login |

Hírcsütörtök – Apatigris 3. évad! A mi kis falunk 7. évad!

2021. 12. 09. 09:06 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: És egyszer csak… 1. évad, Angela nővér nyomoz 5. évad + Netflix: Sámán király 1. évad (folytatás), A Camargo család: Brazília nemzeti kincsei 1. évad
 • Premier: And Just Like That… S1 (vendégblogger? – hátha lesz olyan, aki az eredetit ismerve ír), Coyote Peterson’s Wild Field Trip S1 + Finálé: Landscapers S1, Guilty Party S1, CSI: Vegas S1 (vendégblogger?), Lace S1, The Sex Lives of College Girls S1 (vendégblogger?), Tough As Nails S3, Alter Ego S1, Jay Leno’s Garage S6, Killer Cases S2, American Ninja Warrior Junior S3, Siwa’s Dance Pop Revolution S1
 • Teljes évados premier: TrollsTopia S5 (Peacock), The Family That Sings Together: The Camargos / É o Amor: Família Camargo S1 (Netflix), The Ferragnez S1 (Amazon), Summer Camp Island S5 (HBO Max)
 • Új a magyar Netflix-en: Shaman King S1 (folytatás)
 • Új a magyar Amazon-on: FC Bayern: Behind The Legend S1
 • Magyar premier – Epic Drama: 01.03 Oxfordi gyilkosságok (Endeavour) 8. évad
 • Magyar premier – Netflix: 12.24 Anya csak egy van? (Daughter From Another Mother / Madre Solo Hay Dos) 2. évad
 • Lássunk egy újabb 2021-es top10-et. Ezúttal a The American Film Institute (AFI) listája – itt nincs sorrend: Succession (HBO), Ted Lasso (Apple TV+), WandaVision (Disney+), Reservation Dogs (FX), The Underground Railroad (Prime Video), Hacks (HBO Max), Maid (Netflix), Mare of Easttown (HBO), Schmigadoon (Apple TV+), The White Lotus (HBO).
 • A következő South Park-film, a South Park: Post COVID: The Return of COVID, 12.16-án jön a Paramount+-ra.
 • A CW elkezdett dolgozni (még csak pilotszkript-berendelés!) a Walker spinoffján, ami az 1800-as években játszódna.
 • Amandla Stenberg lesz a The Acolyte című élőszereplős Star Wars-sorozat főszereplője – erről a szériáról van szó.
 • A Peaky Blinders 6. évadja még mindig a “2022 elején” időponttal érkezik a BBC-re.
 • Robbie Amell vissza fog térni a The Flash-be, mint Ronnie Raymond két epizódra.
 • 12.09-én Law & Order: SVU/Law & Order: Organized Crime crossover event lesz. Legalábbis az SVU-ban szerepelni fog Richard Wheatley karaktere, míg az OC karácsonyi epizódot hoz.
 • Ehh, most láttam, hogy a The Equalizer – 2×06 egy Mel-centrikus rész volt. Egy mesterlövészről.
 • Karácsonyi filmet kap a Peacock-on a Days of Our Lives Days of Our Lives: A Very Salem Christmas címmel.
 • Az Interplay Entertainment elkezdett dolgozni egy Earthworm Jim-sorozaton, a népszerű videójáték karakterről, akiről már korábban is csináltak sorozatot. Ebben egy robotpáncélos földigiliszta harcol rosszfiúkkal. Persze animált lenne.
 • A ViacomCBS többségi részesedést szerzett a Fox TeleColombia és az Estudios TeleMexico cégekben, hogy többek között a Paramount+ spanyol nyelvű tartalmainak gyártását felturbózza.
 • Az RTL Klub berendelte az Apatigris 3. évadját.
 • Az RTL Klub berendelte A mi kis falunk 7. évadját.
 • A The Walking Dead: World Beyond fináléjáról beszél a készítő Matt Negrete és Scott Gimple.
 • Nick Creegan (Marquis) beszél a Batwoman legutóbbi fejleményéről.
 • Vendégszerep: Jason Donovan – Not Going Out, Bill Bailey – Worzel Gummidge,
 • Pilotszerep: Robbie Magasiva, Andrew Creer, Tessa de Josselin, Kekoa Scott Kekumano, Koa Tom, Rachel Ogechi Kanu, Z’aree Pu’ukani Loganbill, Ethan Rich, George Mason – Ke Nui Road (HBO Max), Arianna Williams, Jimmy Gonzales – Once Upon a Time in Aztlan (Amazon),
 • Interjú: Robert Lantos (a Hunyadi-sorozat producere), Széles Tamás (Toldi – Toldi), Istenes Bence,
 • Nem írtunk róla, mert nem tévés premier volt, de a TV GO-n elindult az On The Spot 10. évadja, 11.15-én került fel az első két rész. A hosszú élet titkai című szezon “a hosszú élet titkait kutatja a világ legidősebb és legegészségesebb embereivel, akik közül többen még 100 évesen is dolgoznak, tehenet fejnek és lovagolnak.” Az első két rész helyszíne Costa Rica és Szardínia, és Cseke Eszter és S. Takács András nemrég a görög Ikaria sziget ún. “Kék Zónájában is befejezte a forgatást, nyilván ez lesz a 3. rész.
 • Új sorozat: Riches – ITV, 6 rész, angol. készítő: Abby Ajayi, egy tehetős családról, mely egy borzalmas esemény után szembe kényszerül nézni saját múltjával és jövőjével. A New York és London között játszódó sztori egy kozmetikai birodalom sztrókot kapó vezetőjéről szól, valamint a történtek után felszínre kerülő családi titkokról, melyek a többmilliós vállalat is veszélybe sodorják annak köszönhetően, hogy egy első felesége és két közös gyereke szembe kerül a mostani nejével és három gyerekével a hagyatékért vívott harcban.
 • Sorozatterv: The President – csatorna nélkül, 8 rész, készítő: Brian Burns és William N. Collage, pilotrendező: Antoine Fuqua, az első amerikai elnökről, George Washington-ról, az ő komplex történetéről és az ember mögött álló ellentmondásokról, aki ugyan egyesítette az országot és törvényeket hozott, azonban 300 rabszolgát tartott feleségével ültetvényein, akik közül 9-et a családjuktól szakított el, amikor felállította kormányát New York-ban, ahol 1807-ig nem lett eltörölve a rabszolgaság.
 • Malcolm Jamal-Warner megvásárolta Russel Duncan könyvének, a Freedom’s Shore: Tunis Campbell and the Georgia Freedmen-nek a tévésorozatos adaptációs jogait. A színész lenne a főszereplő. A történet Tunis Campbell-ről szól, egy északi abolicionista papról, akiből szenátor és a georgiai republikánus párt alelnöke lett a polgárháború után, és segített rabszolgának a szabadságba való átmenetben.
 • Teljesen el is feledkeztem arról, hogy halála előtt Michael K. Williams leforgathatta a Vice TV-s dokusorozatának, a Black Market-nek a 2. évadját, ami 01.10-én kerül adásba.
 • 12.29-én visszatér a discovery+-on a Worst Cooks in America, amihez Anne Burrell újabb 2 évre írt alá szerződést – a partnere most Cliff Crooks lesz.

6 hozzászólás Ne habozz!

Shannen - 2021. 12. 09. 09:43

A CSI:Vegas-ról írok szívesen.

Elizabeth - 2021. 12. 09. 13:07

Jövőre érkezik a The Masked Dancer magyar verziója, “Álarcos Táncos” címmel indul egy új maszkos-táncos showműsor a megújuló RTL2-re?
Szintén jövőre jön az Elif – A szeretet útján című török telenovella 4. évada az RTL Klubra és a tévés premier előtt az RTL Most+ online felületre?
Állítólag 2023-ban folytatódik az Űrgammák című magyar sci-fi sorozat. Mikor készítik az új Űrgammák sorozatot az RTL2 számára?
2022-ben indul a ValóVilág című valóságshow 11. évada a megújuló RTL2-n, a BeleValóVilág című kisérőmüsor legújabb évada szintén jövőre indul az RTL Goldon…
Szerintem a TV2 visszahozza “A Leggyengébb Láncszem” című vetélkedőt, ezúttal a 2. évaddal fog indulni jövőre…?
És a TV2 jövőre berendelésre kerül-e A Nagy Ő 5. évada…?
Ennyi!

kisanna - 2021. 12. 09. 13:33

én láttam az eredeti sorit kb szászszor, és szívesen írnék a Just like that-től.
évadkritika kellene, vagy az első két részről elég most?

winnie - 2021. 12. 09. 13:50

kisanna: akár mindkettő, csak rajtad áll:) de a fontosabb az lenne, hogy ki tudjuk beszélni a kezdést, és persze olyan tollából, aki ismeri az eredetit. utána lehet, hogy majd tőlem is jön, hogy milyen teljesen újoncként látni, de nálam nem prioritás.

kisanna - 2021. 12. 09. 14:24

írom akkor az első két részről, aztán a többit meglátjuk, ha vége:) holnap vagy max. szombaton küldöm!

len90 - 2021. 12. 09. 19:52

And just like that…-ből kihozták amit lehetett. Jó döntés volt nem Sex and the City 7. évadnak hívni, mert tényleg nem az.
Az első rész elején nagyon túl volt tolva a woke-culture és Miranda ebben a témában elkövetett szerencsétlenkedése nagyon second hand szégyenérzet volt, de szerencsére utána visszavettek, és amikor az első rész végén elindult az átfogó történet szál, ott magára talált a dolog és számomra a 2. rész kifejezetten JÓ volt. Aki ismerte az eredetit az szerintem tudott rajta sírni és nevetni is…
A második részben Samantha távollétét is jól megoldották. Sikerült megteremteni azt a ritka légkört, hogy “a távollétével volt jelen”, ha ez nem hangzik túl nyálasnak…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz