login |

Emlékeztető: Love Life 2. évad

2022. 01. 08. 14:50 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló, antológia,

Holnap. 12:30. HBO3. Love Life – 2×01 (kritika + évadkritika + magyar feliratos előzetes) – az HBO GO-s világpremier után a tévében is, magyar szinkronnal. (Az elsősugárzás péntek 21:00 volt.)

Az HBO Max (nem HBO!) évados romantikus komikus antológiájának az első évadját Anna Kendrick főszereplésével nagyon szerettem. Ez egy teljesen új történet lesz William Jackson Harper-rel, és elég sokan írják, hogy ez még jobban sikerült. Hmm. El kéne kezdenem.

A linkelt kritikákban sok minden benne van, de aki kíváncsi a hazai HBO-s tartalomleírásra, annak a kép alá beraktam:

Az HBO Max sorozata az első szerelemtől az utolsó szerelemig tartó utazásról szól, és arról, hogy azok az emberek, akikkel útközben együtt haladunk hosszabb-rövidebb ideig, tesznek minket azzá, akik vagyunk, amíg nem találkozunk azzal, akivel örökre együtt maradunk. Ez a friss hangulatú romantikus vígjátéksorozat minden évadban más-más főszereplő szerelmi kalandjait követi, és minden epizód egy-egy kapcsolat történetét meséli el. A második évad középpontjában Marcus Watkins (William Jackson Harper) áll, akinek véget ér évekig tartó kapcsolata azzal a nővel, akiről azt hitte, ő lesz élete párja. Most, hogy kihúzták a talajt a lába alól, újra beleveti magát a romantikus beteljesülés iránti hajszába, amiről korábban azt hitte, már megtalálta.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz