login |

Délelőtti videó 4.: Takeshi küldetés 1. évad

2022. 01. 14. 11:55 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: video,

A japán Takeshi’s Castle (olyan, mint a Wipeout, csak olyanabb) indonéz(?) változatát kezdte el hétvégén adni a Comedy Central, ami elég WTF-húzás, de ha olyan vicces, mint az eredeti, amire fiatalon könnyesre röhögtem magam, akkor a két kommentátorral, Janklovics Péterrel és Elek Péterrel biztosan szórakoztató lesz. Előzetes a tovább mögött.

4 hozzászólás Ne habozz!

juhaszvik - 2022. 01. 14. 13:24

Én belenéztem. Fiatal koromban én is sokat nevettem rajta (talán valamelyik német adó adta), de ez valami egészen borzalmas volt. És ez a kommentátorok szövegéből is átjön. Szerintem valami fogadáson vesztettek és ez volt a büntetés.

Jemima - 2022. 01. 14. 20:15

Szerintem is a magyar hangok lehúzzák a végeredményt

Flanker - 2022. 01. 15. 01:18

Én csípem mindkét Pétert, a linkelt ajánlóban semmi gond nincs a hangjukkal/szövegükkel.
Annyit tudok hogy anno az általam imádott Wipeout Csankó Zoltánnal nagyon nem működött.

Mom - 2022. 01. 16. 16:07

Megnéztem egy részt, mert kíváncsi voltam és mert Janklovics Pétert bírom.

Lehet, hogy ez a műfaj sajátosságaihoz tartozik, és midnig így megy, de tuti, hogy előre megnézték a részeket és megírták, hogy konkrétan miket fognak kommentálni. Amivel amúgy nem lenne problémám, ha azt legalább jól adnák elő. De itt minden mondatnál magam előtt láttam, ahogy valakik ötletelnek, hogy na itt milyen vicceset kellene mondani? Még az előadásmódban sem törekedtek arra, hogy vagy spontánnak tűnjön, vagy legalább ne felolvasottnak. Néha még az időzítés is el volt csúszva. Előbb reagálták le, hogy mi fog történni, mint hogy megtörtént volna…

Sajnos egyet kell értenem: a magyar hangok/szöveg abszolút elvesznek az élményből. Nem tudom, hogy az eredeti milyen (maga a vizuális része viccesnek tűnt), lehet, hogy egyébként sem tetszett volna, de nálam érezhetően sikerült mínuszba menni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz