login |

JAws 2021: Legjobb vendégszereplő

2021. 12. 28. 15:37 - Írta: Necridus

11 hozzászólás | kategória: szavazás, , , , , , ,

Idén nem csökkent a jelöltek száma, hanem épp ellenkezőleg, már hét vendégszereplő alakítása közül lehet a számunkra kedvencet kiválasztani. Ezek között van két visszatérő arc is, de nyerni még nem tudtak, ezért a tavaly megtörtént első duplázás után idén is új győztest avatunk.

A korábbi évek győztesei: 2011: Mos Def | 2012: Andrew Scott | 2013: Iwan Rheon | 2014: Pedro Pascal | 2015: Mark Hamill | 2016: Bella Ramsey | 2017: Alexis Bledel | 2018: David Tennant | 2019: Brett Gelman | 2020: Mark Hamill

A két visszatérő nem más, mint Gillian Anderson a The Great-ben megjelenése miatt (aki eddig a legtöbbször jelent meg ebben a kategóriában), valamint Vincent D’Onofrio a Hawkeye-beli felbukkanása miatt (ő mindössze egyszer jelent meg ezelőtt ebben a kategóriában).

Tavaly a jelöltek táborának nagyrésze a The Mandalorian miatt érkezett, úgyhogy az azt nem nézőknek nem feltétlen volt túl érdekes a szavazás. Idén szerencsére színesebb listát állítottatok össze, de azért akadt két színész, aki ugyanazon darab miatt jelent meg: Sting és Jane Lynch is az Only Murders In The Building-ben nyújtott vendégalakítása miatt lehet most itt. Mellettük a dél-koreai nagyágyú, a Squid Game is küldött egy jelöltet, mint legjobb vendégszereplőt Lee Yoo-mi személyében.

Maga Fox Mulder is megjelent, ezúttal David Duchovny azonban nem az X-Files miatt lett számotokra emlékezetes, hanem a The Chair miatt. Végezetül az országos sorozatokat egyedül képviselő America Ferrera is helyet kapott a jelöltek közt, aki a Superstore utolsó évadjában már csak vendégszerepelt.

A lemaradók közt a Mare of Easttown Enid Graham-je áll sorba Adrien Brody-val karöltve, aki a Succession miatt jelent meg. Mellettük Richard E. Grant a Loki miatt is említésre méltó szavazatmennyiséggel büszkélkedhet, végül Kate Walsh is csak néhánnyal csúszott le. Ő az, aki a lemaradók közt egyedül képviseli az országos sorozatokat, hiszen őt meg a Grey’s Anatomy miatt említettétek sokan.

Van választék! Lássuk, idén ki a legjobb vendégszereplő számotokra.

Legjobb vendégszereplő

  • Vincent D’Onofrio (Hawkeye) (30%, 349 Votes)
  • Gillian Anderson (The Great) (25%, 291 Votes)
  • Lee Yoo-mi (Squid Game) (22%, 264 Votes)
  • David Duchovny (The Chair) (8%, 96 Votes)
  • America Ferrera (Superstore) (6%, 76 Votes)
  • Sting (Only Murders In The Building) (5%, 59 Votes)
  • Jane Lynch (Only Murders In The Building) (4%, 45 Votes)

Total Voters: 1,180

Loading ... Loading ...

11 hozzászólás Ne habozz!

Shannen - 2021. 12. 28. 16:08

Jó, azon nem lepődök meg, hogy a jelöltjeim nincsenek itt (nem hinném, hogy sokan nézték végig a Mr Corman-t (helló, Juno Temple és Hugo Weaving) vagy a The Pursuit of Love-ot – pedig utóbbinál Andrew Scott mégiscsak közönségkedvenc), de Lee Yoo-mi bejutásán meglepődtem. Eszembe se jutott, de alapvetően értem miért van itt.

A The Great-et még nem tudtam megnézni, a Hawkeye-t nem is fogom, ahogy a Superstore-t sem.

Jane Lynch-et mindig bírom, de itt főleg a közte és Steve Martin közti dinamika volt, ami jól működött. Sting minden pillanata arany volt.

Duchovny meg tulajdonképpen önmagát alakította egy kicsit felnagított verzióban, szóval bár roppant szórakoztató volt a jelenléte, nem voksolnék rá.

Szóval így Sting-re ment a szavazatom.

Narg - 2021. 12. 28. 16:14

Nem tudjátok azt, hogy miért történhet az, hogy próbálok szavazni, de a rendszer már azt jelöli, hogy szavaztam, pedig egyáltalán nem. (és senki más a családból)

Deny - 2021. 12. 28. 16:19

Ne már, azt hittem, Lithgow tuti befutó lesz. Gondolkodtam Kate Walsh jelölésén, de végül inkább Duchovnyt írtam be. De örülök, hogy két jelöltem is itt van.

heidfeld - 2021. 12. 28. 17:00

Aviva Mongillo-t jelöltem/Workin’ Moms/
Kicsit rosszabb kedvem van, elég megnéznem, ahogy volt csaját kísérte el annak exéhez, vagy, a spermadonorról reakcióját:D:D

speranza - 2021. 12. 28. 17:07

Gillian Anderson bárhol is tűnik fel, ott nem marad észrevétlen. Mindig lenyűgöz, hogy a gesztusaival milyen energiatakarékosan bánik, szinte kizárólag az arcával játszik. A szavazatom nem is lehet másé. :)

winnie - 2021. 12. 28. 17:09

Narg: erre évek óta nem tudunk rájönni… nem tudom, mennyire kerestük a hibát, de azt látjuk, hogy tök random fordul elő, és nem nagyon ismétlődik azzal, akivel ok nélkül fordul elő. passzolok:(

Enzo - 2021. 12. 28. 17:55

Jé, tényleg, jelöléskor egyetlen vendégszereplő se jutott eszembe, pedig D’Onofrio-nak kellett volna.

joshua7 - 2021. 12. 28. 18:34

Shannen: simán Hugo Weaving-re ment volna a szavazatom, ha bekerül ide, nagyon jó volt a Mr Corman-ben! : )

e-batta - 2021. 12. 28. 18:36

Nem tudom, hogy miért van mindenki úgy elájulva Vincent D’Onofrio játékától, engem egyre inkább taszít. Régen nagy kedvencem volt, de az utóbbi időben a darabos mozgása, a kapkodó gesztusai és a három arckifejezésből álló mimikája minimum közömbösen érint, de néha szabályosan irritál. A többiek beszavazását nem tudom kommentálni (kivéve Gillianét, ő megint elképesztő volt, mint mindig), mert azokat a sorozatokat nem láttam, úgyhogy picit csalódott vagyok Richard E. Grant kiesésének, illetve, hogy James Purefoy az említésig sem jutott el.

Mammut - 2021. 12. 28. 19:51

Egyértelműen Sting nálam, de tény, hogy a többi sorozatot nem láttam. :)

Facsong - 2021. 12. 28. 22:36

A Daredevil 1. évadának egyetlen negatívuma a Vincent D’Onofrio által játszott folyton síró Kingpin volt, erre most arra az 5 perces szereplére vezet az amúgy is gyenge Hawkeye-ban, az oszt igen. :D (szubjektív vélemény)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz