login |

Hírkedd – Station 19 6. évad!

2022. 01. 18. 09:05 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Megkezdődtek az országos pilotberendelések, ld. pár napja a Quantum Leap-et, szóval jó eséllyel napi rendszerességgel fognak jönni a hírekben pilotleírások.
 • Mai magyar premier: – + Netflix: DOTA: A sárkány vére 2. évad, A megtévesztés mesterei 1. évad
 • Premier: How I Met Your Father S1 (2 rész), Craig of The Creek S4, Summer House S6, Killer Relationship with Faith Jenkins S1, The Farmers Country Showdown S6, Relatively Famous Ranch Rules S1, Geordie Hospital S1, Dancing On Ice UK S14, Keeping Up with the Aristocrats S1,Bradley Walsh And Son Breaking Dad S4, 999 What’s Your Emergency S14, Kelvin’s Big Farming Adventure S1, World’s Funniest TV Adverts with Jason Manford S1, Sue Perkins’ Big American Road Trip S1 + Finálé: The Future Diary S1 + volt Mighty Express-különkiadás, a Train Trouble
 • Teljes évados premier: DOTA: Dragon’s Blood S2 (Netflix), The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman S1 (Netflix)
 • Új a magyar Amazon-on: Chicago Fire S5 (azt hittem, lekerült a sorozat, a lényeg, hogy most 5 évad fent van)
 • Magyar premier – Duna: 01.25 Alpesi őrjárat (Un passo dal cielo) 6. évad
 • Magyar tévés premier – HBO3: 02.05 Az ifjú Sheldon (Young Sheldon) 5. évad
 • Magyar premier – Netflix: 02.11 A selyemfiú (Toy Boy) 2. évad
 • Magyar premier – Nickelodeon: 02.07 A hupikék törpikék (The Smurfs) 1. évad (folytatás)
 • Pilotberendelés: Josep – ABC, egykamerás komédia, készítő: Randall Park és Michael Golamco, főszereplő: Jo Koy, egy frissen elvált férfiról, aki ápolóként dolgozik és kénytelen a randizás és az apaság világában navigálni, valamint nagyon filippínó anyjával is küzdenie kell, aki imád “segíteni”.
 • A South Park 25. évadja 02.02-án kezd a Comedy Central műsorán. (Értsd: a 23. évad óta a 4 különkiadás/film számított a 24. évadnak.)
 • Diane Morgan karaktere, Philomena Cunk visszatér a BBC-re az 5 részes Cunk on Earth-tel – és globálisan az új sorozat a Netflix-re fog érkezni. Az áldoku szériában a tévés az emberi civilizáció rejtélyét tárja fel és az emberiség legnagyobb vívmányait fedezi fel. A készítő továbbra is Charlie Brooker. A témák között ott lesz a kerék, a Mona Lisa és a nukleáris energia is.
 • A Peacemaker – 1×04-ben Batman-re pussy-ként hivatkoznak, ami csak nagy nehezen ment át a szűrőn a DC-nél. De átment.
 • A FOX piloszkriptet rendelt be a 2016-os Hell or High Water (itthon: A préri urai) címá mozifilm alapján.
 • A Showtime főnöke azt mondta, hogy a Ray Donovan: The Movie akár egy új sorozat/franchise kezdése is lehet.
 • A tavaszi Doctor Who-különkiadás alcíme Legend of the Sea Devils lesz. Ebben egy klasszikus szörny ejelnik meg még a Harmadik Doktor idejéből, a sztori helyszíne pedig a 19. századi Kína lesz, ahol egy kis parti falut fenyeget egy idegen erő, valamint egy kalózkirálynő.
 • A 2. évad végével Morven Christie kiszállt a The Bay-ből, a 3. évadra Marsha Thomason érkezett a helyére.
 • A USA csatorna megszerezte a 9-1-1 kábeles utósugárzásának jogait.
 • A Peacock Amerikában a téli olimpiát is közvetíteni fogja élőben havi 5 dollárért, vagy reklámok nélkül 10-ért.
 • Az utolsó alapszakaszos Manningcast az ESPN-es Monday Night Football nézettségének 11,1%-át produkálta.
 • Készítői szerződés: Charlotte Stoudt – Apple Tv+, Jace Norman – Nickelodeon,
 • Az ABC berendelte a Station 19 6. évadját.
 • A Netflix berendelte a Dogs in Space 2. évadját. (Valójában eleve 2 évados berendelést kapott.)
 • Patrick Somerville és Jessica Rhoades, a Station Eleven készítői beszélnek a zárásról. Előbbi egyedül itt is, itt is, itt is és itt is.
 • Az Arcane animátorai beszélnek arról, hogy kreálták meg 2021-es egyik legmenőbb sorozatos jelenetét, a hidas harcot.
 • Vendégszerep: Leighton Meester – How I Met Your Father (visszatérő), Jack McBrayer – Kenan
 • Állandó szerep: Linda Emond, Laura Niemi, Andrew Leeds – The Patient (FX), Mandela Van Peebles, Em Haine – Reginald The Vampire
 • Interjú: Carrie Preston (korábbi szerepeiről), Isabel May (Elsa – 1883), a With Love készítője és főszereplői, Mackenzie Davis + még egy (Kirsten – Station Eleven),
 • Az Exatlon Hungary mostani szezonjában szabálymódosítás volt (aki nézi, van konkrét oka? nincs elég anyag a műsoridőre, vagy sok volt a nagy arányú győzelem és lefutott párbaj?), ugyanis több versenyszám lesz és mostantól nem 10 pont kell a győzelemhez egy párbajban, hanem csak 7, viszont kétszer is el kell érni a 7-et a sikerhez. Szóval minimum 14 pont szükséges, illetve lehet hogy 20 is kellhet.
 • Új sorozat: Cielo Grande / Summer Secrets – Netflix, argentin, készítő: ???, egy nyaralóhelyről, mely újraindítja wakeboard versenyét, amire megérkezik egy mexikói lány is, aki egy családi titkot akar feltárni, miközben a fiatalok között jól érzi magát.
 • Új sorozat: Kiya and The Kimoja Heroes – Disney Jr., 52 rész, dél-afrikai, ovis animáció, készítő: Robert Vargas, egy 7 éves afrikai lányról, aki szenvedélyes táncos és harcművész, valamint két legjobb barátjáról, akikkel egyött egy varázs fejpántt felvéve szuperhősökké válnak, és megvédik közösségüket a gonosztevők ellen.
 • Új sorozat: Vicious – UrbanflixTV, fél órás, készítő: Jill E. Ramsey, rendező: Kim Fields – egy rövid formátumú digitális sorozat alapján, drámai komédia egy divattervezőről, akinek a sikerét beárnyékolja az, hogy mélyen tagadja az őt ért folyamatos abúzusokat. Azonban titkos fegyvere, publicistája révén, egyre feljebb emelkedik a ranglétrán, amikor a férje nárcisztikus viselkedése fenyegeti kezdi mindazt, amit felépített.
 • A discovery+ új dokusorozata, a King of The Con egy profi szélhámos, Barry Minkow “munkásságával” foglalkozik.
 • A FOX Sports Films és az UNINTERRUPTED elindította a napokban az Elite Youth 3. évadját, mely dokusorozat az USA elit középiskolás kosárlabdásait követi, ahogy élik iskolai életüket, meccseznek és készülnek a főiskolai toborzásra.
 • Midnight Asia: Eat. Dance. Dream. címmel indul dokusorozat a Netflix-en, mely 6 részben 6 ázsiai nagyváros éjszakai életét mutatja be, főleg arra koncentrálva, hogy mit csinálnak az emberek ekkor.

14 hozzászólás Ne habozz!

ata - 2022. 01. 18. 10:03

Eyecandy szavazásról valami hír?Vagy mivel tavaly se volt, így felejtsük is el.

winnie - 2022. 01. 18. 10:28

ha hír lesz, írni fogunk, tervezzük, mint ahogy a jaws lezáró posztját is.

kiskiraly - 2022. 01. 18. 10:32

Ki lesz adva Köbli Norbetnek a tévéfilmes (+ az Apró mesék mozifilm) forgatókönyvei nyomtatásban is
Ha jól értem.

https://168.hu/kultura/kobli-norbert-agave-a-berni-kovet-felvilag-orok-tel-forgatokonyv-igy-szuletik-meg-a-jovo-forgatokonyviro-generacioja-223973

Comedy Central Magyarország - 2022. 01. 18. 10:51

Egy kis helyesbítés: a South Park 24.évadát csak a két, tévécsatornákon bemutatott különkiadás alkotja (Járványügyi különkiadás, Oltásügyi különkiadás), a nemrég a Paramount+ -on bemutatott Post Covid/The Return of Covid viszont nem – ezek évadfüggetlen streamingfilmek. (utóbbiak a southparkstudios.com -on sincsenek fent)

Enzo - 2022. 01. 18. 11:55

Ez a Station 19 × Station Eleven áthallás elég vicces :D

SJ - 2022. 01. 18. 12:08

Minden évben azt várom a legjobban, mikor közzéteszitek, hogy mely pilotokból fognak választani, és akkor lehet reménykedni, bosszankodni, ítélkezni előre, a két soros leírásokon! :D xD

Deny - 2022. 01. 18. 12:18

Enzo: És a Station 19 showrunnerje pont most posztolt a Station Elevenről :D

https://twitter.com/KristaVernoff/status/1483299232039591942?s=20

Aratnok - 2022. 01. 18. 13:00

kiskiraly: Sőt, már ki is lettek adva, én meg is rendeltem. Kedvezménnyel az Agave oldaláról beszerezhetők: https://www.agavekonyvek.hu/szerzo/koebli-norbert

Enzo - 2022. 01. 18. 13:22

Deny: lol :D
ami még durvább egybeesés, hogy a tweetben a Yellowjackets is szerepel, és pont ma írtam fel azt meg a Station Elevent az “el kéne kezdeni” listámra :O
(…amin a The Wilds is rajta van, azt meg egy retweetben említik a Losttal együtt…mi van itt? :O)

kiskiraly - 2022. 01. 18. 13:35

Aratnok: csak gyorsan átolvastam a hírt :)

—–

Bejelentették, hogy a 40. évfordulóra emlékezve egy adásra felélesztett Wetten, dass…-ból lesz két újabb kiadás. Egy idén, egy jövőre.
Tavaly év végi adás nézettsége
2021.11.06
ZDF (GER): 13.804m (45.7% SHR)
ORF 1 (AUT): 897 thous. (33% SHR)
SFR 1 (CHE): 569 thous. (43% SHR)

A mostani ORF nyilatkozatokban, már 1,2 milliós osztrák nézettséget említenek gondolom már a csúsztatott élő + egyéb nézettségeket is beleszámoltak. A fenti nézettségek élő adás alatti nézettségek voltak.

Forrás: https://der.orf.at/unternehmen/aktuell/wetten_dass102.html

kiskiraly - 2022. 01. 18. 13:44

A thous. nyilván thousand akart lenni (angolból kopipésztelve)

elektro - 2022. 01. 18. 20:49

Exatlonban nem a pontozás a változtatás lényege, hanem hogy cserélik az ügyességieket. Ezzel egy kicsit kiszámíthatatlanabbá teszik, mint mikor 10 pontig ment és az első kiválasztási kör után nagyjából látszott kinek fog menni és ki nyeri a napot.

Desmond Wallace - 2022. 01. 18. 21:54

Exatlon: jobb ez így. Kevesebb a duma, több a sport.

winnie - 2022. 01. 19. 04:57

köszi!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz