login |

JAws 2021: Legjobb női főszereplő (20/30 perces sorozat)

2022. 01. 03. 18:50 - Írta: DennyKeh

8 hozzászólás | kategória: szavazás, , , , , , , ,

Változnak az arányok, ugyanis idén 7 hölgy került be a legjobbak legjobbjai közé! Ilyen erős volt az idei felhozatal?

Az eddigi győztesek: 2007: Mary Louise-Parker | 2008: Alyson Hannigan | 2009: Kaley Cuoco | 2010: Kaley Cuoco | 2011: Kaley Cuoco | 2012: Zooey Deschanel | 2013: Kaley Cuoco | 2014: Julie Bowen | 2015: Julie Bowen | 2016: Julia Louis-Dreyfus | 2017: Kristen Bell | 2018: Kristen Bell | 2019: Kristen Bell | 2020: Kristen Bell

Az biztos, hogy idén új győztest avatunk, ugyanis a négyszeres bajnoknak, Kristen Bellnek nem volt futó sorozata, na de majd jövőre visszatérhet a listára a The Woman in the House Across the Street from the Girln in the Window-ból? A többi tavalyi lány vagy nem sorozatozott, vagy nem jött ki újabb évad a sorozatukból, ezért az idei mezőny tele van friss húsokkal.

Kezdjük a sort a Selena Gomezzel, aki az Only Murders in the Building-beli alakításával elnyerte sokak szavazatát, ami annyira nem meglepő, ugyanis a sorozat elég jó értékeléseket kapott. A Never Have I Ever-ből érkezett még Maitreyi Ramakrishnan, illetve Elizabeth Olsen, akit év elején még a WandaVisionben lehetett látni.

Esther Smith érkezett egy brit komédiából, a Trying-ból, az idősebb korosztályt képviseli Jean Smart, aki a Hacks-beli alakításért elég szavazatot kapott, hogy ebben a kategóriában is döntőzzön. Egy Grey’s Anatomy-veterán is jelen van, Sandra Oh a hat részes The Chair sorozatával nyerte el a tetszéseteket, valamint egy vámpír, Natasia Demetriou a What We Do in the Shadowsból.

A nem sokkal lemaradók között ott van Allisony Janney (Mom), míg Emily Osment (Pretty Smart) idén sem kapott elegendő szavazatot, hogy bekerüljön. A Young & Hungry-val is mindig épp lecsúszott, valaha összejön neki? Továbba Issa Rae (Insecure), Daisy Haggard (Breeders) és Charlotte Nicdao (Mythic Quest) volt a legjobb 10-ben.

Tehát: 2 Netflix, 1 Hulu, 1 FX, 1 Apple TV+, 1 Disney+ és 1 HBO Max sorozatos hölgy csap össze, a következő sorozatokban: Only Murders in The Building, Én még sosem…, WandaVízió, Próbálkozások, Hacks, A tanszékvezető és Hétköznapi vámpírok – A sorozat.

Legjobb női főszereplő (20+ perc)

  • Elizabeth Olsen (Wandavision) (52%, 594 Votes)
  • Natasia Demetriou (What We Do in The Shadows) (15%, 165 Votes)
  • Selena Gomez (Only Murders In The Building) (10%, 117 Votes)
  • Sandra Oh (The Chair) (8%, 91 Votes)
  • Maitreyi Ramakrishnan (Never Have I Ever) (7%, 75 Votes)
  • Esther Smith (Trying) (4%, 48 Votes)
  • Jean Smart (Hacks) (4%, 46 Votes)

Total Voters: 1,136

Loading ... Loading ...

8 hozzászólás Ne habozz!

Necridus - 2022. 01. 03. 19:06

ÁÁ, annyira esélytelennek tartottam a Pretty Smartot. Mondjuk Emily szerintem hiába volt itt is remek, a Young & Hungry volt igazán az ő sorozata.

A jelöltek közül mindössze két hölgyet láttam idén játszani. Selena szerintem a jó kategória volt, de azért nem túl extra, úgyhogy Elizabeth Olsen kapja a szavazatomat, aki lehengerlően jó mindig.

Lea - 2022. 01. 03. 19:54

Ezt a kategóriát simán behúzza a legnépszerűbb show, színészi alakítástól, színésznőtől függetlenül. Lehet, hogy a jelöléseknél elhasalt a WandaVision, de attól még szuperhősös sorozat, nyilván többen nézik, mint egy Chair-t. Akkor lett volna izgalmas megnézni az eredményt, ha nem lenne ilyen kiugró győztes, mert a többiek nagyon egy ligában nyomulnak eddig.

heidfeld - 2022. 01. 03. 19:58

Másik kategória, ahol másodpercet sem kellett gondolkodnom.
Jessie Ennis /Mythic Quest/ annyira zseniális, hogy a szavak ereje kevés hozzá, hogy meg lehessen fogalmazni.

winnie - 2022. 01. 03. 20:08

lea: ettol meg van egy sorozat, ami teveben is volt, a wandavision pedig nem, szoval csak az ismertseg egy dolog.

Shannen - 2022. 01. 03. 20:22

Azt hiszem a fentiekből leszűrhetjük, hogy fájóan kevesen nézik a This Way Up-ot, pedig Aisling Bea (és Sharon Horgan – bár őt nem jelöltem) annyira jó, hogy nagyon.
Azon se lepődök meg, hogy Uzo Aduba sem fért ide, azt viszont tényleg sajnálom, hogy Haggard sem jutott döntőbe, pedig őt én két sorozatért is jelöltem (Breeders, Back to Life). Sokkal jobban szimpatizálok vele, mint az egyébként nagyon cuki, de kevésbé megnyerő Esther Smith-szel.

A döntősök közül a What we do in the shadowst és a Never have I evert nem nézem. Gomez aranyos volt, de nem tudom mit keres itt. ELizabeth Olsen mindig jó, a WandaVision első ár részét is miatta megnéztem, de azért olyan nehéz dolga nem volt abban a sorozatban (bezzeg anno, amikor még a Sorry for your loss-ért volt döntős, amiben meg is tudta mutatni, hogy mi mindenre képes).

Sandra Oh mindig remek, én a The Chair-ben is szerettem. De Jean Smart mégiscsak Jean Smart, és oké, hogy nagyon rá van írva a szerep a Hacks-ben, de akkor is lehengerlően remek.

Diapolo - 2022. 01. 03. 20:36

Nálam Esther Smith kapta a szavazatot, a Trying szerintem simán a top10-ben van a jelenleg futó sorozaTok közül.

Nikolka - 2022. 01. 03. 20:55

Nem gondoltam volna, hogy Esther Smith bejut. Hiába jelöltem. Nem is gondoltam, hogy ennyien nézik ezt a sorozatot, olyan kevesen szóltak hozzá.

Reni - 2022. 01. 03. 20:55

Hüphüp… Issa Rae és Aisling Bea voltak a jelöltjeim. Nagyon sajnálom, hogy nem kerültek be. Így Maitreyi Ramakrishnan kapta a szavazatomat, mert kellemes meglepetés volt, de Sandra Oh is tetszett.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz