentálva.
 • A Mr. Robot, azzal, hogy felkerül a Netflix-re, itthon már 3 streaming szolgáltatón lesz fent.
 • A The Flash Armageddon-crossoverében nem fognak kitérni arra, hogy miért nem segít be Superman.
 • Valóban Anthony Anderson lesz az egyik főszereplője a Law & Order felélesztésének, aki visszatér (1 évadra) korábbi karakterével nyomozni. Az ügyész állandó szerepét Hugh Dancy kapta.
 • Diarra Kilpatrick (Clara Drake) állandó szereplőnek lett kiemelve a Perry Mason 2. évadjára.
 • A CBS pilotszkriptet rendelt be egy tűzoltós drámához, aminek az egyik készítője a SEAL Team színésze, Max Theriot.
 • A Netflix Spotify-os Hub-ot indított https://spotify.link/NetflixHubStarting címen, ahol megtalálhatóak Netflix-sorozatok soundtrackjei, a sorozatok által inspirált playlistek, podcastek, és még sok minden más.
 • A SEAL Team – 5×08-at David Boreanaz rendezte.
 • A Netflix berendelte a Fast & Furious: Spy Racers 6. évadját. És ezzel kaszálta is a sorozatot.
 • Az ABC berendelte a The Great Christmas Light Fight 10. évadját.
 • Az EW riportja a Legends of The Hidden Temple díszletéből.
 • A Deadline riportja arról, hogy támasztották fel a CSI-t.
 • Vendégszerep: Olivier Martinez – Loot (visszatérő), José Moreno Brooks – Queens (visszatérő),
 • Állandó szerep: Lizzy Caplan, Jesse Eisenberg – Fleishman in Trouble (FX), Jacki Weaver – Hellow Tomorrow! (Apple Tv+)
 • Interjú: Alan Ruck (Connor Roy – Succession), Szentgyörgyi Bálint (a Besúgó készítője), Timothy Omundson (Lassiter – Psych 3: This Is Gus), Janina Gavankar (Ren – Big Sky), Katie Cooley (The Challenge All Stars S2),
 • A Showder Klub – 27×09 fellépői Szobácsi Gergely (műsorvezető), Dombi – Dombóvári István és Badár Sándor.
 • Új sorozat: Harry Wild – Acorn TV, ír, 8 rész, készítő: David Logan és Jo Spain, rendező: Ronan és Rob Burke, főszereplő-executive producer: Jane Seymour, egy nyugalmazott tanárról, akinek érdeklődését felkeltik nyomozó fia esetei, és elkezdi azokba beleütni az orrát, és amikor az elsőt sikeresen megoldja, rájön, hogy új hobbit talált magának.
 • Pilotszkript: cím nélküli dráma – HBO Max, készítő: Shukree Tilghman és Jessica Rambo, az Essence magazin eredettörténete, ami egy női lap volt, amit az egyik legnagyobb amerikai, fekete tulajdonosú kommunikációs cég adott ki. A polgárjogi mozgalmak utáni időszak Amerikájában járunk.
 • A Kaplan Entertainment megvásárolta Aggie Blum Thompson könyvének, az I Don’t Forgive You-nak a tévésorozatos adaptációs jogait. Pszichológiai thriller egy fényképészről, aki új lakhelyén nem nagyon tud beilleszkedni az anyukák klikkjébe, ráadásul a szomszédja megölésével vádolják meg, így rohamtempóban rá kell jönnie arra, hogy ki akarja tönkretenni az életét azzal, hogy őt alakítja a közösségi médiában.

26 hozzászólás Ne habozz!

irgum76 - 2021. 12. 01. 09:22

nem lesz ismét hét idézete?
most van pár a tarsolyomban

Spyblat - 2021. 12. 01. 09:24

A Chucky finálét megírom szívesen.

Asd - 2021. 12. 01. 09:25
Tomi - 2021. 12. 01. 09:26

Na indul a La Casa de Papel rókabőr lehúzása. Berlin karaktere az első évadban jó volt, azóta csak szenvedés. A flashbackek most is unalmasak, akkor mitől lenne más, ha teljes epizódok állnának ebből? . Ha már spinoff, akkor egy Professzor előélete érdekesebb lenne.

winnie - 2021. 12. 01. 09:42

Tomi: ha a régóta készülőben lévő la casa de papel-adaptációra írtad volna, akkor még azt mondom, hogy oké, de csak azért, mert egy ismert karakternek írnak egy teljesen új és eredeti sztorit, még nem hiszem, hogy bármi rókabőr lenne. ez olyan, mintha az őszi strays bármilyen szempontból rókabőr lenne a kim’s convenience után csak azért, mert az egyik ottani karakter saját sorozatává vált. ráadásul az eredmény is tök jó lett, így ha nem készült volna el, még veszítettünk is volna:)

szerintem abból csinálnak spinoffot, ami megihleti őket – abszolút rendben van, ha valaki, akit nem érdekel, nem nézi, de nincs összefüggés a kettő között, mármint aközött, hogy teljesen más írók mit hoznak ki egy karakterből.

(tippre ilyenkor jó pár író kapott megbízást, hogy álljon elő spinoff ötlettel valamelyik karakter és valamilyen koncpeció alapján, és a több tucat (eredeti) ötletből kiválasztották azt, ami a legjobbnak tűnt.

winnie - 2021. 12. 01. 09:42

Spyblat: köszi.

heidfeld - 2021. 12. 01. 09:50

Professzornál unalmasabb karakter még nagyítóval is kevéset lehetne találni La Casa de Papel-ben, de ez csak az én véleményem.
Miért húznak le több bőrt arról, ami sikeres??? Nahát, mik vannak..
Reggel futottam bele Berlin karakterének koreai alakítójának bemutatkozó videójába, amiben köszönetet mond spanyol kollégájának az inspirációjáért.
2023-at olvastam La Casa de Papel koreai verziójának Netflix-re érkezésének.

winnie - 2021. 12. 01. 09:55

” 2023-at olvastam La Casa de Papel koreai verziójának Netflix-re érkezésének.”

ez biztos, hogy nem kamu? van link ehhez? ha nem, akkor óvatosan érdemes bánni a félretájákoztatással. legalábbis a google első 10 találatában, amik e tegnap casting hírről szólnak, nincs 2023-as említés, és a színész konkrétan azt nyilatkozza, hogy 2022-es lesz a premier. ami persze nem hivatalos, de más infót, mint írtam, a hírek feldolgozásánban ben eddig nem láttam.

wintender - 2021. 12. 01. 10:06

Egyébként meg [enyhe spoiler] Berlin és Prof tesók, tehát Berlin eredettörténetében valszeg a Professzor is benne lesz.

Alex - 2021. 12. 01. 10:15

Làtom, hogy ma kijött a netflixre Bordertown (Peremvidek) film. Ez a sorozatnak a folytatàsa a harmadik évad utàn? Vagy teljesen màs? Nem tudja valaki esetleg? Viszont magyar feliarat sajnos nincs hozzà.

Cole - 2021. 12. 01. 10:28

Sam Waterston-t is vissza lehetne hívni a régiek közül Law&Order-be. Ő azért nagyobb név.

lesz vajon tripla crossover? :)

Shannen - 2021. 12. 01. 11:10

Ha van karakter a La Casa de Papel-ből, akiről érdemes lehet spinoffot készíteni az egyértelműen Berlin. Ráadásul ő az, akiben meg van az a fajta zsiványság, ami az első két évadra is jellemző volt, és amiért a legtöbben megszerették a sorozatot. És valóban, a Professzor eredetsztorija érdekelne a legkevésbé, de mivel Berlin lesz a fókusz, így jó eséllyel ő is fel fog bukkani, vagy legalábbis a lehetőség adott.

Shannen - 2021. 12. 01. 11:16

Már tegnap is akartam kérdezni, hogy a How to with John Wilson S2 kezdéséről tervez valaki írni? Mert ha nem, akkor én szívesen. :)

Tudom winnie, hogy neked anno nagyon nem jött be, és tökre sajnálom, hogy hónapokig húztam az évados írást az s1-ről és végül nem is írtam meg, mert én viszont nagyon szerettem, és most a 2×01-en is végig mosolyogtam.

winnie - 2021. 12. 01. 11:32

humant kapacitáltam, hogy írjon, mert úgy éreztem, hogy neki bejöhet, de abszolút ellene van, hogy nem érdekli szóval szabad a pálya.

én is meg fogom nézni, de sajnos pont, amikor nagy rössel belevetettem magam a pótlásba, akkor kiderült, hogy 12.10-ig nem nagyon tudok sorozatozni, szóval tőlem most semmi konkrét nem várható sajnos. vagyis… múlt héten úgy alakítottam a programomat, hogy egy wheel of time-ra azért fussa, és lássam/megírjam a survivort, most pedig még mindig bennem van, hogy némelyik finálé előtti cuccról írjak pilotosat – a chuckyból sajnos kiszaladtam, az országos sújoncokról még mindig nem ment (a wonder years és az our kind of people mondjuk kész régről, az ordinary joe-t is elkezdtem), és még az acapulcot akarom nagyon a finálé előtt, de egyelőre nem látom, hogy mi fog menni:(

Deny - 2021. 12. 01. 12:32

Miután legutóbb elhalasztották, most tényleg elindul a Prodigal Son 2. évada a Coolon. December 13-án kezd éjfélkor.

Thomas - 2021. 12. 01. 13:54

Jé, nem hiányzik a hírblokk vége? A “megvásárolta” után még szokott lenni 2-3 dokus/realitys hír:)

castro - 2021. 12. 01. 13:56

Sok karakter visszatérhetne a Law & Orderbe vendégszerepelni, akár még a régi évadokból is, öröm lenne nézni őket: Paul Sorvino, Michael Moriarty stb., persze mind nyugdíjasként. Fájó hiány Jerry Orbach.
Szintén nagy hiány, hogy ezt a sorozatot régóta nem adják itthon, pedig napi sorozatként elférne pl. a Network4 valamelyik csatornájának profiljában is.

winnie - 2021. 12. 01. 14:06

thomas: :)) de, csak a fenti okok miatt most nem tudtam előre dolgozni, így röptében írtam a híreket, és már nem volt több időm, hogy befejezzem. amikor van időm megírni hétvégén, akkor mindig van egy csomó kész hírpont, és akkor kopizok.

winnie - 2021. 12. 01. 14:14

“Lesz koreai verzioja is a nagy penzrablasnak.”

igen, írtunk róla tavaly: https://www.sorozatjunkie.hu/2020/12/02/hirszerda-queen-sono-kasza/

ez volt a szereposztása még tavaszról: https://www.sorozatjunkie.hu/2021/04/11/hirvasarnap-central-park-3-evad/ – a jelek szerint a csúszás miatt újraosztottak egyes szerepeket.

winnie - 2021. 12. 01. 14:15

“Làtom, hogy ma kijött a netflixre Bordertown (Peremvidek) film. Ez a sorozatnak a folytatàsa a harmadik évad utàn? Vagy teljesen màs? Nem tudja valaki esetleg? Viszont magyar feliarat sajnos nincs hozzà.”

itt írtunk erről: https://www.sorozatjunkie.hu/2020/10/12/hirhetfo-f-is-for-family-5-evad-f-is-for-family-kasza/

Scat - 2021. 12. 01. 16:38

Lost in Space-re lett vendégblogger?

Mert ha nem, akkor jobb híján vállalom. Legyen neki kibeszélője, ha már a második évadnak nem volt.

winnie - 2021. 12. 01. 16:49

nem lett még.

Scat - 2021. 12. 01. 17:14

Oksa. Azt még a héten megírom. Legalábbis a kezdést, mert a végignézés odébb lesz :)

sankovari - 2021. 12. 01. 20:12

A Squid Game mikortól válik szinkronosan elérhetővé?

winnie - 2021. 12. 02. 08:47
Thomas - 2021. 12. 03. 00:15

winnie: persze, teljesen érthető, csak tökre meglepődtem, hogy olyan hirtelen véget ért:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz