login |

Emlékeztető: A tanár 4. évad

2022. 01. 08. 19:20 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló, hazai termék,

Ma. 20:00. RTL Klub. A tanár – 4×01 (előzetes) – az RTLMost+-os premier után a tévében is

Nincs sok hozzáfűznivaló, aki nagyon szereti a sorozatot és látni akarta a 4. évadot, az jó eséllyel látta, aki pedig nem, az most megnézheti. Ez ugye az utolsó szezon. A kép alatt az évad és az epizód hivatalos tartalomleírása.

Vasvári Szilárd (Nagy Ervin) öntörvényű és bátor kiállásával segíti diákjait az élet rögös útvesztőjében, miközben a magánéletében folyamatos kétségek gyötrik: elengedje-e élete szerelmét vagy küzdjön az igazgatóhelyettes, Kovács Lilla (Trokán Nóra) szívéért. Ugyanis Lilla megpályázott egy igazgatói állást egy másik városban, így az iskola és Szilárd életében töltött napjai meg vannak számlálva.
Mindeközben a matektanárnő (Liptai Claudia) és Szeverin tanár úr (Elek Ferenc) kapcsolatában a gyermekvállalás körül akadnak bonyodalmak, Rácz Ernő (Anger Zsolt) igazgató úr pedig egy múltbéli emlék miatt gyötrődik rögtön az első epizódban.

Új gyerek érkezik az iskolába, akin Rácz megpróbál példát statuálni. Szilárdnak gyanússá válik, hogy valami ki nem mondott dolog áll az igazgató viselkedésének a hátterében. Közben Lilla készül az áthelyezésére, de néha elbizonytalanodik..

1 hozzászólás Ne habozz!

Deny - 2022. 01. 08. 21:34

Még mindig jó. :) Sajnálom, hogy befejezik. Ebből is lehetett volna legalább 6 évad. Alapanyag is lett volna hozzá, hisz az eredeti széria már a sokadik szezonjában van.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz