login |

Élőben stúdióközönség előtt

2021. 12. 23. 17:50 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: video,

Itthon nem lett túl népszerű Jimmy Kimmel és Norman Lear szerelemgyereke, a Live in Front of a Studio Audience, az a szitkom-különkiadás, amiben két régi klasszikus komédia egy-egy epizódját adják elő élőben sztárok, és az az igazság, hogy tökéletesen érthető is a dolog. Bármennyire is jó látni a szereplőket, illetve az élő aspektus is sokat dob rajta, de az, hogy a sorozatos műveltségemből hiányzik mondjuk a Diff’rent Strokes és a Facts of Life (most ezek kerültek sorra), sokkal kevésbé teszi érdekessé nekem ezeket a performanszokat.

A tovább mögötti pár videó és részlet bőven elég is volt, de ezek tényleg jók, és talán valaki így nézi meg a részeket. Főszereplők: Jennifer Aniston, Gabrielle Union, Kathryn Hahn, Allison Tolman, Jon Stewart, Ann Dowd, Kevin Hart, John Lithgow, Damon Wayans.

Jon Stewart elröhögi!

1 hozzászólás Ne habozz!

Mom - 2021. 12. 23. 19:48

Én kifejezetten sajnálom, hogy semmilyen kötődésem nincs az eredeti sorozatokhoz, mert amúgy szívesen néznék egy ilyen élő újrajátszást és színészgárda is impozáns, de így nem hiszem, hogy sokat adna nekem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz