login |

Délelőtti videó 3.: The House

2022. 01. 13. 11:30 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, animáció, video,

Egy ház, három család lesz a címe a Netflix stop-motion antropomorf animációs epizodikus antológiájának, ami 01.14-én érkezik. Az első évad három részből áll, ami három különböző korszakban játszódik, és három történetet mesél el.

Egy excentrikus és sötét komédiáról van szó, afféle szürreális mesékről egy házról és az azt otthonául tudó családok három generációjáról. A főhősök egy szegény família, egy szorongó fejlesztő és egy mindennel elégedetlen házinéni.

A tovább mögött előzetes. Szinkronhangok: Claudie Blakley, Matthew Goode, Mia Goth, Mark Heap, Miranda Richardson, Josh McGuire, Stephanie Cole + Jarvis Cocker, Yvonne Lombard, Dizzee Rascal + Helena Bonham-Carter, Paul Kaye, Will Sharpe, Susan Wokoma. Rendezők: Emma de Swaef és Marc James Roels, Niki Lindroth von Bahr, Paloma Baeza, gyártó: Nexus Studios.

4 hozzászólás Ne habozz!

Mom - 2022. 01. 13. 13:24

Na most vagy a trailerbe felejtették el betenni, vagy nem tudom, de én a komédia részt nem találtam meg…
Vannak benne horrorisztikus utalások, meg dráma sőt rejtély is, de a komédia nagyon elbújhatott ezek mögé. Még ha sötét is.

Egyébként engem sikerült teljesen összezavarnia, úgyhogy én ennyi alapján biztosan nem próbálom be, pedig a poszt felkeltette a kíváncsiságom, ezért is néztem meg a videót.

Shyllard - 2022. 01. 13. 18:06

Nekem az állatszereplők csupán léte humorosnak tűnik, de valszeg nagyon fekete komédia lesz :)

Necridus - 2022. 01. 13. 18:15

Én amióta megjelent a coming soon fülön, azóta várom, nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz ebből.

Necridus - 2022. 01. 15. 18:19

Még csak két sztorit néztem meg, de eddig nekem sem tűnik túlságosan úgy, mintha ez egy komédia lenne. Inkább a két fél órás sztorit feszülten néztem kb 25 percig, a maradék öt percben meg jött a sötét csavar. Voltak benne elejtett poénok, de azért komédiától elég messze van.

Illetve film lett belőle, nem sorozat.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz