login |

Sex Education 4. évad: így jelentették be

2022. 01. 20. 22:00 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

Szokás szerint a Netflix nem csak hírben jelentette be, hogy a negyedik szezonnal folytatódik a Szexoktatás című sorozata, de a tovább mögötti videót is összedobták hozzá. Tényleg rendereltek valamit, ami illett a nekem nem annyira tetsző 3. évadhoz.

6 hozzászólás Ne habozz!

Eny - 2022. 01. 20. 23:14

yes baby ! :)

Never - 2022. 01. 21. 03:03

3 evad már gyenge volt, nem kellene eroltetni. Nincs mar ebben tobb szufla

winnie - 2022. 01. 21. 04:54

Never: szerintem rég rossz, ha a néző elér erre a pontra, a kaszálásnak még akkor kellene sorra kerülnie, mielőtt ez bekövetkezik, általában érezni a jeleket.

de ez mondjuk minden sorozattal így van, nyilván, aki számára erőlködés a nézés, nem fogja tovább követni. de az biztos, hogy sem az íróknak, sem a színészeknek nem erőlködés, ezt még sokáig tudják csinálni. ráadásul míg sok sorozat nézettsége csökken, ez azon kevesek közé tartozik, ami egyre népszerűbb és népszerűbb.

schray - 2022. 01. 21. 08:46

Ha gyengébb is volt, akkor annyiban, hogy túl sok volt a klisés romkom fordulat, szerelmi háromszög, épp elkerült üzenet, valószerűtlen egybeesések, stb…
Ha egy sorozat meglépi az “épp összejöttünk de most új iskolába/munkahelyre kell mennem a világ másik végére” fordulatot, vagy valami hasonlót az már nagyon ötlettelen húzás. A New Amsterdam-ot ilyenek miatt kaszáltuk, nézhetetlenül klisé volt már. A Sex Education nem sok ilyennel operált eddig, de a harmadik évadban megszaporodtak, pedig ha ilyen érdekes karaktereid vannak, szerintem tök felesleges klisékhez nyúlni.

Ettől eltekintve rettentő szokatlan fun az egész még mindig, simán folytatjuk csak ne csináljanak belőle szokásos romantikus drámát, mert azt a szexpoénok már nem viszik el a hátán (számomra)

len90 - 2022. 01. 21. 11:34

Szerintem ez még bőven a nagyon jó sorozat kategóriába tartozik. Bár voltak a 3. évadnak gyengébb pontjai, de rengeteg remek húzás is volt, mint például korábbi mellékszereplők, mint Ruby vagy Jacob központibb szerepe és karakterárnyalása. A zenék is fantasztikusak benne továbbra is, így szerintem mindenképp várós még a 4. évad, de ha idén összehoznának neki egy illő befejezést, azzal sem lenne bajom, elvégre gimis sorozatot nehezen lehet 4 évnél tovább húzni…

Gál - 2022. 02. 13. 15:37

Szerintem volt mélypont a 3. Évadban de a vegére sok elvaratlan szál maradt én ugy gondolom hogy van még benne lhetőség talán még egy 5. Évadhoz is pl lehet szakosodni 4 ev utan stb ez csak az alkotókon múlik.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz