login |

A Dexter: New Blood fináléjáról

2022. 01. 23. 22:00 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: video,

Nem csak Michael C. Hall, de a többi szereplő és a készítő is megszólal a tovább mögötti videóban a Dexter: New Blood fináléja kapcsán. Nem elmagyarázzák vagy hasonló, inkább elmondják mi történt és nekik mit jelentett, ami főleg azért lehet érdekes, mert sokaknak nem tetszett a zárás.

5 hozzászólás Ne habozz!

Rannon - 2022. 01. 24. 07:59

“…ami főleg azért lehet érdekes, mert sokaknak* nem tetszett a zárás.”

sokaknak helyett legtöbbeknek :)

zoranje - 2022. 01. 24. 11:01

Naív nódon azt hittem a 2013-as balfaszkodás után csinálnak egy évadot, hogy tisztességesen lezárják a sorozatot… és nem és nem és nem…
megágyaztak a Harrison-spinoffnak

Adam - 2022. 01. 24. 16:28

“megágyaztak a Harrison-spinoffnak”
A cím maradhatna, Harrison felveszi a Dexter álnevet, hogy emlékeztesse, hogy ne kövesse el apja hibáit :)

Sawyer - 2022. 02. 02. 21:53

Nem volt az a gyerek annyira karakteres, érdekes vagy a színész tehetséges, hogy spin-offot kapjon. Legalábbis nagyon remélem.

Numudal - 2022. 03. 11. 07:51

A gyereknek nehéz dolga volt-lett volna, de nem is sikerült neki semennyirese. Nem bántom, mert amit rátettek terhet azt nehéz is lett volna simán hozni… de az ő gyengélkedése végig bántja a szememet az évadban. Mindennel együtt egy tök egyszerű karakter akit igen hullámzó minősében tud előadni a színész.

Fontos szál értem én, de szerintem az egész évad jobb lett volna nélküle. A helyi kisvárosban szenvedő Dexter aki a helyiekkel próbál együttélni.. szerintem bőven elég tartalom lehetett volna.

Ehh jó volt végre Dextert nézni és nyílván nem lehetett happy end vagy ilyesmi, de ez megalázó volt szerintem a régi Dexter karakternek és sorozatnak is .

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz