login |

Hírpéntek – Rebelde 2. évad! Staged 3. évad???

2022. 01. 21. 09:05 - Írta: winnie

20 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Ozark 4. évad (7 rész), Servant 3. évad + Apple Tv+: Fraggle Rock: Újra zúznak 1. évad + Amazon: Így látjuk mi 1. évad (SZINKRON!) + tévés premier: John Wilson tanácsai 2. évad + Netflix: Nyári munka 1. évad (vendégblogger?), Sadie és Lay Lay kalandjai 1. évad (SZINKRON!) + Holnapi tévés premier: Vad köztársaság 1. évad
 • Premier: Single Drunk Female S1 (2 rész), Ozark S4, Servant S3 (vendégblogger?), Warped! S1, Full Frontal with Samantha Bee S7, The Chronicles Of Strangford S1, Watercolour Challenge S1 + Finálé: Women of The Movement S1, Let The World See S1
 • Teljes évados premier: Fraggle Rock: Back to the Rock S1 (Apple Tv+), As We See It S1 (Amazon), Summer Heat S1 (Netflix),
 • Új a magyar Netflix-en: That Girl Lay Lay S1, Betty en Ny S1
 • Új a magyar Amazon-on: Unpaused: Naya Safar S1, No Activity Japan S1
 • Magyar premier – AXN: 02.09 Cobra – A válságstáb (Cobra) 2. évad
 • Magyar premier – Netflix: 02.09 Sorozatgyilkosok nyomában (Catching Killers) 2. évad
 • Magyar premier – Netflix: 04.08 Tiger & Bunny (Tiger & Bunny) 2. évad
 • Magyar premier – Disney Csatorna: 02.28 GhostForce (GhostForce) 1. évad
 • Az Apple Tv+ igen masszív szerződést kötött a Legendary produkciós céggel, ami révén kiterjesztik a mozis Monsterverse-et (Szörnyverzum), amit a Godzilla és King Kong-filmek képviseltek az elmúlt években. Ennek első darabja egy élőszereplős sorozat lenne, ami a filmek után játszódna, amikor is Godzilla és a Titánok lerombolták San Francisco városát. A készítő Chris Black (ő a showrunner is) és Matt Fraction. A történet abban a világban játszódna, amikor az emberek rádöbbennek arra, hogy a szörnyek léteznek, a középpontban pedig egy család útja lenne, akik saját múltjuk eltemetett titkaira bukkannak rá, valamint arra, hogy hagyatékuk egy titkos szervezethez, a Monarch-hoz közi őket.
 • Tavaly volt szó arról, hogy Billy Ray készítésében a Showtime 5 részes minisorozatot tervez a 01.06-i amerikai lázongásból, de végül a J6-projekt egy film lesz, amibe executive producerként Adam McKay is beszállt. (Megváltozott a megközelítés módja is, így Ray a 300 oldalas szkriptjét most jól teljesen újraírja 120 oldalas filmszkriptté.)
 • Így néz ki Bridget Regan a Batwoman-ban Poison Ivy-ként.
 • Camille Cottin (Hélène) állandó szereplővé lett előléptetve a Killing Eve 4. évadjára.
 • A How I Met Your Mother egyik készítője, Craig Thomas, valamint az eredeti rendező, Pamela Fryman elég komolyan részt vett a How I Met Your Father készítésében, és a sorozat során bőven lesznek apró jutalomfalatok, utalások az eredeti széria nézőinek.
 • A Snowfall 5. évad 1986. nyarán játszódik.
 • Welcome to Our Show címmel New Girl-ös podcastet indít az iHeartRadio, amiben Zooey Deschanel, Hannah Simone és Lamorne Morris újranézi a sorozat minden részét és beszél majd róluk természetesen, nosztalgia hegyekkel.
 • A Media Digital egy ingyenes streaming platformot indított, a SPORTS.TV-t. Nyilván sportokra fog szakosodni és főleg helyi érdekeltségekre.
 • A Dexter: New Blood fináléja rekordot döntött. Csak vasárnap 3M-an látták összesen, ami a legjobb Showtime-finálé a 2013-as Homeland óta. (Máshol meg a 3,3M-s Dexter-sorozatzárót említik.)
 • A One of Us Is Lying 2. évadjának showrunnerje Dario Madrona helyett a készítő, Erica Saleh lesz. Előbbi azért marad executive producer.
 • A Big Mouth spinoffja, a Human Resources 03.18-án érkezik a Netflix-re.
 • A Netflix berendelte a Rebelde 2. évadját.
 • A BBC nem tudni, hogy berendelte-e a Staged 3. évadját, de az újévi különepizódban azt mondták a két főszereplőnek, hogy igen. De persze lehet, hogy ez csak a fiktív énjükre vonatkozik. UPDATE: Lesz 3. évad!
 • Naren Shenkar, a The Expanse showrunnerje beszél a fináléról.
 • Ronald D. Moore, a Star Trek: Deep Space Nine egykori írója beszél arról, hogy hozták tető alá az egyik legfelkavaróbb részt, a The Darkness and The Light címűt.
 • Vendégszerep: Arthur Lee, Marlowe Chan-Reeves – Doctor Who and The Legend of The Sea Devils, Humavun Saeed – The Crown,
 • Állandó szerep: Darren Barnet, Shelby Rabara, Aleks Le, Mallory Low – Samurai Rabbit (Netflix), Maya Wertheimer, Hisham Suliman, Dar Zuzovsky, Esti Zakheim, Shai Avivi, Lir Katz, Adi Gilat, Elisha Banai – The Malevolent Bride,
 • Interjú: Billy Zane (Enos Queeth – MacGruber), Grace Byers (Quinn – Harlem), Daniel Fogelman (a This Is Us készítője), Aloke Devichand (a Netflix ázsiai dokukért felelős vezetője),
 • A Jackass Forever nem kerül bemutatásra a hazai mozikban.
 • Új sorozat: Cuckoo Song – Netflix, 6 rész, angol, készítő: Sarah Dollard, Andrea Gibb, Corinna Faith – Frances Hardinge könyve alapján horror történet egy testvérpárról: egyikük ember, a másik szörny, mégis össze kell fogniuk egymással, hogy visszafordítsanak egy rosszul elsült természetfeletti egyezséget, és ezzel egyesítsék gyászoló családjukat.
 • Új sorozat: Pillow Talk – Crave, 10 rész, kanadai, komédia, készítő: ?? – a francia Entre Deux Draps alapján, hálószobában játszódó történetek, dialógok 5 teljesen különböző életkorú, háttérrel rendelkező pár között.
 • Új sorozat: Unsoul – brazil, készítő: Ana Paula Maia, rendező: Carlos Manga Jr., természetfeletti thriller egy kis ukrán kolóniáról, ahol egy 30 éves esemény visszatér kísérteni az embereket.
 • The Meddling címmel mutatott be dokusorozatot a Peacock, ami egy kanadai műkorcsolya páros, Jamie Salé és David Pelletier ellentmondásos története, akik miután elbukták a 2002-es olimpiai aranyat, egy kontinenseken át ívelő szervezett bűnözéses botrányba keveredtek.
 • Anderon Cooper egy új CNN+-sorozat műsorvezetője lesz. A Parental Guidance with Anderson Cooper-ben egy dolgozó apa előtti kihívások lesznek terítéken szakértői megszólalókkal.
 • Rob Beckett, komikus egy új ITV-s vetélkedő műsor pilotját készítette el, amiben hírességek oldanak meg mindenféle feladatokat.

20 hozzászólás Ne habozz!

Shannen - 2022. 01. 21. 09:21

Az Ozark S4 kezdéséről írok ma szívesen, a félévad egészéről meg jövő héten.

winnie - 2022. 01. 21. 09:22

köszi! nem tudtam, hogy nézed. human meg lemaradt valahol:)

Shannen - 2022. 01. 21. 09:36

2020 nyarán volt egy intenzív darálásom a három évaddal, szóval én csak azóta lettem fan, nem a kezdetek óta. :)

Amúgy a Staged 3.évadnak nagyon örülnék, felőlem ez a két ember bármiről bolondozhat epizódokon keresztül.

Illetve tegnap a hivatalos BBC-s Fleabag Insta oldalon volt egy fura, rejtélyes poszt, amire mindenki rápörgött, hogy vajon mit jelenthet (3.évad? különkiadás?) de ahogy néztem, még semmi nem derült ki. Kíváncsi vagyok, de közben az a két évad úgy volt tökéletes, ahogy volt, nem biztos, hogy kell folytatás, főleg nem ilyen hamar.

gromit - 2022. 01. 21. 09:46

“Rob Beckett, komikus egy új ITV-s vetélkedő műsor pilotját készítette el, amiben hírességek oldanak meg mindenféle feladatokat.”

elsőre az jutott eszembe, hogy az ITV megirigyelte Richard Osman House of Game-jét, de lehet hogy inkább a Taskmastert :) (jó, ne legyek gonosz, ez biztos valami más lesz.)

wintender - 2022. 01. 21. 09:58

Ha a Netflix egyik sorozatában valaki állandó, de bekerül egy másik Netflix sorozatba is állandónak, az mit jelenthet?
Most konkrétan Darren Barnettre gondolok.

winnie - 2022. 01. 21. 10:00

kábelen ez teljesen laza dolog, abszolút lehet koordinálni, de ez csak szinkronszerep. igazából országoson lehet az ilyesmi beszédes, ahol sokszor 9 havi elfoglaltsággal jár ez, és főleg, rendszeressel, hiszen máshol a forgatási ciklusok is teljesen eltérőek.

heidfeld - 2022. 01. 21. 10:22

RIP Meat Loaf!

Nagyon jó színésznek tartottam.
Hbo Max kapcsán néztem szét a szlovák oldalon. Egyik kábeles cég igen durva áremelést hajtott végre.

juhaszvik - 2022. 01. 21. 10:32

“a sorozat során bőven lesznek apró jutalomfalatok, utalások az eredeti széria nézőinek”

Lehet, hogy ezt most túlreagálom, de ez a “jutalomfalat” a “széria nézőinek” elég degradálóan hangzik. Jutalomfalatot az állatok kapnak, hogy a viselkedésüket díjazzák (pitiznek, jó helyre piszkítanak, stb.). Nekem nem tetszik, hogy ha csak átvitt értelemben is, de emberekre alkalmazzuk a kifejezést.

Bocs a kiakadásért.

Ping98 - 2022. 01. 21. 11:33

hbomax.com/hu/hu

Tegnap még irta hogy március 8, ma már nem ir semmit. :D

Ping98 - 2022. 01. 21. 11:36

tegnapról egy kép:

https://i.kek.sh/tXDO4HDK4gL.png

winnie - 2022. 01. 21. 11:52

ez találat. a google cache is mutatja a lengyelt tegnapról.

Peter Wiggin - 2022. 01. 21. 12:57

Wow Ping98, már csak a Disney+-ról kellene egy ilyen “baki”:-)))))

Dregnarr1 - 2022. 01. 21. 13:57

Bridget Regan!!!

turosz - 2022. 01. 21. 14:01

A Vad köztársaság tv-s premierje holnap este lesz.

Shyllard - 2022. 01. 21. 14:10

Servant-ról írok :)

Norbi - 2022. 01. 21. 17:33

Én nem látom, hogy lenne új pokemon
Lehet a magyar nyelv beállitás miatt nem?

winnie - 2022. 01. 21. 18:02

ehh, koszi, a jelek szerint nem globalis volt vagy halasztodott? mivel jottek az elozo reszek, azt hittem, itthon is lesz.

GYV - 2022. 01. 21. 18:29

Nekem is fura ez a Pokemon dolog… Nálunk nem egyben kellene kijöjjön majd a szezon? Máshol adják csak ki a különböző adagokat.

A Sadie és Lay Lay kalandjai is csak jövő héten érkezik…

winnie - 2022. 01. 21. 18:53

a sadie és lay layt most mutattam meg a lányomnak, az van, ezt igazolhatom:)

kiskiraly - 2022. 01. 21. 20:44

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz