login |

Az HBO Max magyarországi indulása

2022. 01. 22. 14:50 - Írta: winnie

229 hozzászólás | kategória: hírek, streaming

Miképp a Disney+, úgy az HBO Max is 2021-re volt ígérve, és 2022-re halasztódott el a startja. Ami közeleg, de még mindig kevés infóval rendelkeünk, szerencsére egy korábbi posztban sok mindent leírtuk, ezt ajánlom elolvasni, hiszen sok mindenre kitérek benne, főleg azon filózok, hogy mi lesz az HBO Max és az HBO GO kapcsolata.

A logika azt diktálja, hogy az HBO GO át lesz fazonírozva (új felület) + megkapjuk az HBO Max Originalokat (amiket eddig még nem kaptunk meg) + Warner-katalóguscímeket. De akkor mi lesz azokkal az HBO GO által más forrásból (mondjuk Disney, ViacomCBS) vásárolt sorozatokkal. Lekerülnek? Csak a 3 éves lejárás után kerülnek le? Ami fut, az meg marad?

A kérdésekre egyelőre még nincs válasz (de itt legalább van kommunikáció, bár érthető módon itthonról még nem sokat mondhatnak a nyilvánosság felé), így azt próbáltuk meg összeszedni különféle forrásokból (szinkronos/feliratos fülesek, HBO GO-felület), hogy mik lesznek a sorozatos katalóguscímek, amik érkezni fognak. De előtte pár másik téma:

Időpont: Hivatalosan még csak a 2022-es dátum van, de egy szivárgás 03.08-át jelez startdátumnak. Ez nagyon gyanúsan valódinak tűnik, de nincs megerősítve.

UPDATE: Hivatalos a 03.08-i időpont.

Ár: Az árról egyelőre nincs infó, de érdemes tudni, hogy Amerikában 15 dollár, ami azért magasabb, mert a tévés HBO-előfizetéshez igazították. Az októberi első európai hullám kapcsán kiderült, hogy a skandináv országokban árcsökkenést kommunikáltak, míg Spanyolországban ugyanarról a havi árról beszéltek, azonban ezek a havi 8-9 eurós díjból, valamint az amerikai árból arra következtetek, hogy ez az HBO-előfizetés havi árához képest való csökkenés, nem az HBO GO-hoz képest. Szóval talán a hazai tévés HBO-előfizetési díjból érdemes kiindulni, de az biztos, hogy lesz éves előfizetési díj kedvezménnyel, valamint induló akció is.

A lengyel, véletlenül élesített oldalon szerepel amolyan élethosszig tartó fix előfizetési díj, azaz aki az első hetekben előfizet, annak az előfizetési díja változatlan marad, amíg le nem mondja az előfizetést.

UPDATE: Hivatalos az ár: havi 2390 forint, ami az első hetekben előfizetve havi 1590 forint, és élethosszig (azaz az első lemondásig) tartó 33%-os árkedvezményt biztosít. Az éves díj 18 990 forint.

Kínálat: A kínálat kapcsán érdemes megjegyezni (és ez igaz minden platformra, az HBO-stól a Netflixesig), hogy az országtól függően változik. Míg az HBO Max Original-ok, azaz a saját gyártások mindenhol elérhetőek, minden más vásárolt, illetve stúdiós katalóguscím régiófüggő, többek között a korábban megkötött tévés szerződések fényében, amik országonként eltérőek lehetnek. Ez azt jelenti, hogy Amerikában elérhető az HBO Max-on olyasmi, ami itthonra nem érkezik, de itthon is lesznek olyan címek, amik mondjuk Amerikában nem érhetőek el. Plusz olvasni híreket arról, hogy az HBO Latin America saját szerződéseket kötött pl. angol sorozatokra. Ki fog derülni, hogy mivel mi a helyzet.

Lokalizáció: Itt is érdekes lesz látni a lokalizáció mértékét – szerintem a “mindenhez van szinkron”-ról le lehet mondani (bár az HBO GO-n sem volt mindenhez, de az arány nagyon magas). Adja magát, hogy régi klasszikus sorozatokhoz az HBO megkapja/megszerzi a régi szinkronokat, mert kizárt, hogy ennyi újraszinkront készítsenek, de ha lesznek minőségi követelmények, akkor az is lehet, hogy a nem olyan jó minőségű hangot passzolják és csak feliratoznak. Kiderül, nekik szerencséjük lehet, hogy a DVD-megjelenések miatt, itt elég sok felirat elérhető már.

Itt is persze kiemelt kérdés, hogy ha valamihez egyáltalán nincs magyar specifikáció (mert nem prioritás), azzal vajon mi lesz? Bízhatunk-e a Netflix-es megoldásban, ami talán a legjobb, miszerint a magyar nyelvű felületen csak a magyar specifikációjú tartalmak érhetőek-e, de az angol nyelvűn minden más is? Vagy szimplán nem teszik elérhetővé?

Katalógus: Amire számítani lehet, azok az amerikai HBO-s tartalmak, amik kevés kivétellel (talkshow-k, HBO Sports-gyártások) már most is elérhetőek – kérdés, hogy az HBO Asia és HBO Latin America tartalmai érkeznek-e majd. Illetve emellett Warner-katalóguscímek lesznek (régiek és újak), valamint más Warner-csatornák kínálata, amik közül csak a Cartoon Network vehető biztosra. (Az amerikai HBO-tartalmak kapcsán nem tudni, hogy az itthonról hiányzó címek, mint a sosem elérhető The Family Tree, The Life and Times of Tim, illetve a lekerült Lucky Louie felkerülnek-e majd.)

UPDATE: Az HBO Max 3 egyszerre használt eszközt támogat, valamint 5 profilt.

Íme a címek, amikről már szerezhettünk infókat, hogy elérhetőek lesznek, bár egyáltalán nem biztos, hogy induláskor, és mivel nincs hivatalos megerősítésünk sem, ezért fixnek sem érdemes kezelni őket. A lista folyamatosan bővül – kommentben jelezhetitek, ha valamit kihagytam vagy, ha újdonságot láttok, azok a lista tetejére fognak kerülni:

 • ER
 • Fringe
 • Kung Fu
 • Metalocalypse
 • Mom
 • Mr. Pickles
 • Nip/Tuck
 • One Tree Hill
 • Parks and Recreation
 • Person of Interest
 • Pretty Little Liars
 • Robot Chicken
 • Samurai Jack
 • Shameless
 • Significant Mother
 • Smallville
 • Supernatural
 • The Fresh Prince of Bel-Air
 • The Mentalist
 • The OC
 • The Office
 • The Originals
 • The Vampire Diaries
 • The West Wing
 • Two and a Half Man

HBO Max Original-ok – a nemzetközi produkciók közül csak azokra térek ki, amiket hivatalosan is bejelentettek, hogy érkeznek, mert egyébként nem tudni, hogy az amerikai vásárlások az ottani piacra szólnak-e vagy a globálisra:

 • szkriptelt: Peacemaker, Station Eleven, Made For Love, That Damn Michael Che, Hacks, Head of The Class, The Sex Lives of College Girls, The Prince, Ten Year Old Tom, Harley Quinn + ami van HBO GO-n is: Santa Inc., Raised By Wolves, The Flight Attendant, Gossip Girl, Love Life, Generation, And Just Like That… – kérdés, hogy az itthon Netflix-es Close Enough-fal mi a helyzet?
 • vásároltak, amiket már bemutattak: Venga Juan, Todo lo Otro, Startuck, The Tourist, Kamikaze,
 • nemszkriptelt: Expecting Amy, Ravi Patel’s Pursuit of Happiness, Equal, Heaven’s Gate: The Cult of Cults, House of Ho, The Event, Wahl Street, Generation Hustle, Through Our Eyes, The Way Down, What Happened, Brittany Murphy?, Take Out With Lisa Ling, Craftopia, Legendary, Karma, Selena + Chef, Haute Dog, A World of Calm, Full Bloom, 12 Dates of Christmas, Stylish with Jenna Lyons, Baketopia, Ellen’s Next Great Designer, The Big Shot with Bethenny, FBOY Island, The Hype, Sweet Life: Los Angeles, Finding Magic Mike, My Mom, Your Dad, The Not-Too-Late Show with Elmo.

UPDATE:

 • 01.22 Élethosszig tartó fix előfizetői ár esélye
 • 02.01 Hivatalos dátum és ár + Two and a Half Men
 • 02.05 Új címek: Samurai Jack, Kung Fu, Metalocalypse, Mr. Pickles, Robot Chicken

229 hozzászólás Ne habozz!

heidfeld - 2022. 01. 22. 15:16

Pretty Little Liars is Disney lehet, nem?
Shameless meg könnyen Paramount+-ra kerülhet.
Utóbbi újra szeretném nézni!

winnie - 2022. 01. 22. 16:02

az itteni címek nem találgatások, azok biztosan lesznek. a más gyártás nem kizáró ok, de a pll eleve warner-sorozat, a spinoffja is hbo maxos lesz.

az várható, hogy a showtime sorozatai máshol fognak kikötni, ez nem kérdés, a fent is említett “mikor?” a tényező. végigmegy a szerződés, vagy lesz idő előtti lepotyogás?

castro - 2022. 01. 22. 16:23

Más országokban mi a viszonya az HBO Maxnak az HBO tévécsatornákhoz? Elképzelhető, hogy az HBO saját tartalmai (vagy azok egy része) egyáltalán nem kerülnek vetítésre a tévécsatornán, csak az online felületen? Van már pár streaming-előfizetésem, az HBO kapcsán jól elvagyok a tévécsatornáikkal (3 HBO + 2 Cinemax), hacsak nem kényszerítenek váltásra.

Nemkati néni - 2022. 01. 22. 16:49

Németországban pedig 2025-ig biztosan nem indul el az HBO Max, hogy a rohadás vigye el a Sky-t. Addig szól az exkluzív szerződésük az összes WB-s premier tartalomra. Itt fő a fejem, mert ez nagy kicseszés, a kontenteket nem lehet majd egy nagy gyűjtőhelyen elérni. Jó, nem tagadom, én nagyon WB-fan vagyok. Van, ami a Netflixre kerül majd (Titans) késéssel, van, ami Prime-ra (CW-s sorozatok), sok országosra/kábelre gyártott amerikai sorozat és Discovery anyagai maradnak kábelen… Mi ez, ha nem kicseszés? Szinte egész Európában lesz már addigra HBO Max.

phoenix26 - 2022. 01. 22. 16:52

Meg arra is nagyon kivancsi leszek, hogy a Netflix es Amazon Prime-hoz hasonloan a cimekhez tobb nyelvu szinkron es felirat lesz-e elerheto vagy marad az HBO Go-s csak az adott orszag nyelve (szinkron vagy felirat).

David33 - 2022. 01. 22. 17:00

“DVD-megjelenések miatt, itt elég sok felirat elérhető már.”

Azért ez nem ennyire egyszerű Winnie, pont emiatt szívtam a Smallville feliratok miatt pl mivel végig van szinkron és felirat is de nem tudták/akarták megvenni minden évadhoz a feliratot ezért az olcsóbb megoldást választották, hogy újra lefordíttatták. Sokkal drágább ugye megvenni a hivatalos feliratot és szinkront mint újra megcsinálni. Pláne az előbbit. Annyi biztos, hogy magyar felirat mindenhez lesz az induláskor mert nagyon sok embert állítottak rá arra, hogy feliratozzák az “új” tartalmakat. A szinkronokról nem tudok nyilatkozni max azokról amiket csináltam nekik. De egyébként én is meg tudom erősíteni, hogy március elejét mondták már nekem is pár hónapja, hogy addig el kell készülni minden felirattal.

winnie - 2022. 01. 22. 17:10

david33: nem feltétlenül drágább, de itt az idő a szűk keresztmetszet, más lenne a helyzet, ha nem pár hónappal az indulás előtt állnak neki, hanem egy evvel. hatalmas, így masra is fordítható erőforrást lehet sprórolni azzal, ha valaki fizet 15 evad vészhelyzet feliratért vagy nem kell újrafordítania, majd újraforgatnia 10 sorozat esetében 1200 epizódnyi szinkront, ha pedig a joggal is rendelkezik, pláne. az más kérdés, hogy elnek-e vele, de a lehetőség adott. mérlegelni kell, hogy mi éri meg jobban.

winnie - 2022. 01. 22. 17:24

castro: én nem hiszem, hogy tévés viszonylatban lesz változás, de ha valaki jobban tudja, javítson.

az hbo, mint csatorna, az hbo-cuccokat szerintem ugyanúgy adni fogja, nem olvastam olyanról, hogy elmaradnának egyes tévés premierek máshol. és ahogy eddig, továbbra is lesznek elvileg hbo maxos sorozatok a lineáris hbo-n, de tippre nem világpremierként és nem mindegyik. de ez eddig is így volt talán.

Rainmagic - 2022. 01. 22. 17:32

A Hulus cuccokkal vajon mi lesz, mint a Szolgalolany meseje?

Pepe - 2022. 01. 22. 18:03

“Minőségben” marad a fullhd, vagy lesz 4K végre?

phoenix26 - 2022. 01. 22. 18:26

pepe: mindenkepp jon a 4k vegre, es tobb helyen is olvastam, hogy a kep es hangminoseg megfelelo eszkozzel jobb mint a Netflix-en.

Eijah - 2022. 01. 22. 19:18

Rainmagic: A befejezett sorozatok minden bizonnyal a Disney+-ra fognak felkerülni, miután lejárnak a jogok. A futó sorozatok valószínűleg még maradni fognak az HBO kínálatában egy ideig.

PositiveRush - 2022. 01. 22. 21:38

Én jelenleg a tévés csomaggal együtt kapom, hbo csatornák és mellé a Go, vajon továbbra is így marad csak a Max lesz helyette? Örülnék neki, így a csatornáik jó extra ha külön kell rá előfizetni borul minden, akkor lemondom a tv csomagot

Dani - 2022. 01. 22. 23:03

Most vettem észre, hogy a finn HBO max-on néhány magyar szinkron elérhető lett.

Hétközben még nem láttam, vagy pont olyan tartalmat néztünk, amihez nem volt még.

Dani - 2022. 01. 22. 23:19

@: itt Finnországban a korábbi HBO Nordic megszünt a max indulásával, gondolom otthon is ez lesz a Go sorsa.

Ár: Indulási akció volt, 4,49€/hó a normál 8,99 helyett (HBO Nordic 10,95 volt). Ez az ár addig marad ennyi, amíg le nem mondod az előfizetést, vagyis akár nagyon sokáig is megmaradhat ennyi.

Akinek Nordic előfizetése volt, annak 8,99/hó folytatódik, ha nem volt szemfüles és mondta le, majd regisztrált a Max-ra féláron.

Kép/hangminőség:
Az új tartalmak természetesen 4k/hdr meg Dolby Atmos meg minden kutyafüle, a régebbi sima HD tartalmak is szépek, talán szebbek mint sok más szolgáltatónál.

winnie - 2022. 01. 23. 00:01

“Ár: Indulási akció volt, 4,49€/hó a normál 8,99 helyett (HBO Nordic 10,95 volt). Ez az ár addig marad ennyi, amíg le nem mondod az előfizetést, vagyis akár nagyon sokáig is megmaradhat ennyi. ”

igen, ez fent volt a lengyel oldalon is, amit élesítettek, frissítem is vele a posztot. talán nálunk is lesz ilyen.

schray - 2022. 01. 23. 12:24

Aki külföldön próbálta már: Android TV-n az alkalmazás ugyanolyan förtelmes, mint az HBO GO volt, vagy fejlődött valamit?

human - 2022. 01. 23. 15:03

sok szidást láttam az hbo max appra kintiek twitterén, de szerintem még így is jobb lesz, mint a Go

dexike3 - 2022. 01. 24. 07:54

biztos részletes tájékoztatást kapunk. remélem előfizetőként, nem lesz semmi dolgom, hogy a kedvezményeket megkapjam. egyszerűen folytatódik majd már HBO Maxként. legalább a The Head is elérhetővé válik majd.

juhaszvik - 2022. 01. 24. 08:05

dexike3:
Pár kommenttel feljebb Dani azt írja, hogy a Nordic -> max váltásnál nem a kedvezményes árat kapták automatikusan az emberek, ezért lehet, hogy oda kell majd figyelni.

juhaszvik - 2022. 01. 24. 08:21

Mondjuk ez a “Élethosszig tartó fix előfizetői ár” kicsit túlzásnak hangzik. Mármint nincs ilyen, sosem volt, az árat bármikor megváltoztathatják (lásd legutóbb netlfix).
Ráadásul lehet egy kis játék az olcsóbb változattal: az USA-ban van egy úgy nevezett “HBO Max With Ads” változat, ami olcsóbb, viszont reklámokat tartalmaz, ebből pedig következhet az is, hogy egy idő múlva azt fogják rávezetni a kedvezményes árú előfizetésre.

dexike3 - 2022. 01. 24. 10:44

@juhaszvik:
köszi. pedig olvastam, de nem jutott el az agyamig (na reggel volt még). de akkor tényleg észnél kell lenni és ha kell, akkor újraszerződni.

winnie - 2022. 01. 24. 11:25

juhaszvik: ?? pont az a lényege az egésznek, hogy nem érint a későbbi árváltoztatás, ha azonnal előfizetsz és nem mondod le. egyébként mi lenne benne az akció?:)

juhaszvik - 2022. 01. 24. 11:51

winnie: a pénz romlik, a költségek nőnek, a profit-ollót nagyobbra nyitják, sok oka lehet annak, hogy egy árat emelnek. Olyan nincs, hogy valaminek nem változik az ára. Jó nyilván nem az első pár évben fogják megemelni, de megeszem a kalapom, ha benne lesz a szerződésben, hogy “akkor ez mostantól a világ végéig x ft”.
Az akció benne az, hogy kevesebbe kerül, mintha másmilyen konstrukcióban kéred. Ehhez kapcsolódik, hogy szerintem ez az akció csak limitált ideig lesz elérhető. Ha folyamatosan jelen lenne, akkor nem lenne értelme a drágább változatnak, hiszen akkor semmi dolgod nem lenne, mint újból és újból előfizetni az olcsóbbra (mondjuk másik családtag nevében). Mármint én abból indulok ki, hogy az akció célja az, hogy az emberek ne vándoroljanak el, illetve ne kapcsolgassák csak úgy ki/be az előfizetésüket.

winnie - 2022. 01. 24. 13:01

“Mármint én abból indulok ki, hogy az akció célja az, hogy az emberek ne vándoroljanak el,”

nem. arra ott az éves kedvezményes előfizetési díj, meg a húségnyilatkozat. ennek az a célja, hogy eleve kezdésnél nagyon sokan legyenek a felhasználók akik valamennyire röghöz legyenek kötve

még egyszer, épp ez a lényege az akciónak. a költségek nőni fognak, a pénz romlik, az ár (jó eséllyel emelkedni fog), viszont, ha előfizetsz rögtön (talán 2 hétig fog élni az akció), akkor te mentesülsz ez alól. ennyi. nyilván minden más előfizetőt érinteni fog az áremelés.

ez nem úgy működik, hogy kötsz egy kvázi szerződést, aztán azt a másik fél felrúgja azzal, hogy “ja, bocs,. nem, becsaptunk”. ha van egy olyan akció, hogy ha az első pár napban előfizetsz és cserébe fix marad az előfizetési díjad, és te belemész, majd később az ár növelésével neked is nőni fog, akkor abban nem lenne semmi akció. akkor az lehetne nem pár napos, hanem állandó akció – amiben persze nincs akció: “fizess elő, és ha nő az előfizetés ára, akkor neked is megnöveljük.”

juhaszvik - 2022. 01. 24. 14:18

winnie: tuti, hogy van éves kedvezmény a maxnál? Én nem találok erről semmit, csak olyat, hogy 12 hónapig kedvezményesen adják (aztán a 13. hónaptól már az eredetin, de ez csak egyszeri).
De ha lesz is, ettől függetlenül szkeptikus vagyok. Értem, hogy mit írsz, de ez egy példátlan eset lenne, nem tudok még egy olyan szolgáltatást, ami korlátlan ideig garantálna egy árat. Nincs itt valamilyen félreértés/félrefordítás a történetben?

winnie - 2022. 01. 24. 14:51

írtuk anno mi is, hogy egyrészt éves kedvezménnyel indult el az hbo max (itthonra is ezt, kb. 70%-osat valószínűsítettünk), plusz ezzel ez a csökkentett előfizetési díjjal nyitóakcióként. erről anno az amerikai sajtó ezt írta:

“It’s a once in a lifetime offer, literally. From today through to Nov. 30, HBO Max will offer new subscribers in parts of Europe the chance to sign up for the lifetime of their subscription at half the monthly retail price, for as long as they don’t unsubscribe.”

a cache-ből én csak a lengyel oldalt tudtam előhozni, ott is szerepelt a szöveg (az, hogy itthon ez lesz-e vagy éves, passzolom):

Epic Streaming. Unmissable Offer.

In celebration of HBO Max launch, we’re offering new and existing HBO GO subscribers a showstopping off – for life*!
/
SIGN UP MARCH 8-31
*While you keep your monthly subscription. Offer is valid only at HBOMax.com and selected partners, through March 31, 2022. The discount lasts for the duration of the subscription and applies to the monthly price only, which may change over time. The discounted price is (monthly price is ). Customers may cancel their subscription at any time.

juhaszvik - 2022. 01. 24. 15:06

winnie: de akkor már te is látod, hogy nem fix ár lesz a “életreszóló”, hanem “half the monthly retail price”, ugye?

oRigó - 2022. 01. 24. 15:49

“lifetime offer” az ilyesmit úgy tudják kikerülni, hogy szólnak az érintett előfizetőknek, hogy a szolgáltatást nyújtó fénél valami megváltozott, és megszakad a jogfolytonosság, más csomagot kell választaniuk.

Pl. amikor megkapják az engedélyeket a Discovery-s összeolvadáshoz, és átnevezik az HBO Maxot is valami Discoveryvel kombinált névre. (mert ha egyesülhetnek, akkor egyesíteni akarják a platformokat előbb-utóbb, eddig mindenki ezt nyilatkozta a két érintett cégtől, és a logika is ezt diktálja.)

xeno - 2022. 01. 24. 18:08

Legyen már végre 5.1 szégyen a csak stereo eredeti hanggal is.

winnie - 2022. 01. 25. 04:04

juhaszvik: igen. azt írják, hogy féláron lehet feliratkozni. nem azt, hogy fél árat kell fizetni mindig. szóval még csak arról sincs szó, hogy az alapárat kellene fizetni érte.

winnie - 2022. 01. 25. 04:11

oRigó: így van, most is ez a helyzet, de ugye nem arról van szó, hogy kitalálják az egyesülést, mert ki akarnak szúrni azokkal, akik a kezdetektől bizalmat szavaznak a platformnak:) plusz akármeddig is tart, 1 vagy 100 évig, a felhasználó csak “nyer”.*

(*meg a platform is, hiszen elérte, hogy sokan sokáig fizessenek neki. nagyjából a matek őket is támogatja.)

winnie - 2022. 01. 25. 04:11

de a részletek majd ki fognak derülni, bevallom, engem jobban érdekel, hogy milyen kontent lesz az hbo maxen itthon, erről szivárogtasson nekem valaki:) persze nyilván ez is kiderül indulás után

sankovari - 2022. 01. 25. 21:29

Everwood érkezhet kínálatba?

winnie - 2022. 01. 26. 08:31

simán, papírforma lenne.

juhaszvik - 2022. 01. 26. 16:25

Jut eszembe, ha a GO-sokat ki akarják értesíteni a változásról, akkor azt – feltételezem – minimum 30 nappal előtte meg kell tenniük. Én tippre a jövő hét elejét mondanám a bejelentésre, de így számolva max egy hetet csúszhat ehhez képest (már amennyiben március 8 az a március 8).

Elijah - 2022. 01. 31. 00:33

Ez lehet, hogy semmit sem jelent, de most már egy szipnózis is megjelenik a következő sorozatok esetében:

Pretty Little Liars
The Vampire Diaries
The Originals
The West Wing
ER
Supernatural

Ez általában akkor szokott történni, ha egy adott cím a közeljövőben felkerül a kínálatba.

Bónusz: Bár nem az oldal témájába vág, úgy néz ki, hogy a legújabb Warner-filmek is érkeznek a magyar HBO Maxra.

Uzumaki069 - 2022. 01. 31. 19:24

Úgy tűnik, érkezik majd a Two and a Half Men is:
https://hbogo.hu/sorozatok/ket-pasi-meg-egy-kicsi/1-evad

winnie - 2022. 02. 01. 08:29

Uzumaki069: köszi!

winnie - 2022. 02. 01. 09:25

HIVATALOS: MÁRCIUS 8-ÁN NAGYSZABÁSÚ AKCIÓVAL INDUL MAGYARORSZÁGON AZ HBO MAX

A vadonatúj streamingélmény elsőként egyetlen közös felületen gyűjti össze a rajongók kedvenceit a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network, a Max Originals és mások kínálatából
A Warner Bros. mozifilmjei mindössze 45 nappal a hazai mozipremier után érkeznek az HBO Maxre, külön költség nélkül
Az HBO Max nagyszabású akcióval indul el, amely minden meglévő magyar közvetlen HBO GO előfizetőnek és új vásárlónak 33%-os kedvezményt biztosít a havi díjból az előfizetésük teljes időtartama alatt
Az új, éves előfizetési lehetőség 12 hónapos hozzáférést biztosít nyolc hónap áráért, ami szintén 33%-os kedvezményt jelent.

—————
Budapest, 2022. február 1. – Az HBO Max, a WarnerMedia prémium streamingszolgáltatása 2022. március 8-án érkezik meg Magyarországra, és leváltja az eddig létező HBO GO-t. Az HBO Max népszerű márkák, köztük a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network és a Max Originals minőségi szórakoztató tartalmainak egész univerzumát kínálja majd.

A szolgáltatás vonzó díjszabással érkezik. Az HBO GO eddigi fix havi díja a közvetlen előfizetők számára 1890 forint volt, míg az HBO Max új ára havi 2390 forint lesz. Az HBO Max érkezésének alkalmából a cég jelentős kedvezménnyel ajándékozza meg meglévő és leendő ügyfeleit. Az aktív és közvetlen HBO GO előfizetéssel rendelkező ügyfelek automatikusan átkerülnek az új felületre, ahol csökkentett, 33%-os kedvezményt kapnak. Tehát az induláskor mindössze 1590 forintos havi díjat fizetnek majd. Azok az új ügyfelek, akik március 31. előtt regisztrálnak az http://www.hbomax.com oldalán, szintén a kedvezményes havi díjjal fizethetnek elő a szolgáltatásra. A promóció révén az ügyfelek az előfizetésük teljes időtartama alatt (amíg le nem mondják), a mindenkori havi díjból (amely változhat) 33% kedvezményt kapnak. Az indulás napján az http://www.hbomax.com oldalon lehet regisztrálni.

Március 31. után a havi előfizetés mellett bevezetésre kerül egy új, éves előfizetési konstrukció is amely folyamatos, rendkívül kedvező ár-érték arányt biztosít, 12 havi eléréssel nyolchavi díj áráért. Az éves előfizetési díj április 1-én 18990 forint lesz.

Christina Sulebakk, az HBO Max EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régiójának ügyvezető igazgatója elmondta: „Az HBO Max vadonatúj streamingélmény, amely hihetetlenül vonzó áron kínálja a legjobb szórakoztató műsorokat, filmeket, saját gyártású sorozatokat és gyerekeknek szóló programokat a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network, a Max Originals és továbbiak kínálatából. Örömmel erősítjük meg, hogy az HBO Max március 8-án érkezik meg Magyarországra, miközben tovább dolgozunk azon, hogy a platform egész Európában és a világ minden pontján elérhetővé váljon”

Az HBO Max elsőként gyűjti össze egyetlen közös felületen a Warner Bros., az HBO, DC, a Cartoon Network és a Max Originals új és ikonikus sorozatait és filmjeit, köztük a Warner Bros. mozifilmjeit mindössze 45 nappal a mozipremier után. Többek között a következő népszerű Warner Bros. filmek válnak elérhetővé a felületen: Mátrix: Feltámadások, a Dűne, a Richard király, A maffia szentjei és a Tom és Jerry.

Az HBO Max új, saját gyártású műsorai között megtalálható többek között a Tizenegyes állomás (Station Eleven), a Peacemaker – Békeharcos, A farkas gyermekei (Raised by Wolves) 2. évada, és az Egyetemista lányok szexuális élete (Sex Life of College Girls). A platformra az amerikai sorozatok mellett több európai saját gyártású műsor is érkezik, többek között a várva várt A besúgó. Emellett jön a Dafne és a többiek (Dafne and the rest), a Kamikaze, a Szexi svédek (Lust), a Ruxx, Enyhülés (The Thaw), és a Garcia! Lesznek non-scripted, tehát forgatókönyv nélküli, improvizált szórakoztató műsorok is, például az Amy babát vár (Expecting Amy), a Ki lesz az új Magic Mike? (Finding Magic Mike), az F-Boy Island – Kamuarcok szigete és a Selena + Séf. A gyerekeknek szóló tartalmak között például a Tini titánok, harcra fel!, a Gumball csodálatos világa, a Tapsi Hapsi és barátai és a Cocomelon is elérhető lesz. Fontos megjegyezni, hogy a címek folyamatosan kerülnek fel az HBO MAX-ra, nem minden cím lesz elérhető az induláskor.

Johannes Larcher, az HBO Max International vezetője elmondta: „Az HBO Max globális terjeszkedése gyors ütemben zajlik: további 15 európai országban indítjuk el a felületet, és ezáltal már a világ 61 térségben leszünk jelen. Célunk, hogy az egész világon mindenütt közvetlenül a fogyasztókhoz jussunk el. Népszerű tartalmainknak köszönhetően lehetőségünk nyílik arra, hogy a világ egyik vezető streamingszolgáltatása lehessünk.”

Az HBO Max eszközök és platformok széles skáláján lesz elérhető, többek között okostévéken (bizonyos Samsung, LG és Android TV™ platformon), streaming eszközökön (Apple TV 4K és Google Chromecast™), játékkonzolokon (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One és Xbox Series X|S), mobiltelefonokon és táblagépeken (iPhone, iPad, iPod Touch és Android™), valamint online a http://www.hbomax.com weboldalon. Az HBO Max több operátor partnereken keresztül is elérhető lesz.

Az ügyfelek a fő fizetési szolgáltatókon keresztül (VISA, Mastercard és PayPal), valamint a fő alkalmazásáruházakban (Apple App Store, Google Play Store és Samsung Checkout) alkalmazáson belüli vásárlás során is fizethetnek a szolgáltatásért.

Az HBO Max még élvezetesebb nézői élményt kínál majd a rajongóknak. Funkciói közé tartozik a személyre szabás lehetősége akár öt nézői profillal, három egyidejű streamelés, előfizetésenként korlátlan számú regisztrált eszköz, 5.1-es térhangzás, Dolby Atmos és bizonyos címek 4K felbontású elérése.

Az HBO Max Amerikában és Európában jelenleg 46 területen elérhető, és ez a szám március 8-án, az HBO Max további 15 országban történő elindulásával 61-re emelkedik. Az HBO Max a fokozatos terjeszkedéssel globálissá válik, és az idei év során később további hat európai országban, köztük Görögországban és Törökországban is elindul.

Csigusz - 2022. 02. 01. 09:48

Már csak az a kérdés maradt, hogy Playstation-re lesz-e applikációja.
(Mielőtt: sokéves Samsung tv van, ami sajnos hiába volt hajdanán “okos”, most már bármilyen app indításánál szétfagy, így egy közbeiktatott eszközről nézünk mindent)

dexike3 - 2022. 02. 01. 09:48

köszi az infót! megnyugodtam, gyakorlatilag semmi dolgom sincs aktív előfizetőként, sőt még olcsóbb is lesz!

Csigusz - 2022. 02. 01. 09:49

Nevermind, most látom winnie kommentjének végén említik!
Akkor csak ki kell várni :)

PropofolGuy - 2022. 02. 01. 10:03

És azokkal mi a helyzet akik mondjuk a Telekomon keresztül voltak eddig HBO GO előfizetők?

Norbi - 2022. 02. 01. 10:04

Ha szolgáltatón keresztül rendelkezel HBO GO előfizetéssel (tehát nem közvetlen előfizetés), az lenne az aktív előfizetés a fenti leírásban? Tehát azok is automatikusan átkerülnek az új felüleltre?

Gábor - 2022. 02. 01. 10:20

Szolgáltatón keresztül fizetek elő HBO csomagra (3 tv csatorna [amit sosem nézünk] + GO) 2090 Ft-ért.
Feltételezem, hogy ez az összeg a szolgáltatónál nem fog csökkenni 1590-re…
Így ha jól értem, akkor érdemesebb lemondani a szolgáltatónál, és közvetlenül az HBO-nál regisztrálni a GO-ra most és így március 8-tól megkapom olcsóbban?

juhaszvik - 2022. 02. 01. 10:43

Csigusz: én is hasonló cipőben járok. De ahogy kiszúrtad, írják a közleményben, hogy van ps támogatás.

Gábor: bár akkor is jár a kedvezmény, ha nem GO-ról upgradeled magad, hanem újonnan fizetsz elő (március 31-ig), de szerintem érdemes már azt nézned, hogy mikor van számlafordulta, és úgy lemondanod a meglévő szerződést.

juhaszvik - 2022. 02. 01. 10:45

Bár mondjuk az is egy érdekes kérdés, hogy az milyen kedvezményt kap, aki szolgáltatótól veszi, és nem akar lemondani a tévés HBO-ról sem. Erre kíváncsi leszek.

len90 - 2022. 02. 01. 10:55

Arról nincs infó, hogy itthon felkerült-e az EVERWOOD? USA-ban streamelhető HBO Max-on (révén WB produktum) én meg már rég újra szeretném nézni…

Phoenix26 - 2022. 02. 01. 11:03

Arra viszont meg mindig nem kaptunk választ, hogy a szinkron és felirat csak az adott országban lesz elérhető( mint a GO esetében) vagy más régiókban is élerhetove válik a felhasználóknak.

juhaszvik - 2022. 02. 01. 11:14

len90: “én meg már rég újra szeretném nézni…”

állj be a sorba :)

Neoprimitiv - 2022. 02. 01. 11:31

Technoob nagypapa (én) kérdése: ez akkor most milyen hardvert igényel? Én eddig vagy a számítógépen néztem az HBO Go-t (amit rá lehetett dugni HDMI-vel a tévére, ha akartuk), vagy a Telekom TV előfizetésén belül volt HBO/Cinemax elérés és egy másik HBO On Demand menüpont a videótékában. Ha jól értem, akkor az HBO Max az On Demand részt helyettesítené, illetve a számítógépes Go-t.
Egy legalább 6-8 éves Philips tévénk van, nem Samsung, de halvány gőzöm sincs, mi ennek a szoftveres háttere.

juhaszvik - 2022. 02. 01. 11:50

Neoprimitiv: 6-8 éves tévén nem biztos, hogy lesz applikáció (az én hasonló korú sony-mon nincs). Nézd meg, hogy van-e rajta GO, mert ha az sincs, akkor gyanús, hogy max sem lesz (persze az sem garancia, hogy van). Számítógépen továbbra is nézheted, az “On Demand” témakörben pedig majd kiderül, hogy mit hoz össze a telekom, de ezt tőlük kellene megkérdezni, illetve gondolom majd nyilatkoznak valamit. A fentebbiekben már pedzegettük (csak kérdés szintjén) a témát, hogy vajon mi lesz a tévés előfizetés kombókkal.

adam - 2022. 02. 01. 12:06

Nekem az lenne a kérdésem, akinek jelenleg már megszűnt az HBO GO alkalmazás a TV-n,(mert régi a készülék) azokkal mi lesz?
Erről lehet tudni esetleg valamit?
Köszönöm a segítésgéet.

Krisztián - 2022. 02. 01. 12:11

Szolgáltatói előfizetéshez (nekem is ilyen van – Vodafone):

https://www.hbomax.com/hu/hu

Mi fog történni a meglévő HBO GO-előfizetésemmel?

Amikor az HBO Max elindul, az HBO GO-fiókod HBO Max-fiókká fog átalakulni. Tehát azonnal hozzáférhetsz majd az HBO Maxhoz, ha már regisztráltál és előfizettél az HBO GO-ra.
Szerintünk ez egy elég nyomós érv amellett, hogy már most regisztrálj az HBO GO-ra!

Ami ránk vonatkozhat:

Mi történik, ha egy másik szolgáltatón keresztül regisztráltam az HBO GO-ra?

Ha jelenleg egy partnerünkön keresztül vagy regisztrált HBO GO-felhasználónk, akkor az induláskor a fiókod automatikusan HBO Max-fiókká alakul. A részletekről partnereink fognak tájékoztatni.

juhaszvik - 2022. 02. 01. 13:06

itt egy friss cikk, ami a hardveres kompatibilitással foglalkozik (milyen eszközökön lesz valószínűleg használható):

https://24.hu/tech/2022/02/01/hbo-max-letoltes-okosteve-kompatibilitas-operacios-rendszer/

David33 - 2022. 02. 01. 13:41

Ezekkel az árakkal elég durván odacsapott az HBO. Jóval olcsóbb mint a Netflix hasonló minőségű csomagja, a 4K-s ugyebár. A Disney+-nak meg konkrétan a fele ha akciósan fizetsz elő folyamatosan. De még az alap díj is jóval olcsóbb pedig sokkal több cucc van Maxon mint Disney-n.

Amúgy azt csak én nem értem, hogy az emberek miért fizetnek elő XY szolgáltatónál az HBO csomagokra? Elvégre az HBO csatornák nem adnak mást csak azt ami az HBO GO-n is megtalálható, ergo többet fizettek ugyan azért a tartalomért. Ráadásul az árat a szolgáltató szabályozza nem az HBO ergo akár még drágább is lehet később pl egy kábelszolgáltatónál.

Az éves előfizetéssel meg ugye még olcsóbb. Nálam egyértelmű, hogy maradok. GO-ra eddig is előfizettem minden hónapban. Az éves előfizetéssel meg plusz 1 hónapot kb meg is lehet spórolni. A Netflix szintén marad állandóra. Az Amazon meg a Disney pedig marad ahogy eddig. Előfizetünk rá ha lesz értelmes tartalom. Évente 1-2 hónap kb.

Egyébként így utánaszámolva a Netflix 4K csomag, az HBO Max, a Disney+ és az Amazon együtt havonta simán kijön 10.000 forintból. Ami azért nem kevés tartalom. Ráadásul a Disney-nél és az HBO Max-nél is lesz éves előfizetés így még többet meg lehet spórolni annak aki mindenre elő akar fizetni. Mondjuk az Amazonnál nem tudom miért ír nekem mindig 900 forintot, eddig még soha nem fizettem 1890-et.

Neoprimitiv - 2022. 02. 01. 14:21

juhaszvik: megint a buta vénember: hogy nézzem meg? Hol kellene az applikációnak felbukkannia? gyanús, hogy nincs, de mivel a tévét csak a család többi tagja használja (én a pc-n nézek bármit), elég elveszett vagyok a témában.

juhaszvik - 2022. 02. 01. 15:54

Neoprimitiv: ha smart tv, akkor a menüben látnod kellene, hogy milyen alapértelmezett appok vannak feltelepítve.
Ha nem (elég) okos a tévé, akkor is van lehetőség, ugyanis vannak tévéokosító kütyük, pl. google chromecast.

Elijah - 2022. 02. 01. 18:38

A Szamuráj Jack is fel fog kerülni valamikor a magyar HBO Max-ra, az eddig még magyarul le nem adott 5. évaddal együtt. Az HBO-t ismerve lehet, hogy szinkron is lesz hozzá.

Elijah - 2022. 02. 01. 23:43

Újabb HBO Maxra érkező sorozat: Harley Quinn

winnie - 2022. 02. 02. 05:18

elihaj: ott van a listában a harly quinn. ami hbo max original, az mind jönni fog.

Sulo - 2022. 02. 02. 08:39

Egy elméleti lista a kompatibilis tv és egyéb eszközökről:

https://24.hu/tech/2022/02/01/hbo-max-letoltes-okosteve-kompatibilitas-operacios-rendszer/

roli342 - 2022. 02. 02. 15:47

Már csak az a kérdés, hogy Közép-Európában mindenhol választható lesz a magyar specifikáció, mint a Netflix esetében, vagy csak Mo-n, mint jelenleg az HBO GO-n.

Elijah - 2022. 02. 03. 23:30

Az HBO GO-n már a Samurai Jacknek és a Kung Funak (The CW-sorozat) is van oldala.

Kung Fu

Samurai Jack

Uzumaki069 - 2022. 02. 04. 17:58

Pár Adult Swim sorozatnak is van adatlapja az HBO GO oldalán pl. Metalocalypse, Mr. Pickles vagy a Robot Chicken (Robotcsirke címen).

p - 2022. 02. 04. 21:03

A yellowjackets című sorozat az ezen lesz elérhető vagy máshol? Ill szinkront érdemes megvárni vagy az még odébb lesz?

winnie - 2022. 02. 05. 07:18

csak azokról tudni, hogy biztosan jönnek, amik fent szerepelnek a listában, de ökölszabály, hogy ami waarner, az ide tarthat. ami disney, abc, fox, az a disney+-ra, ami cbs viacom és nbcuniversal, az a skyshowtime-ra.

a yellowjackets showtime sorozat, így a logika alapján a skyshowtime-ra megy.

Kissur - 2022. 02. 05. 17:14

Mi lesz azokkal a sorozatokkal, amihez az HBO készített szinkront? Pl Modern család és Ifjú Sheldon.

winnie - 2022. 02. 06. 14:17

ez ugye nem annyira hbo max kérdés, hanem a sorozat gyártójának platformjával kapcsolatos kérdés, de nem hiszem, hogy lenne fix vagy univerzális válasz. ezt írtam fönt, hogy vagy a.) leesnek elég hamar (nem valószínű, de bármit kivásárolhatnak), b.) nem frissülnek és 3 éven belül eltűnnek, c.) minden marad, ahogy eddig is, ha nem exkluzív a szerződés, akkor máshova is felkerülnek (ld. modern family és netflix), és amikor kaszát kapnak, akkor azt követően 3 évvel kerülnek le, hacsak nem lesz lehetőségük és szándékuk hosszabbítani.

szinkronnál szerintem meg fogják venni a gazdák a szinkront, ha maguknak is akarják.

Elijah - 2022. 02. 07. 23:02

Korábban, ha emlékszem, írtátok az oldalon, hogy a Nip/Tuck és a Significant Mother is érkezni fog az HBO Maxra, de ezek valamiért nem szerepelnek a listában.

Egyébként olvasgattam külföldi cikkeket, melyekből igazából annyi derült ki, hogy nem minden sorozat fog felkerülni az HBO Max indulásakor (ez nyilván tudható volt), hanem elszórják őket, hogy minden hónapra legyen valami újdonság. Gondolom, induláskor lesz a legnagyobb kínálatfrissítés, főként az HBO Max Originalokkal, plusz egy-két nagyobb címmel, és utána fokozatosan jön a többi.

A netflixen lévő Warner-sorozatok az eddigi tapasztalatok szerint nem kerülnek fel HBO Maxra. A befejezett sorozatok esetében meg kell várni, amíg lejár a szerződés (ez általában 2-3 évvel az utolsó évad felkerülése után van), a még futó sorozatok esetében pedig ez még több idő (pl The Flash, Legends of Tomorrow).

juhaszvik - 2022. 02. 10. 11:30

Nem tudom, hogy máskor, máshol volt-e téma, de ugye jól látom, hogy az újabb dolgokhoz már nem raknak ki imdb pontszámokat az hbo go-n? Ez gondolom azt jelenti, hogy már nagyon letekerték (átirányították) a suportot.

Robb - 2022. 02. 10. 12:17

A Two and a half men-t nagyon szeretném, hogy bekerüljön az HBO MAX tárba, de amennyire én látom, az kizárólagos Peacock tartalom lett végül, hiába Warner sorozat. Valaki esetleg, akik nálam jobban informált tud biztatót mondani? :-)

Elijah - 2022. 02. 10. 14:27

Robb: Tudomásom szerint azokban a nemzetközi régiókban, ahol elérhető az HBO Max, már megtalálható a szolgáltatás kínálatában a Two And A Half Men, és ez Magyarországon sem lesz másképp. Erről árulkodik a nemrégiben létrehozott adatlap is az HBO GO-n, ami nem jelenne meg, ha nem kerülne fel a közeljövőben hozzájuk.

A Peacock az amerikai jogokat szerezte meg, ami a mi régiónkra nincsen hatással.

winnie - 2022. 02. 10. 18:53

“az kizárólagos Peacock tartalom lett végül, hiába Warner sorozat.”

nincs olyan, hogy kizárólagos peacock. a peacock csak amerikában van. a híreknél mindig nagyon kell nézni, hogy a vásárlások mire vonatkoznak. pl. az office amerikában peacock lett, de globálisan netflix.

itthon egyébként az amazonon fent van a two and a half men. de mint látod a listát, itthon jönni fog az hbo maxre.

Donnie - 2022. 02. 12. 11:27

A héten szerződést kötött a WarnerMedia és a Sony, lényege: a Sony filmjei a közép-európai piacon az HBO Maxon lesznek láthatók, pl. a legutóbbi Pókember, Venom, Uncharted stb. 🙃

Így arra a kérdésre is választ kaptunk, hogy kizárólag a Warner termékeivel frissül majd az HBO Max kínálata. Szerencsére nem.

winnie - 2022. 02. 12. 11:50

igen, ahogy írtam talán fent, az efféle külön, piacokra kötött szerződések azok, amik megdobhatják a volument, ahogy a latin amerikai hbo max kötött egy 700 órányi kontentet tartalmazó adagra a BBC-vel.

ez nyilván csak pár filmet jelent évente, de ahogy írtam a hírekben, ebben az az érdekes számunkra

“hogy a tévéstúdió szerződött le és filmekről szól a hír konkrétumokkal (bár írják, hogy “A filmekre és televíziós sorozatokra vonatkozó megállapodás”)” – szóval talán tartalmaz majd sorozatokat is.

Elijah - 2022. 02. 18. 16:03

A következő sorozatok is felkerülnek hamarosan az HBO Maxra, bár nem a Warner katalógusából vannak:

The Office (U.S.)

Parks and Recreation

Mindenképpen jó hír, viszont felvetődik a kérdés, hogy mennyire fontos nekik a szinkron megléte, mert tudtommal egyiket sem adták végig magyarul.

winnie - 2022. 02. 18. 17:28

Az office vicces lesz, mert ugye elvileg a skyshowtime-ra is jönnie kéne, és akkor 4 szolgáltatón is fent lesz.

phoenixflee - 2022. 02. 19. 16:41

Hello! CNN, TNT, TBS tartalmak is jönnek? Illetve, van valami hír a Discovery+ merge-ről?

winnie - 2022. 02. 22. 07:11

a merge lesz, legalábbis engedélyezték amerikában, de a többi tartalom kapcsán egyelőre nem nagyon van utalás rájuk. esetleg meg kéne nézni, hogy más országokban mi a helyzet, pl. skandináviában mi a kínálat. az biztos, hogy ezek zömét nem tudnál lokalizálni, és itt jön be a kérdés, hogy felteszik-e full angolul őket?

phoenixflee - 2022. 02. 22. 18:28

winnie: full angolul is tök jó lenne!

Krisztián - 2022. 02. 23. 16:19

Szolgáltatói előfizetéshez (nekem is ilyen van – Vodafone):

ma kaptam mail-t a Vodafone-tól:

“Hogyan érhetem majd el az HBO Max-ot Vodafone-osként?

Vodafone előfizetőként aktív HBO Pak, HBO MaxPak vagy HBO GO szolgáltatással számodra is automatikusan elérhetővé válik az HBO Max szolgáltatás. Amennyiben az indulás napján aktív HBO GO fiókkal rendelkezel, akkor a korábban is használt e-mail címeddel és jelszavaddal be tudsz lépni az HBO Max szolgáltatásba.”

“Mi lesz a meglévő HBO GO fiókommal? Le kell majd töltenem az HBO Max alkalmazást is?

Az HBO GO közvetlenül az HBO Max indulásának napján már nem lesz elérhető. Az HBO GO alkalmazásba történő belépéskor egy üzenet emlékeztet az HBO Max indulására, melyet akár az ott elérhető linkről is le tudsz tölteni. Az új alkalmazást szükséges minden olyan eszközre letölteni, melyen korábban az HBO GO-t használtad. Amennyiben az HBO GO-t a webalkalmazásban használtad, a változást követően az oldal átirányít majd az új HBO Max Web alkalmazásra.

Mi történik az HBO GO-s beállításaimmal, lejátszási előzményeimmel?

Az HBO Max alkalmazásba csak a felhasználói fiókodhoz tartozó e-mail cím és jelszó kerül átvezetésre, a lejátszási előzmények, meglévő HBO GO eszközök és egyéb beállítások nem kerülnek át.”

Elijah - 2022. 02. 28. 16:42

Az HBO Max megerősítette közösségi oldalain, hogy jön a Supernatural, de ennél több infót továbbra sem kaptunk. Tippre induláskor ez is fent lesz.

Elijah - 2022. 03. 01. 01:27

Újabb cím, ami az HBO Maxra érkezik.

Elijah - 2022. 03. 01. 01:31

Weeds

Újabb cím, ami az HBO Maxra érkezik.

Bence - 2022. 03. 02. 19:09
Kissur - 2022. 03. 02. 20:57

Tudom, hogy kicsi rá az esély, de a Supernatural és a Smallville vajon kap szinkront? Csak azért lenne érdekes, mert pl az Odaát utolsó évadát nem adta le az M2 szinkronnal, pedig elvileg készül, vagy már el is készült a szinkron hozzá. Lehet, hogy a Max-ra jön?

winnie - 2022. 03. 02. 22:38

szerintem elég nagy az esély rá, hogy kap.

más: érdekes lesz látni, hogy az ukrán szituáció változtat-e valamit a terveken…

Elijah - 2022. 03. 02. 23:14
Elijah - 2022. 03. 03. 10:38

A 2019-es Nancy Drew sorozatról lehet tudni valamit? Egyelőre nem találtam adatlapot hozzá, de simán elképzelhető, hogy az is jönni fog. Tudtommal még sehol sem mutatták be magyarul.

Egyébként hivatalosan is megerősítette az HBO Max a Pretty Little Liars és a The Vampire Diaries érkezését is egy közösségi médiás posztban.

Elijah - 2022. 03. 04. 00:10
Elijah - 2022. 03. 04. 14:05

A múltkori linkek az Office és a Parks and Recreation adatlapjaihoz nem működtek, szóval itt vannak a helyes linkek:

Parks and Recreation

The Office (U.S.)

Kissur - 2022. 03. 04. 20:11

Elijah: Úr-is-ten! Ez nagyon jó hír! Remélem szinkront is kapnak azok az évadok, amikhez elkészült.

Egyébként rákérdeztem a szinkronra a Tuti Gimivel kapcsolatban, és azt a választ kaptam, hogy nincs még róla hivatalos információjuk.

Jistvan - 2022. 03. 05. 09:08

Frissen kidobták (ha valaki még nem látta volna) jön a Harley Quinn sorozat is szinkronnal.

winnie - 2022. 03. 05. 09:11

ó, ezt már a posztban is írtam januárban, azt hittem, egyértelmű:)

Elijah - 2022. 03. 05. 16:08

Birdgirl

Adult Swim sorozata.

juhaszvik - 2022. 03. 06. 09:48

Azt lehet tudni, hogy a playstation (tévés) app-ok között majd egyszer csak ott lesz az hbo max applikáció?

winnie - 2022. 03. 06. 15:08

elvileg erre lehet számítani. mindenhol meg fog jelenni, ahol meg kell. elvileg.

winnie - 2022. 03. 06. 15:13

nézem megint, hogy mi lesznek az AGTE-ben, de…

NomNomSammieBoy – competitive eater

oké, nem tudom, mit fog előadni, de ez konkrét sportág amerikában, szóval annak sok értelme nincs, hogy az egyik versenyző most az nbc-n fog sok hotdogot enni. ha mást, akkor talán. persze nyilván, sokaknak újdonság lesz, a rétegcuccok csak szűk réteghez érnek el, de ez megint kicsit cirkusz/vegas számomra, és nem verseny, ehhez nem érzem, hogy zsűri kéne, inkább legyen bemutatás, de akkor több attrakció is.

Kissur - 2022. 03. 07. 17:23

Az HBO Max kommentek közt láttam, hogy sok (akár régi) sorozatot szinkronizálnak. Lehetséges, hogy van közte olyan is, amit félbehagytak, és a streaming kedvéért befejeznek? Nem tudom mennyire vegyem egyáltalán hitelesnek ezt az információt.

winnie - 2022. 03. 07. 22:51

kommenteket ne vegyél hitelesnek, de ha abból indulsz ki, hogy a gossip girl is kapott utolsó évados szinkront, mérget vehetsz arra, hogy nem hagynak felemáskent szezonokat. mindhárom idén induló szolgáltatón lesznek olyan szinkronok, amiket ők fejeznek be régi sorozatokhoz.

szemi - 2022. 03. 08. 05:40

Nálam már böngészőből elérhető az HBO Max. Néhány sorozat került fel első ránézésre, ami eddig nem volt.

punyapapa - 2022. 03. 08. 06:16

Az app is éles
Elsőre tetszetős.

szemi - 2022. 03. 08. 06:41

LG WebOS tv-s app is elérhető

zo74 - 2022. 03. 08. 07:14

Samsung tizen app is működik.

Goku90 - 2022. 03. 08. 07:22

Csak én nem találom, hogy hol írja hogy mihez milyen szinkron és felirat van vagy tényleg nincs még? Néztem böngészőben, telón és tv-n is, de sehol nem láttam még.

punyapapa - 2022. 03. 08. 07:25

Goku90
Én sem találtam ilyen funkciót.
De legyen ez a legnagyobb gond az HBOmaxszal.

winnie - 2022. 03. 08. 07:37

eddig talált újdonságok:

03.08 – HBO Max: Egyetemista lányok szexuális élete (Sex Lives of The College Girls)
03.08 – HBO Max: Kamikaze (Kamikaze)
03.08 – HBO Max: Harley Quinn (Harley Quinn)
03.08 – HBO Max: Harley Quinn (Harley Quinn) 2. évad
03.08 – HBO Max: Naomi (Naomi)
03.08 – HBO Max: Szerelemre tervezve (Made For Love)
03.08 – HBO Max: Amy babát vár (Expecting Amy)
03.08 – HBO Max: F-Boy Island – Kamuarcok szigete (F-Boy Island)
03.08 – HBO Max: Selena + Séf (Selena+Chef)
03.08 – HBO Max: Selena + Séf (Selena+Chef) 2. évad
03.08 – HBO GO: Jobb idők (Better Things) 5. évad
03.08 – HBO Max: Tizenegyes állomás (Station Eleven)
03.08 – HBO Max: Peacemaker – Békeharcos (Peacemaker)
03.08 – HBO Max: Ruxx (Ruxx)
03.08 – HBO Max: Hack – A pénz beszél (Hacks)
03.08 – HBO Max: A lány a múltból (The Girl Before)
03.08 – HBO Max: Kung Fu (Kung Fu)
03.08 – HBO Max: Mr. Pickles (Mr. Pickles)
03.08 – HBO Max: Mr. Pickles (Mr. Pickles) 2. évad
03.08 – HBO Max: Mr. Pickles (Mr. Pickles) 3. évad
03.08 – HBO Max: Mr. Pickles (Mr. Pickles) 4. évad
03.08 – HBO Max: Cukorország (Baketopia)
03.08 – HBO Max: Zero Waste Séf (Zero Waste Chef)
03.08 – HBO Max: N/A (Bajillionaires)
03.08 – HBO Max: N/A (Backstage)
03.08 – HBO Max: N/A (Paradise / Paraiso)
03.08 – HBO Max: Minden, ami fénylik (All That Glitters)
03.08 – HBO Max: Wahl Street (Wahl Street)
03.08 – HBO Max: A kutyaotthon (The Dog House UK)
03.08 – HBO Max: A kutyaotthon (The Dog House UK) 2. évad
03.08 – HBO Max: Jenna Lyons, a stylist (Stylish with Jenna Lyons)
03.08 – HBO Max: Hype (The Hype)
03.08 – HBO Max: Legendary – A vogue csillagai (Legendary)
03.08 – HBO Max: Legendary – A vogue csillagai (Legendary) 2. évad
03.08 – HBO Max: Vampírnaplók (The Vampire Diaries) 8. évad
03.08 – HBO Max: Odaát (Supernatural) 15. évad
03.08 – HBO Max: Három elfoglalt Debra (Three Busy Debras)
03.08 – HBO Max: Gordon, Gino és Fred útra kelnek (Gordon, Gino and Fred: Road Trip)
03.08 – HBO Max: Mama kicsi seriffje (Momma Named Me a Sheriff)
03.08 – HBO Max: Dafne és a többiek (Dafne and The Rest / Todo lo Otro)
03.08 – HBO Max: Ellen és a dizájnerek (Ellen’s Next Great Designer)
03.08 – HBO Max: Túl közel (Too Close)
03.08 – HBO Max: Para – Királyok vagyunk (Para Wir Sind King)
03.08 – HBO Max: Wellington Paranormal (Wellington Paranormal)
03.08 – HBO Max: Wellington Paranormal (Wellington Paranormal) 2. évad
03.08 – HBO Max: Wellington Paranormal (Wellington Paranormal) 3. évad

Kissur - 2022. 03. 08. 07:56

Úúúú szinkronos az Odaát 15.évada, amit nem adott le a tv! És a Smallville is teljesen szinkronos!
Sajnos a Person of Interest még nincs fent.

Első blikkre ami zavar, hogy ugyanúgy nem lehet eltávolítani azokat a sorozatokat/filmeket, amikbe belenéztem. Vagy csak én nem jöttem rá, hogy hogyan kell.

winnie - 2022. 03. 08. 08:02

lehet, hogy itt is engedi a beállításoknál a historyt editálni?

Kissur - 2022. 03. 08. 08:05

Megtaláltam! A profilnál van olyan, hogy Lejátszás folytatása, és ott lehet szerkeszteni, és akkor megjelenik a kuka ikon. Na jó, ez egyszerű, és hasznos funkció. Eddig tetszik.
Ha megérkeznek az általam várt sorozatok is, amik a listában vannak, akkor az új kedvencem lesz.

519 - 2022. 03. 08. 08:41

Lesz majd esetleg olyan lista, ahol összegyűjtitek, hogy mi az, ami szinkronnal jött, és mi az, ami egyelőre csak feliratos? Főleg a Harley Quinn, Peacemaker és a Naomi érdekelne.

519 - 2022. 03. 08. 08:48

Közben látom, hogy a Harley Quinn szinkronos, gondolom, akkor a másik kettő is.

Kissur - 2022. 03. 08. 08:53

Nem szinkronos a Peacemaker.
Viszont a Vámpírnaplók 8.évada igen.

szemi - 2022. 03. 08. 09:04

Érdekes, hogy semmilyen tartalom értékelési lehetőség nincs, pedig az HBO GO-n volt.

Tamas91 - 2022. 03. 08. 09:32

Azt nem tudja valaki, hogy külföldről hogyan tudnék bejelentkezni a magyar HBO Max-ra? Sehol se találok ilyen opciót…

Arzen - 2022. 03. 08. 10:14

Tudja vki h Walking Dead varhato e ? Nem talalom, pedig a kulfoldi Maxon fenn van.

Goku90 - 2022. 03. 08. 10:14

A régi animációs Batman sorit másnak se dobja fel? Pedig már volt hozzá GO-s adatlap is pár napja és tudtommal ez Warneres.

juhaszvik - 2022. 03. 08. 10:31

Most még csak telefonon töltöttem le a maxot, ott pedig nincs “beállítások” menüpont. Aki gépről fel tud lépni: maradt ugyanaz az a rendszer, mint GO-n, hogy listán vezeti a készülékeket, vagy átálltak a netflixes rendszerre, és tényleg csak az számít, hogy max három párhuzamos nézés mehet?

winnie - 2022. 03. 08. 10:43

nincsenek angol címek az adatlapon? vagyis eredeti címek?

valaki ezt beazonosítaná nekem?

Gordon nagy utazásai

winnie - 2022. 03. 08. 10:44

A régi animációs Batman sorit másnak se dobja fel? Pedig már volt hozzá GO-s adatlap is pár napja és tudtommal ez Warneres.

kiemeltem fent is, és ezt mindenképp szem előtt kell tartani: nem kerül fel minden egyszerre.

winnie - 2022. 03. 08. 10:45

Tudja vki h Walking Dead varhato e ? Nem talalom, pedig a kulfoldi Maxon fenn van.

alaptétel: ami itthon van hbo go-n, az lesz az hbo maxon is.

ott a walking dead is, kidobja a kereső.

a kérdés csak az, hogy a 11. évad felkerül-e. mert az már lehet, hogy csak a disney+-ra érkezik.

winnie - 2022. 03. 08. 10:48

Lesz majd esetleg olyan lista, ahol összegyűjtitek, hogy mi az, ami szinkronnal jött, és mi az, ami egyelőre csak feliratos? Főleg a Harley Quinn, Peacemaker és a Naomi érdekelne.

szívesen listázom, de nektek kell ezt jelezni.

Kissur - 2022. 03. 08. 10:56

Akkor azok a címek, amik még nem elérhetők, de a listában vannak, azokat szép lassan aktiválják, ugye?

juhaszvik - 2022. 03. 08. 11:09

winnie: Gordon nagy utazásai

szerintem (a képek, évad és epizód számok alapján) ez lehet:

Gordon Ramsay Indiában

a google szerint a TV paprikán ment

Lehet idővel összekötik majd más utazós sorozataival is, ezért a más cím..

winnie - 2022. 03. 08. 11:11

igen. mindenképp jön még nagyon sok minden, de a tempót nem tudjuk. szerintem idővel kapni fogunk havi premierlistákat.

Bence - 2022. 03. 08. 11:37

Naomi – Egyelőre egy rész van és az feliratos.
Peacemaker is csak feliratos.

Elijah - 2022. 03. 08. 13:15

Érdekesség: Amikor rámentem a cartoon networkös “fül”re, először beadott pár új címet is (pl Courage the Cowardly Dog), és még az epizódokat is el tudtam indítani (magyar specikáció nélkül). Amikor kiléptem, akkor minden eltűnt, kivéve azok, amik eddig is elérhetőek voltak (pl. Adventure Time).

Elijah - 2022. 03. 08. 13:19

További újdonságok:

Regular Show
Adventure Time kimaradt évadai
New Looney Tunes

Obi - 2022. 03. 08. 14:15

Peacemaker nem rég olvastam hogy egyenlőre feliratosan jelenik meg de később jön majd a szinkron is..
remélem hogy felkerül a The Originals is 4-5 évada magyarul..
na meg a The 100 és a Izombie..

winnie - 2022. 03. 08. 16:21

Megjött az Our Flag Mens Death.

hoi - 2022. 03. 08. 17:15

Riverdale nem lesz fent ezen magyarul?

Flutter Dash - 2022. 03. 08. 17:32

Winnie, amit leírtál sorozatokat az mind magyar szinkronnal van?

Robi - 2022. 03. 08. 21:42

“03.08 – HBO Max: Legendary – A vogue csillagai (Legendary)
03.08 – HBO Max: Legendary – A vogue csillagai (Legendary) 2. évad”
Ez mivel jött? Szinkronnal vagy felirattal?

Uzumaki069 - 2022. 03. 08. 22:12

A Bajillionaires-nek Csilliárdosok a magyar címe a bemondás szerint (Furcsa módon a 11.résztől van fent). Illetve mind az, mind pedig a Backstage rendelkezik magyar és angol hang mellett horvát, szlovén, szerb és bolgár felirattal.
A Bureau of Magical Thingsnél pedig csak 16. és 17. rész van fent jelenleg.

winnie - 2022. 03. 09. 08:34

Riverdale nem lesz fent ezen magyarul?

A Riverdale globális jogai a Netflixnél vannak. De, ha fent lesz, mert ezek nem exkluzívak, ha nem lesz fent, ezt nem lehet tudni előre.

winnie - 2022. 03. 09. 08:35

Winnie, amit leírtál sorozatokat az mind magyar szinkronnal van?

Nem tudom, Csak az biztos, hogy van magyar specifikáció. Ezt külön meg kell nézni.

Imre - 2022. 03. 09. 22:17

Elkélne egy ugyanolyan lista, mint a Netflix/Amazon-é:
szinkronnal:
ABC sorrendben

winnie - 2022. 03. 10. 06:48

azért nem foglalkozunk ilyesmivel, mert előbb-utóbb mindenhez lesz szinkron. ahogy az hbo go-nál – és ott sem volt lista. ami világpremier, az felirat, és pár hétre rá jön a szinkron. a netflix esetében viszont tényleg vagy jön azonnal szinkron, vagy általában nincs, és ezt érdemes feltüntetni.

de persze, ha valaki összeszedi az hbo max originalokat, akkor szívesen csinálok valamit.

ST-Fan - 2022. 03. 11. 14:07

Aki használja az HBO Max-ot kérem megtudná írni,hogy ezekhez van-e szinkron?:
The Originals S04-S05
The Vampire Diaries S08
Mom S06-S08
Shameless S06-S11
Köszönöm

Elijah - 2022. 03. 11. 18:25

@ST-Fan:

The Vampire Diaries 8. évadához van szinkron, a többi sorozat viszont még nem érhető el HBO Maxon.

Bence - 2022. 03. 11. 18:30

@winnie Az előbb a keresőben nekem megjelent a Mortal Kombat: Legacy (1-2.évad), de mikor rámentem az első rész lejátszására, akkor eltűnt. Szóval gondolom, hogy ez is jön majd.

Bence - 2022. 03. 11. 18:30

ST-Fan: Ezek közül egyenlőre csak a TVD van fent, de az szinkronos. A többinek még semmi híre.

Goku90 - 2022. 03. 11. 18:39

A MT Legacy az amcsi kínálatban van fent, ott a Conquest is megtalálható, sztem ez csak bug volt megint.

Miss B - 2022. 03. 12. 09:44

azért egyelőre még felbaszós a platform, hát a jóistenért nem tudnak dollármilliárdos cégek ux-ra pénzt fordítani?!?!
másnak sem működnek a nyilak? mikor lesznek aktívak a nevek? klasszikusok nem lesznek? mikor lesz leírásban infó hangsávról, feliratról? mikor lehet egy sorozatnál a részeket is külön látni, mert lehet, h bealudtam vmelyik résznél és azt jegyzi meg, de valójában nem láttam és nem tudom a folytatásnál kiválasztani az előző részeket.
parks and recreations szerepel fent a listában, de nem találom. illetve egyelőre én nevekre sem tudok keresni, tarantinora csak a becstelen brigantikat dobta ki, meg egy csomó hülyeséget
gyááááááá

Elijah - 2022. 03. 12. 17:24

JustWatch

Találtam egy oldalt, ami listázza az HBO Maxon elérhető tartalmakat. Nem tudom pontosan, hogy milyen gyakorisággal frissül, de elég pontosnak tűnik.

Gelkó - 2022. 03. 12. 17:28

Charmed rebootra van esély?

winnie - 2022. 03. 12. 20:03

Igen, az is lesz.

Elijah - 2022. 03. 12. 22:23

Ha a Charmed reboot érkezik, akkor a Nancy Drew-sorozat is várható?

Elijah - 2022. 03. 13. 14:26

Ha a Charmed reboot jön, akkor a Nancy Drew-sorozat és a Walker reboot is várhatók?

punyapapa - 2022. 03. 13. 15:58

5 nap után a tapasztalatok
Sokkal jobban bejön, mint a Go.
Én a kínálatot sokkal többnek érzem a Gohoz képest. Megértem, hogy sokakat zavar, a hangsáv/felirat infók hiánya. Engem speciel nem.
Mondjuk felhasználói téren szerintem még mindig az Amazon az első, ahol még a jelenetben szereplő zeneszámot is kiírják.
De a lényeg, hogy az HBO jelentős minőségbeli uhrást hajtott végre, és remélem maradnak ezen az úton.
A Netflix mennyiségben verhetetlen ez tény, de a minőség már elég problémás. A sorozatik első évada nagyon magas minőségben, de ami utána jön…. Azt hagyjuk tisztelete a kivételnek.
Szóval bízom az HBOmaxban, hogy kijavítják a hibákat.

szemi - 2022. 03. 13. 19:36

Sziasztok!

Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy bizonyos tartalmaknál nincs borítókép, csak az HBO MAX logó?

winnie - 2022. 03. 14. 07:12

Elijah: Persze.

Ping98 - 2022. 03. 16. 21:24

Már jelezte valaki hogy jön az All American: Homecoming, ma élessé is vált, 4 rész került fel.

Elijah - 2022. 03. 17. 00:03

Összeszedtem pár Warner-sorozatot, melyek már elérhetőek valamely régióban HBO Maxon:

Chuck (USA) – február elején került fel
Mike & Molly (USA) – tavaly decemberben került fel
2 Broke Girls (Dél-Amerika)
Nancy Drew (USA, Dél-Amerika, Spanyolország, Portugália)
Walker reboot (USA, Dél-Amerika)
Veronica Mars (Dél-Amerika, Spanyolország, Portugália)
Charmed reboot (USA, Dél-Amerika, Spanyolország, Portugália)
Lois & Clark: The New Adventures of Superman (Dél-Amerika)

Bár nem garantált, hogy mindegyik felkerül hozzánk, mindenesetre reménykeltő.

Gr4t15 - 2022. 03. 21. 08:31

Nekem talán a leginkább a várható megjelenések fülecske hiányzik, ami azért a HBO Go esetében ott figyelt mindig a főoldal alján…vagy csak én vagyok béna és vak és nem fedeztem fel eddig, hogy van ilyen.

Zoli - 2022. 03. 23. 20:23

A The White Lotus csak nekem tűnt el a felületről teljesen? Délután még néztem, most este is be akartam kapcsolni, és a “lejátszás folytatása”, a “saját lista” fülekről is eltűnt, és még a keresés funkcióval sem találom meg… Se a webes felületen, se az applikációban. Szőrén-szálán eltűnt. Mintha levették volna, amit kizártnak tartok, mert ugye saját sorozat.

kendRick - 2022. 03. 27. 22:27

Nálam a mobilalkalmazás átváltott külföldi felületre, amikor egy sorozat oldaláról visszaléptem a főoldalra.
Persze rányomtam a nálunk nem elérhetőre, de nem jött be az adott tartalom.

Kép 1
Kép 2
Kép 3

Másnál is előfordult már ilyen?

winnie - 2022. 03. 27. 23:17

jaja, elso napos bug, ki tudja mikor es hogyan, miert jon elo. jeleztek paran fent, en is linkeltem kepeket.

hoi - 2022. 03. 28. 01:08

Ja, most nekem is előjött. Sokkal jobb cuccok vannak ott még ami itt nem elérhető, ami gáz..

winnie - 2022. 03. 28. 07:29

nem feltétlenül, mert itthon van egy csomó minden jó tartalom, ami ott nem érhető el. az, hogy minden országban eltérő a tartalom, az evidens, ld. netflix, amazon, a gond az, hogy nem mindegyik hbo max original van fent itthon (illetve sokakat nyilván a warner katalógus nem teljessége (egyelőre) zavarhat, de ez változni fog).

Franky - 2022. 03. 29. 20:51

Peacemaker (Békeharcos)
S01 E01-03 magyar szinkron

dexike3 - 2022. 03. 30. 12:22

tegnap nekem is előjött a főképernyőn a bug. el is indítottam a Death on the Nilet, de csak angol nyelv volt angol felirattal így hagytam, de a lejátszás folytatásában már nincs benne.

Batawanga - 2022. 04. 08. 13:16

Nagy hiányosság, hogy még mindig nem látszik, mihez került fel magyar hang. Nem volt jó az HBO Go app, de legalább ennyit azért tudott. Vajon mi mindenhez várható még utólag szinkron? Nem lehetne ezt valahol vezetni, mint a Netflix-Amazon Prime eseteben? Tudom, hogy rengeteg régi sorozat és film van szinkronnal, de az új Max Originalokat talán lehetne listazni valahol az oldalon.

winnie - 2022. 04. 08. 14:32

Batawanga: igen, gondolom amiatt, hogy nem magyar az app, nem foglalkoznak ennek a kijelzésével, és ugye ideális esetben mindenhez azonnal van saját hang. de mivel nem ez a helyzet, így az nagyon nem ideális, hogy az ember naponta elindít valamit, hogy lássa, kapott-e szinkront.

plusz ugye általában az szokott lenni, hogy az hbo-s sorozatok esetében, mire meglett a tévés premier, lett szinkron, bár gondolom nem pont akkorra, hanem már előtte is valamivel, így annyira nem törődtünk ezzel.

egyébként kétlem, hogy mindenhez érkezne, és lehet, hogy nem csak a tipikusan talkshow-s/dokus tartalmak maradnak szinkron nélkül, hanem egyes sorozatok is.

de a lényeg, hogy itt vezethetjük az oldalon, ez nem kerül semmibe. ha össze tudjuk szedni, hogy mihez nincs szinkron, hogy mi vár szinkronra, akkor azokat listázom. szerintem nem is fontos, hogy hbo max originalok legyenek, mert egyébként sincs (talán) sokkal több olyan, amihez nincs.

winnie - 2022. 04. 08. 14:35

akkor összegyűjtöm őket – segítsetek.

első blikkre ott vannak az ongoing hetik – itt nem tudom, hányadik részig nincs:

legacies
young sheldon
superman & lois
kung fu
naomi
batwoman
spencer
spencer: hazatérés

originalok

peacemaker (1-3. van)
tokyo vice
minx
julia

+ szerintem nem fog kapni

apanapok
wellington paranormal

és gondolom van az a kupac, ami sosem fog kapni: john oliver meg a dokuk.

az itt: https://www.sorozatjunkie.hu/2022/01/09/2022-es-hazai-sorozatos-premiernaptar/

felsorolt 03.08-i induló tartalmak esetében nem tudom, hogy mihez nincs, nem néztem egyenként.

Tom Vajner - 2022. 04. 08. 14:46

Starstruck 1. évadnál van szinkron, másodiknál nincs.

Idekapcsolódik részben: The many saints of newark, itt sincs szinkron. (Elvileg a HBO Go-n volt még, nem?)

Tom Vajner - 2022. 04. 08. 14:58

Ja a Winning Timenak sincs szinkronja még.

winnie - 2022. 04. 08. 15:52

na, arra nagyon kíváncsi leszek egyébként, hogy mikor lesz olyan, hogy hbo sorozat szinkronnal jön. az lenne a nagy áttörés. mert hbo maxos esetében már volt ilyen többször is, de kár lenne, ha az hbo-nál nem vetkőznék le ezt a szokást, ami régen “13 nap múlva szinkron” volt, amiből mára már nem is tudom, mi lett.

Batawanga - 2022. 04. 09. 18:15

Station Eleven 1-10 végig szinkron.
Ezt még azért hagytam abba, mert sokáig csak az első két rész volt magyar hanggal.
Valamint nem sorozat, de a Kimi is kapott utólag szinkront.

Obi - 2022. 04. 09. 20:17

A sötétség kora még nincsen fent gondolom meg a Batwoman 3.évad hiányzó része magyarul?

ST-Fan - 2022. 04. 09. 22:16

Esetleg van hír,hogy a remasterizált Babylon 5 felkerülne szinkronosan?

Batawanga - 2022. 04. 09. 22:36

DMZ S01E01 szinkron

Tom Vajner - 2022. 04. 10. 11:34

A Hacks is max original és ahhoz sincs szinkron.

Ping98 - 2022. 04. 10. 18:21

szinkron:

Kung Fu S01

Kissur - 2022. 04. 10. 19:38

Hiába voltak a GO-n ott a címek (pl Office), még mindig nem akar megérkezni. :(

Obi - 2022. 04. 10. 21:59

Állítólag a Batwoman teljes 3évad szinkronos már

Batawanga - 2022. 04. 12. 12:50

A szinkronos és az ajánló algoritmus mizérián túl, szerintem 2022-ben alap kéne legyen, hogy a saját prémium sorozatait 4k Dolby Visionban adja egy szolgáltató. Egyszerűen ez az a plusz, amiért az emberek hajlandóak fizetni. Egy darab sorozatuk sincs fent ilyen minőségben, ez nagyon gáz.

Elijah - 2022. 04. 12. 23:05

Úgy hallottam, hogy a Mom 6-8. évada is szinkronosan fog debütálni az HBO Maxon. :)

A The Originals 4-5. évada is meg fogja kapni a magyar szinkront HBO Maxon, bár ha jól tudom, az már korábban elkészült.

Elijah - 2022. 04. 28. 08:39

Az IGN szerint májusban három, a listában lévő sorozat is fel fog kerülni HBO Maxra:

The O.C. – május 11.
Nip/Tuck – május 25.
Weeds – május 28.

Plusz valószínűleg érkezni fog egy-két Cartoon Network-sorozat is, mint eddig. Ahogy néztem, pár évre visszamenőleg szinte az összes CN-cím felkerült, így most már csak az igazi klasszikusok hiányoznak. Remélhetőleg Dél-Amerikához hasonlóan mi is megkapunk belőle egy párat.

Krapulax50 - 2022. 04. 28. 21:11
winnie - 2022. 04. 29. 08:48

mivel nem hivatalos a dolog, érdemes óvatosan kezelni, tekintve, hogy az áprilisiban is voltak fals dolgok.

Agi - 2022. 05. 06. 23:27

Most én vagyok a béna, vagy nincs fent az ER? Kerestem így, kerestem Vészhelyzetként, átbogarásztam egyesével és nem találom. Sem a Nip/Tuck-ot. Köszi, ha bárki mond valami használhatót.

winnie - 2022. 05. 07. 07:52

nincs fent. a klasszikus warner-sorozatok szép fokozatosan fognak felkerülni. első körben a fringe, a smallville, vampire diaries, mentalist és a supernatural jött, azóta pl. a southland és az originals, májusban jön a narancsvidék – és a nip/tuck is.

a vészhelyzet a jelek szerint még arrébb van.

punyapapa - 2022. 05. 07. 11:41

A bug kapcsán nem tudom, hogy volt-e erről szó.
Időnként mikor pl.: a Jóbarátokat nézem szinkronnal, egyszer csak átvált spanyol nyelvre. Feltételezem ugyanaz a hiba, mint amikor az USA-beli kínálat válik láthatóva. Viszont amikor visszalépek a menübe akkor már a magyar tartalmat látom.
Valaki másnál volt ilyen?

Elijah - 2022. 05. 11. 00:52

The O.C. 1-4. évad (szinkron + felirat)

MM - 2022. 06. 01. 23:19

Nip/Tuck Kés/alatt elérhető. Érdekes amúgy, hogy a Viasat mennyi warner-es sorozatot hozott be annak idején.

Miss B - 2022. 06. 05. 14:38

lehet, kéne egy tök új topic hbo bugs címmel: másnak is van problémája a “skip intro” buttonnel? hol van, hol nincs
a fordítási hibák már fel sem tűnnek kb, de megint van egy csomó olyan, ahol egyáltalán nincs, d emondjuk spanyolul beszélnek és ezért nem értem (pl: weeds egyes részei)
annyira kíváncsi lennék amúgy, h mi van van hbo magyarország fejekben, h ennyi sok hiba belefér

jsk - 2022. 06. 18. 09:07

A 2017-es Samsung televíziókon hibásan működik az applikáció. Nem vált át HDR módba. Miután minden tesztet elvégeztem, akkor azért bevallották, hogy tudnak róla. Két hete várakozom, hátha frissül az app. Bár nem dőlök a kardomba, mert olyan sok 4k-hdr tartalom nincs fent.

Kissur - 2022. 06. 20. 17:03

Nem úgy volt, hogy június 29-én jön a Person of Interest? Most megsem találom itt kommentek között.

Bence - 2022. 06. 22. 08:46

Shameless – Szégyentelenek 1-7.évad szinkronos, a többihez felirat van.

Bikuci - 2022. 07. 04. 22:48

Lekerült a Besúgó. Maga a sorozat elég gagyi volt, de hazafias érzésből sajnálom.

Sukie - 2022. 07. 07. 21:12

Az elnök emberei sorozat 2. és 3. évada hiányosan került fel. Előbbiből 8 rész 22 helyett, utóbbiból 13 rész 21 helyett. Ügyfélszolgálat tájékoztatása szerint decemberre várhatóak a hiányzó részek. Nem tudom, mi történik ilyenkor náluk, nem indokolták. Aki hozzám hasonlóan szereti és várta ezt a sorozatot, csalódott lehet.

winnie - 2022. 07. 21. 08:06

ezt csak azért nem látom, mert kulfoldon vagyok, vagy lekerult?

06.23 – HBO Max: A takarítónő (The Cleaning Lady / La Muchacha Que Limpia)

steven6000 - 2022. 07. 21. 19:05

Új kinézete van az HBO Max-nak.

Mikilós - 2022. 07. 21. 19:33

Igen, de csak gépen. Meg lassabb is lett, de ez lehet csak a laptomom miatt van.
Most kezdtem el a Killing Eve S04E05 részét és néztem egy nagyott. Mert angolul beszéltek nem tudom milyen nyelven mellette. (Mint a VHS kazikon a hangalámondás) aztan pár perc után helyre állt magyarra. De amikor masképp beszéltek, akkor magyarra volt állítva. 🤔🤷‍♂️ Ki érti ezt

Bence - 2022. 07. 21. 23:10

Nekem be sem tölti az oldalt. :/

szaszab - 2022. 07. 22. 10:11

nem tom hogy csak én vagyok e vak de csak most vettem észre hogy android appon a főoldalon a legalján van egy hamarosan lekerül szekció.
Bár hogy mikor kerülnek le az nem derül ki.
Szóval gyorsan le kell még darálni az ŐRSÉG-et :D

Goku90 - 2022. 07. 22. 10:36

Én most kivételesen beléptem desktopon, hogy megnézzem mi változott és itt is van ilyen legalul, hogy utoljára láthatod, de telon kb fix, hogy eddig ez nem volt.

Elég sok sorozat van itt ami érintett.

winnie - 2022. 07. 22. 11:45

na, ezt eddig nem vettem észre, akkor mea culpa. persze lehet, hogy csak rotált sor és nem állandó, bár azzal nem sokra megyünk, ha nincs dátum, és fura, hogy pár frissen felkerült cím is szerepel a sorban, az pedig, hogy ennyi, különösen nyugtalanító.

Krapulax50 - 2022. 07. 23. 17:00

45 cím fog hamarosan lekerülni sajnos.

szaszab - 2022. 07. 25. 17:10

Egy pár napja még voltak plusz HUB ok desktopon.
de már elmúlt…

steven6000 - 2022. 07. 25. 17:24

A táblázatból kigyűjtőtem a júliusban lekerülő sorozatokat:
Room 104 S4 2022.07.24
Dafne and the Rest S1 2022.07.30
A Christmas Carol S1 2022.07.31
Agent Binky: Pets of the Universe S1 2022.07.31
Ash vs Evil Dead S1 2022.07.31
Ash vs Evil Dead S2 2022.07.31
Ash vs Evil Dead S3 2022.07.31
Backstage S1 2022.07.31
Backstage S2 2022.07.31
Bad Banks S1 2022.07.31
Bad Banks S2 2022.07.31
Bajillionaires S1 2022.07.31
Black Lake S1 2022.07.31
Black Lake S2 2022.07.31
Black Lake: Dystopia S1 2022.07.31
Black Monday S1 2022.07.31
Black Monday S2 2022.07.31
Black Monday S3 2022.07.31
Britannia S1 2022.07.31
Britannia S2 2022.07.31
Britannia S3 2022.07.31
Catch-22 S1 2022.07.31
Condor S1 2022.07.31
Condor S2 2022.07.31
Curfew S1 2022.07.31
Devs S1 2022.07.31
Dignity S1 2022.07.31
Fall River S1 2022.07.31
Fosse/Verdon S1 2022.07.31
Four Weddings and a Funeral S1 2022.07.31
Get Shorty S1 2022.07.31
Get Shorty S2 2022.07.31
Get Shorty S3 2022.07.31
Henry Danger S4 2022.07.31
Kidding S1 2022.07.31
Kidding S2 2022.07.31
Lambs of God S1 2022.07.31
Legion S3 2022.07.31
Light as a Feather S1 2022.07.31
Light as a Feather S2 2022.07.31
Malory Towers S1 2022.07.31
Mr. Robot S1 2022.07.31
Mr. Robot S2 2022.07.31
Mr. Robot S3 2022.07.31
Mr. Robot S4 2022.07.31
Noughts + Crosses S1 2022.07.31
Our Boys S1 2022.07.31
Our Cartoon President S1 2022.07.31
Our Cartoon President S2 2022.07.31
Our Cartoon President S3 2022.07.31
Paw Patrol S3 2022.07.31
Paw Patrol S4 2022.07.31
Penny Dreadful: City of Angels S1 2022.07.31
Power Players S1 2022.07.31
Power Players S2 2022.07.31
Rainbow Ruby S1 2022.07.31
Road Trip S1 2022.07.31
Road Trip S2 2022.07.31
Roadkill S1 2022.07.31
Santa Inc. S1 2022.07.31
Siren S1 2022.07.31
Siren S2 2022.07.31
Siren S3 2022.07.31
Ski A&E S1 2022.07.31
Slow Burn S1 2022.07.31
Small Axe S1 2022.07.31
Spell Keepers S3 2022.07.31
SpongeBob SquarePants S9 2022.07.31
SpongeBob SquarePants S10 2022.07.31
Taffy S1 2022.07.31
Taffy S2 2022.07.31
Tell Me a Story S1 2022.07.31
Tell Me a Story S2 2022.07.31
Temple S1 2022.07.31
Temple S2 2022.07.31
The Affair S1 2022.07.31
The Affair S2 2022.07.31
The Affair S3 2022.07.31
The Affair S4 2022.07.31
The Affair S5 2022.07.31
The Bureau of Magical Things S1 2022.07.31
The Case Against Adnan Syed S1 2022.07.31
The Girlfriend Experience S1 2022.07.31
The Girlfriend Experience S2 2022.07.31
The Girlfriend Experience S3 2022.07.31
The Greenhouse S2 2022.07.31
The Greenhouse S3 2022.07.31
The Magicians S1 2022.07.31
The Magicians S2 2022.07.31
The Magicians S3 2022.07.31
The Magicians S4 2022.07.31
The Magicians S5 2022.07.31
The Mopes S1 2022.07.31
The Pier S1 2022.07.31
The Watch S1 2022.07.31
Trigonometry S1 2022.07.31
Trust Me S2 2022.07.31
We Children from Bahnhof Zoo S1 2022.07.31
Work in Progress S1 2022.07.31
Work in Progress S2 2022.07.31

Sukie - 2022. 07. 26. 18:15

Az elnök emberei sorozat 2. és 3. évada hiányosan került fel kb. három hete, decemberre ígérte az ügyfélszolgálat a hiányzó részeket, mégis a teljes évadok elérhetők mára. Kicsit korábban, ahogy ígérték…

GYV - 2022. 07. 30. 15:00

A fenti listához még hozzáraknék egy címet: a mai nappal lekerült az Infinity Train S1-2, pedig nem mostanra volt előre jelezve.

GYV - 2022. 07. 30. 15:28

Illetve ma lekerül az Elliott from Earth is.

steven6000 - 2022. 07. 30. 18:58

Az Elliottnak már csak az 1. része van fent.

Mathiassa - 2022. 07. 31. 21:37

Valakinek van esetleg infója a Harley Quinn 3. évadról? Elvileg kinn van az első 3 rész más országokban Maxon. Várni kell a szinkronra/magyar feliratra mielőtt kikerülne?

Elég csalódás kezd lenni az egész szolgáltatás. Már a szintén Max-os Young Justice új évadát is virágboltból kellett beszerezni, mert nyoma sincs. A John Oliver showra is minden héten kb. szerdáig várni kell mire angol felirattal kikerül.

erahurka - 2022. 07. 31. 21:52

@Mathiassa: Csalódás KEZD LENNI? Az első naptól csalódás volt. Vártam 5 hónapot hogy javuljon. PS4-en jobb lett a minőség, de ha beteszek egy DVD-t, az kb. megegyezik azzal amit az HBO max tud. Ez számomra 1600 forintot sem ér, lemondtam a francba.

Elegem van a streamingből, hogy a legújabb hardvereket követelik meg a szolgáltatók. Minek? Filmeket nézni? Nexus 9-em mindent visz amit ráteszek, a streaming mégis kuka rajta. Ha nem kell a pénzem nem fizetek, ennyi. De ez nem csak az HBO Maxnak szól, Netflix is szaggat, bár ott legalább a lejátszás elindul.

nagyi89 - 2022. 08. 01. 00:12

Bíztam benne, hogy legalább egy-két dolog megmenekül a listáról, de sjnos semmi :( Tele megint egy pár olyan címmel amit későbbre tartogattam, de mióta kiderült nem volt rá időm. Egyébként van olyan lekerült trartalom ami kevesebb, mint másfél hónapja került fel…

winnie - 2022. 08. 01. 05:40

“Valakinek van esetleg infója a Harley Quinn 3. évadról? Elvileg kinn van az első 3 rész más országokban Maxon. Várni kell a szinkronra/magyar feliratra mielőtt kikerülne?

Elég csalódás kezd lenni az egész szolgáltatás. Már a szintén Max-os Young Justice új évadát is virágboltból kellett beszerezni, mert nyoma sincs. A John Oliver showra is minden héten kb. szerdáig várni kell mire angol felirattal kikerül.”

az, hogy mi kerülhet fel, azt nem itt döntik el, biztosan vannak piacok, amiken nem rögtön jönnek bizonyos tartalmak bizonyos szerződéseknek köszönhetően. nem azért, mert nincs hozzá valamilyen specifikáció. az okokat ne kérdezd, de ez nem magyar jelenség.

a harley quinnt az hbo sem kommunikálta (mint a felkerülő rapshitet és the rehearsalt sem), én is csak megelőlegeztem, hogy másnapi premier lesz itthon, de nem lett az. cserébe biztosan jönni fog, vagy holnap, vagy egy hét múlva vagy 1 hónap múlva.

Krapulax50 - 2022. 08. 01. 08:18

Az Extras végül ma nem került fel idáig az HBO Maxra. A Pókember filmek csak HD-ba kerültek fel igaz itt legalább szinkronosak mert a Disney+ ra csak felíratosan kerültek át. A Város a hegyen megjött a 3 évad 1 része.

nzoli17 - 2022. 08. 01. 23:21

Everwood felkerül valaha is? nyitásra vártam, de ahogy nézem augusztusban se kerul fel :(

Elijah - 2022. 08. 02. 01:01

@nzoli17: Mivel Warner-sorozat, ezért van rá esély, hogy egyszer felkerül.

winnie - 2022. 08. 08. 14:05

Már írtam hírbe, de érdekes jelenségként a Prime Video-ra itthon felkerült (mindenféle magyar specifikáció nélkül) pár Warner sorozat: Cold Case, SupNat, The Vampire Diaries, The Mentalist.

steven6000 - 2022. 08. 18. 16:38

Holnap és holnapután ezek a sorozatok kerülnek le:
ALVINNN!!! and the Chipmunks S1 52
Ellen’s Next Great Designer S1 6
Genera+ion S1 16
Generation Hustle S1 10
Louie S1 39
Mao Mao, Heroes of Pure Heart S1 40
Mighty Magiswords S1 49
Molang S1 52
OK K.O.! Let’s Be Heroes S1 48
OK K.O.! Let’s Be Heroes S3 19
The Bureau of Magical Things S1 20
Twirlywoos S1 50
64 Zoo Lane S3 26
ALVINNN!!! and the Chipmunks S2 52
Game Shakers S1 24
Hunter Street S1 20
iCarly S1 24
In the Night Garden S1 20
Kid-E-Cats S1 52
Kung Fu Bunny S1 12
Mighty Magiswords S2 45
Mouk II. S2 42
Nicky, Ricky, Dicky & Dawn S3 24
OK K.O.! Let’s Be Heroes S2 39
Rusty Rivets S1 26
Sam & Cat S1 36
Shaun the Sheep S2 40
Shaun the Sheep S3 20
Shaun the Sheep S4 30
Shaun the Sheep S5 20
Taffy S1 78
Taffy S2 19
Teletubbies S1 60
Top Wing S1 26
Waffle The Wonder Dog S1 30
Yabba Dabba Dinosaurs S1 13
Yabba Dabba Dinosaurs S2 13
Blue’s Clues & You S1 20

Krapulax50 - 2022. 08. 18. 20:45

Már lassan két hete nem kerül fel új sorozat az HBO maxra
Filmekhez is csak 4-5 naponta egy cím kerül fel újdonságnak. Szerintem nagyjából itt ért véget nálunk az HBO Max streaming.

winnie - 2022. 08. 19. 21:34

oké, hülyeségeket azért ne írjunk, főleg nem olyan hülyeségeket, amik alaptalanok és “pánikra” adhatnak okot.

egyrészt tessék, hogy látszódjon, hogy konkrét hazugsáról van szó:

08.11 – HBO Max: A tíz éves Tom (Ten Year Old Tom)

másrészt az aktuál sorozatok folyamatosan kerülnek fel.

harmadrészt: ha valaki el van tájolva, akkor ne a platformban keress a hibát.

az hbo max hozza az hbo és egyes warner csatornák új sorozatait. plusz itthon jönnek vásárolt darabok. plusz katalóguscímek. hó elején jött pár vásárolt darab. jött katalóguscím. de nem tud szülni új sorozatot az hbo max, hanem kerül augusztusban bemutatásra új sorozat.

engem megdöbbent, hogy milyen irreális elvárások vannak:O

winnie - 2022. 08. 19. 21:37

összehasonlításképp. újdonságok az hbo go-n tavaly augusztusban – és azt ugye írtuk többször is, hogy az hbo max nem fog elhozni annyi sorozatot, mint az hbo go, mert kiesik a hulu, az fx, a showtime, a freeform, talán a cw is, amik elég sok mindent adtak a kínálathoz.

08.03 – HBO GO: Kisvárosi hírek: KPVM, Pahrump (Small Town News: KPVM Pahrump)
08.04 – HBO GO: Bob Costas újra a pályán (Back on The Record with Bob Costas)
08.04 – HBO GO: Obama: A tökéletes egység keresése (Obama: In Pursuit of a More Perfect Union)
08.09 – HBO GO: L: A Q generáció (The L Word: Generation Q) 2. évad
08.11 – HBO GO: Stargirl (Stargirl) 2. évad
08.23 – HBO GO: A dolog folyamatban (Work in Progress) 2. évad
08.23 – HBO GO: New York Epicentrum 9/11 -> 2021 ½ (NYC Epicenters 9/11-2021½)
08.24 – HBO GO: Britannia (Britannia) 3. évad

– 3 HBO-premier (újonc dokuk, világpremierek)
– 1 késve felkerült HBO talkshow
+ 2 Showtime-premier, 1 angol premier (miután a korábbi szezonok is voltak

nulla új sorozat.
nulla katalóguscím.
csak az, ami jött az HBO-ra és amit más csatornák folytatta

winnie - 2022. 08. 19. 21:39

még egy fejtágítás, erről is havonta írok.

A első 4 hónap új sorozatai:

62 Netflix
13 Apple TV+
9 HBO Max
7 Peacock
6 HBO
5 Hulu, Amazon, ausztrál
4 Showtime, Paramount+, BritBox, kanadai tévés
3 FOX, Starz, magyar
2 ABC, Disney+, Acorn TV, NBC, Roku, FX, Acorn TV, Epix
1 Lifetime, Syfy, YouTube, Freeform, Nickelodeon, Cartoon Network, OWN, CW, Adult Swim, Disney Junior, Comedy Central, CBS, AMC, Crackle, Spectrum Originals, európai, nemzetközi
+
31 angol tévés (11 BBC, 7 ITV, 4 Sky, Channel 4, 2 Channel 5, CBBC)
————-

ebből az következik, hogy

– az HBO és az HBO Max átlagosan havi 1,5, illetve 2 újdonsággal jön.
– emellé jön mondjuk 1-2-3 ktalóguscím
– és 2-4 vásárolt cucc.
– és a máshol folytatódó sorozatok

winnie - 2022. 08. 19. 21:40

ez nem védés vagy ilyesmi, azért minimális realizmussal bírjon az ember elvárása. sem az hbo, sem az hbo max nem netflix. semmi sem netflix. a disney+ fél év alatt mutatott be negyedennyi sorozatot.

a platform heti sugárzásra rendezkedik be javarészt, folyamtosan jönnek a heti sorozatok részei.

Kissur - 2022. 08. 19. 21:41

Ha megkapná a feliratot (vagy ha a szinkront is akkor pláne) a Supernatural és a Smallville a Primeon, akkor le is mondanám a Maxot. Hihetetlenül nincs kontent.

winnie - 2022. 08. 19. 21:46

“Hihetetlenül nincs kontent.”

Kissur: ööö, ha itt nincs, akkor semmin sincs kontent a Netflix kivételél. de dettó. ld. a fent írtakat. (vicces, hogy pont azt amazont írod, mert ugye, ha nincs kontent, akkor magasan vezet, de persze elfogadom, hogy van, aki látta azt a rohadt nagy archívumot, amit az hbo kínál, de nekem tuti, hogy csak innen van vagy 200 cím, úgy, hogy a régi warner-sorozatok nem igazán izgatnak. én még a régi hbo-cuccokkal sem tudom felhozni magam, mert folyamatosan a 3 évig fentlévőkkel kell végeznem, most is vagyok egy csomóval menetközben, még ongoingokkal is, nem csak teljes évadosokkal.

de mondom, tisztában vagyok a jelenséggel, hogy itt vagy ott nincs kontent, olvasom a kommenteket, de mondom, akkor sehol sincs. vagy mindenhol van. az hbo max nem szélsőség.

winnie - 2022. 08. 19. 21:55

ja. NYILLLLLLVÁN, félre ne érts, az tiszta sor, hogy ha valakit az újdonságok érdekelnek és nem nézi a most futó sorozatokat (pedig a rehearsal, city on a hill, primal, what we do in the shadows mind 7-8/10 kategória, és én az új PLL-t is nagyon szeretem) és az archívummal is megvan, akkor nincs értelme előfizetnie.

csak arra célzok, hogy havi 2-3-nál több újdonság csak a netflixre kerül fel (ott mondjuk 20-30). pont ezért van, hogy a többi szolgáltató nem igazán teljes évadozik, ők a heti megjelenéssel tartják meg az előfizetőket.

Kissur - 2022. 08. 19. 22:08

winnie: Igen, rosszul fogalmaztam. A Primeon tényleg kevesebb az anyag, de az HBO-n egyre kevesebb a számomra várós, nézős, nosztalgiázós sorozat, míg a Prime növekszik. Így értettem. :)

winnie - 2022. 08. 20. 08:51

kissur: egyébként nagyon kíváncsi leszek, hogy ez csak egyszeri, vagy valóban jönnek még. egy ilyen nekibuzdulásból nem merek ítélni, és ugye korábban nagyon, nagyon sokáig nem került fel semmi (csak a sherlock), minden, ami ott van, régóta fenn van és lassan kerülget lefelé, de ez a pár warner cucc elérte, hogy egyrészt minden nap nézek Cold Case-t. ha még jönne, mondjuk a without a trace, ami odakint ugyancsak fent van az hbo maxon, akkor nagyon sokáig ellennék vele, mint ahogy aki újonnan jön, és “angolos”, az is el lehet a sok 8-10 évados sorozattal, mint a house, office, taahm, chicagük, mostani warnerek.

tonks - 2022. 09. 02. 19:48

Bár pont nyár elején lekerült a The Durrells az HBO Maxről, most az előbb észrevettem, hogy megint fenn van, azt is megjegyezte a rendszer, hogy hol tartottam benne épp. :)

Sukie - 2022. 09. 20. 16:35

Teljesen beszünteti a Huawei készülékek támogatását az HBO Max:

https://www.hwsw.hu/hirek/65152/hbo-max-huawei-drm-applikacio-hms-google-play.html

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz