login |

Emlékeztető: Valaki, valahol 1. évad

2022. 01. 17. 19:30 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: ajánló, kampány,

Ma. 21:40. HBO. Somebody Somewhere – 1×01 (pilotkritika + eredeti előzetes)

A Bridget Everett főszereplésével készített új HBO-komédia a világpremier napján a tévébe is megérkezik, és ez ismét olyan sorozat, amit nem fog eladni a koncepció, nincs vonzó egymondatos leírása, itthon pedig sem a helyszín nem lesz vonzó, sem pedig a főszereplő nem annyira ismert. Ez azt jelenti, hogy itthon senki nem fogja bepróbálni, csak akkor, ha számára az “HBO” billog jelent valamit. (Oké, meg akkor, ha az elkövetkező hetekben komolyabb hype-ja lesz.)

Esetleg az executive producer és pilotrendező Jay Duplass neve jelenthet vonzerőt, nem tudom, de az, hogy egy kansas-i nő elkezd énekelni és eközben elkezdi magát is felfedezni nem olyan szinopszis, ami kihagyhatatlan lenne. De tudjuk, hogy komédiát nem tartalom alapján érdemes elkezdeni. Azért itt a hivatalos, HBO-s leírás is:

Hatalmas síksága és végtelen prérije ellenére Kansas korlátozó lehet egy olyan személyiség számára, mint Sam Miller. A komika és énekesnő, Bridget Everett élete által inspirált sorozatban Everett saját magát alakítja Sam karakterében, aki a felszínen egy igazi kansasi, aki minden gondjával együtt végső soron azért küzd, hogy megfeleljen a szülővárosa normáinak. Miközben a veszteséggel és saját maga elfogadtatásával birkózik, az éneklésben talál vigaszra. Közben egy olyan úton indul el, amelyen lépésről lépésre felfedezi önmagát és más hasonszőrű kívülállókat, akik szintén küzdenek a beilleszkedéssel, mégsem adják fel, hanem megmutatják, hogy igenis lehetséges megtalálni az embernek saját magát és igazi hangját.

3 hozzászólás Ne habozz!

Eny - 2022. 01. 17. 21:28

<3
Bepróbálom :)
Köszi

castro - 2022. 01. 18. 16:47

Fogalmam sincs, hogy miért, de nekem tetszett. A mellékszereplők egy része idegesítő, de a főszereplőben van valami, ami érdekel, a kansasi régió se rossz. Ez egy olyan sorozat lesz, amit nem tudok megindokolni, hogy miért fogom nézni, de szerintem fogom.

turosz - 2022. 01. 19. 15:03

Egyelőre tényleg csak a főszereplő személye ill. a jellegzetes környezet ami igazán érdekes, bár nagyon nem is nyüzsögtek a mellékszereplők.
Összességében nem volt rossz, mindenképp kap még 1-2 résznyi esélyt, egyedül azt nem értem, mitől lett ez komédia, humort max. nyomokban tartalmazott.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz