login |

JAws 2021: Legjobb férfi főszereplő (20-30 perces sorozat)

2021. 12. 29. 14:51 - Írta: Shannen

7 hozzászólás | kategória: szavazás, , , , ,

Ez a 20-30 perces kategória is a komédiákról szól, igaz a merítés abból a szempontból elég tág, hogy a feelgood-tól kezdve a fekete humorig mindenféle műfaj képviseltet magát. Három visszatérőnk van tavalyról, köztük a legutóbbi és a két évvel korábbi nyertes is, szóval izgalmas szavazásnak nézünk elébe.

Eddigi nyertesek: 2007: David Duchovny2008: David Duchovny2009: Jim Parsons2010: Neil Patrick Harris2011: Neil Patrick Harris2012: Neil Patrick Harris2013: Jim Parsons2014: Jim Parsons2015: Jim Parsons2016: Jim Parsons2017: Mácsai Pál2018: Ted Danson2019: Andy Samberg, 2020: Jason Sudeikis

Kezdjük azokkal, akik már tudják milyen érzés a képzeletbeli dobogó legfelső fokán állni. A Ted Lasso címszerepét alakító Jason Sudeikis egy másik oldalát mutathatta meg idén, ami úgy tűnik továbbra is elnyerte a tetszéseteket. Andy Samberg-et a Brooklyn Nine-Nine utolsó évadával még egyszer bejuttattátok a legjobbak közé. Vajon lesz elég támogatottsága, hogy visszahódítsa a JAws-trófeát?

Ehhez biztos lesz egykét szava az Only Murders in the Building rajongóinak, akik előtt az a nehéz döntés áll, hogy Steve Martin-ra vagy Martin Short-ra adják le a voksukat. Ha valaki egy fokkal sötétebb tónusú alakítást díjazna, de maradna egy Martin nevű színésznél, akkor pedig itt van Martin Freeman, a Breeders-ben dühkezelési problémákkal küzdő apuka szerepében.

A dötőről éppen csak lecsúszók közt találjuk Michael Douglast (The Kominsky Method), Daniel Radcliffe-et (Miracle Workers), Paul Bettany-t (WandaVision), Ben Feldmant (Superstore) és Rob McElhenney-t (Mythic Quest: Raven’s Banquet).

Így tehát idén a következő sorozatok jelöltjeire tudtok szavazni: Ted Lasso, Brooklyn 99 – A nem százas körzet, Bezzegszülők és, hazai premier hiányában magyar cím nélküli, Only Murders in the Building.

Alább már szavazhattok is kedvencetekre.

Legjobb férfi főszereplő (20+ perc)

  • Jason Sudeikis (Ted Lasso) (52%, 642 Votes)
  • Andy Samberg (Brooklyn Nine-Nine) (23%, 287 Votes)
  • Martin Freeman (Breeders) (14%, 169 Votes)
  • Steve Martin (Only Murders in the Building) (7%, 81 Votes)
  • Martin Short (Only Murders in the Building) (5%, 67 Votes)

Total Voters: 1,246

Loading ... Loading ...

7 hozzászólás Ne habozz!

Lea - 2021. 12. 29. 15:52

Akkor a szokásos…

A Ted Lasso elsöprő többséggel nyer. A Brooklyn 99 erős második. A többiek meg epekednek a szavazatokért.

Gondolom minden kategóriában ez fog menni comedy fronton.

Jason Sudeikis kiváló Ted Lassóként, de azért mellette limitált is, azaz nem terjed tovább pár gesztusnál, feladatnál a tényleges színészi teljesítménye. Szerintem már most mindent láttam tőle, amit a sorozat ideje alatt fogok, de mindegy is, tény és való, hogy szerethető, így megérdemelten van itt.

Mondjuk én Andy Sambergnek adtam volna most a győzelmet, aki a Brooklyn 99 végéig tudott újat hozni. Az utolsó két rész nagyon meghatóra sikeredett. Annak azért örülök, hogy Samberg Jaws-díjasként lép ki a versenyzésből :)

heidfeld - 2021. 12. 29. 16:04

Kayvan Novak verhetetlen. És nem csak azért, mert vámpírrá “válása” előtt perzsa hadúr volt.

zolkó - 2021. 12. 29. 16:33

Jason Sudeikisre ment a voks, aki az eszetlenség mellett idén is tudott nagyon esendő ember is lenni, rászabták a szerepet.
Martin Freeman szintén zseniális volt, semmivel sem gyengébb mint Sudeikis, de a sorozata témájának komolysága miatt ment a humorral/szívvel teli Ted Lasso főhősre a voks.
Az OMITB idáig kimaradt, és Samberg meg… Pont nem úgy látom mint Lea, mert nekem ő a 4.-5. évad óta kínos egyhelyben topogásra emlékeztető módon hozta takkra kiszámolva ugyanazt a karaktert gyakorlatilag nulla újat mutatva, de ez nem Samberget minősíti, ő hozta azt, amit elvártak tőle.

Divide - 2021. 12. 29. 16:37

Szegény Freemant (is) kiüti Sudeikis a nyeregből, pedig mit ment a Breedersben! Nézhetnétek többen. :P

Róka - 2021. 12. 29. 17:26

Én teljes mértékben egyetértek Lea minden egyes szavával. Adjuk meg Andy Sambergnek ebben az évben is Jaws-díjat. Ebben az évben is nagyon jól játszott.

Necridus - 2021. 12. 29. 20:27

Sudeikis remek, de én átadnám másnak a díjat. Nem Sambergnek, akinek a játékától írtózom (mondjuk ezt csak 2.5 B99 epizód után mondom, annyit bírtam), nem is Martin Freemannek és Steve Martinnak, hanem Martin Shortnak, aki színésztársát lesöpörte azzal, hogy minden egyes pillanatban 110%-ot hozott (ezért sem értem, jelenleg hogy áll jobban), de úgy érzem, ritkább kincs is. Valahogy mindig a kategóriában újoncok felé húz a szavazásokon a szívem. Úgyhogy Short.

Shannen - 2021. 12. 29. 21:20

Egyértelműen Jason Sudeikis, méghozzá pont azért mert egy tök más oldalát mutatta meg (remekül) a második évadban, vagyis pont, hogy nem ugyanazt a karaktert hozza második éve.

Samberg akkor sem tűnt kiemelkedőnek, amikor még néztem B99-t.

Sudeikis mellett Martin Freeman volt a második jelöltem, örülök, hogy bekerült.

Azt viszont nagyon sajnálom, hogy William Jackson Harper (Love Life) még a lemaradók közé sem került be.

A két Only murders-jelölt nagyon cuki volt végig, de kb az egész életművük hasonló szerepekből áll, szóval itt sem voltak kiemelkedőek, csak hozták, amit elvártunk tőlük.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz