login |

Ezt nézték a magyar Netflix-felhasználók (11.27-12.03)

2021. 12. 05. 19:20 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: Netflixes nézettség

(Az előző heti toplista – a Netflixes napi sorozatos toplistái kapcsán itt írtam bővebben, a poszt szerintem elég sok kérdést megválaszol és segít pár tévhit eloszlatásában, érdemes csekkolni.)

Lássuk, hogy a csütörtökkel véget ért Netflix-es hét mit hozott!

Három első helyezettünk is volt! A True Story-tól pár nap után az Arcane visszavette az első helyet, amit pedig a Lost in Space visszatérése taszított le, és ugye fogadni lehet arra, hogy pénteken pedig ismét váltás lesz, még ha a La Casa de Papel az újrázások során nem ért fel a top5-be.

A közvetlen élbolyban a Cowboy Bebop csak egy ideig tudta tartani magát, és a Hellbound is két nap alatt a top5-ből a 10. helyre esett vissza, miközben a You vagy a Squid Game stabilan a lista közepén volt. Ja, ne feledkezzünk meg az újdonságként top5-ben kezdő JoJo’s Bizarre Adventure-ről, mely lehet, hogy csak két napot kap a listán.

Búcsúznunk kellett a Narcos: Mexico-tól, szerdán a Maid is lekerült a top10-ből, és a jelek szerint a rajongóknak a Selling Sunset is gyors dara volt, de pár napra felkerült a listára a Dig Deeper című dokusorozat is.

A mostani premierek közül nem lett top10 – a tajvani sorozat Tajvanon tarolt, a csokis reality még KKEU egyes országaiban is tényező lett, de nálunk valamiért nem, mint ahogy a dán manós karácsonyi horrorra sem mozdultunk rá, pedig 30+ országban volt top10-es, még Romániában is a 3. helyen nyitott, az USA-ban is listás lett, és nem csak Dániában, de Belgiumban és Mexikóban is elcsípte az első helyet (én tegnap este daráltam le, nagyon bejött, bár tudom, hogy sokaknak inkább röhejes lesz, de felvállalom!), ahogy látom a belga széria viszont nem nagyon érdekelt tömegeket:

  • 11.26: Fény az éjszakában (Light The Night) 1. évad
  • 11.26: Csokoládéiskola (School of Chocolate) 1. évad
  • 11.28: A gonosz törpék (Elves / Nissar) 1. évad
  • 12.01: Kajko és Kokosz (Kayko & Kokosh) 1-2. évad
  • 12.02: A kojotok gyémántja (The Coyotes) 1. évad

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz