login |

Délelőtti videó 1.: Raised By Wolves

2022. 01. 14. 10:00 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: video,

Na ezaz, a tovább mögötti hosszú előzetes jobban felvezeti, hogy micsoda őrültségek lesznek az HBO Max zseniális sci-fijének folytatásában.

De tényleg, sokan láttuk A farkas gyermekei-finálét, senki sem tippelné meg még csak a felét sem annak, ami várható, ami számomra mindenképp iszonyat jó érzés a sok paneles sorozat világában.

6 hozzászólás Ne habozz!

CsuDa - 2022. 01. 14. 12:33

Igazad van human, én pont ezt szeretem ebben a sorozatban :)

heidfeld - 2022. 01. 14. 16:01

Igazad van, Human.
Nekem sokat tesz hozzá a vallásos vonal is.

schray - 2022. 01. 14. 18:45

Király! Remélhetőleg lesznek ütős válaszok is a random lázálmok bemixelése mellé. Abból elég volt a Lost

Almati - 2022. 01. 15. 01:03

hát én az elsőre úgy emléxem, mint egy vontatott csalódás – hátha itt Ridley Scott végre gatyába rázza az egészet. Egyébként csodálkozom, hogy adtak neki még 1 esélyt, olyan tuti nézettségeket produkált? Emlékeim szerint baromi lemorzsolodás volt menet közben, mármint amit mértek …

human - 2022. 01. 15. 03:32

Almati: nincs hivatalos adat a nézettségről, és Ridley Scottnak csak a cége csinálja a sorozatot, ő nagyon nincs ott napi szinten a pilot után, ő nem tudja, merre akarják vinni a sztorit, nem ő a showrunner, hanem Aaron Guzikowski, benne lehet bízni.

winnie - 2022. 01. 15. 07:39

igen, az hbo max tud mérni sok mindent, de egyrészt nem nézettséget, másrészt nem publikálnak adatokat, így nem tudni, hogy miképp változik (plusz a streamingen a lemorzsolódás is másképp működik, hiszen nem kell rögtön megnézni a részeket, lehet évad végén is darálni, és ugye fontosabb a hozott új előfizető, aki megmarad). ami mért adat lehet, az külső cégek tévéhasználat monitorozása. ezt nem követem és nem is írok róluk, mert teljesen feleslegesnek érzem, szóval ezen felmérések lehet, hogy mutathattak lemorzsolódást, de nem tudjuk, hogy mondjuk a kezdő szint mennyire volt erős.

szóval inkább fordítva érdemes gondolkodni: mivel nagy volt a lemorzsolódás (tegyük fel), és még így is berendelést kapott, az arra utal, hogy nagyon nagy volt a kezdőnézettség.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz