login |

Hírvasárnap – The Larkins 2. évad! Persona 2. évad

2022. 01. 23. 09:05 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: Real Time With Bill Maher S20, Earnin’ It S1, Back on The Record with Bob Costas S2 + Finálé: SEAL Team S5, Chillin Island S1, Sell This House S11, Deadly Affairs S1
 • Új magyar specifikációk a Disney+-on (itt a teljes lista): 9-1-1, Lilo & Stitch: The Series, Sydney To The Max, Chip ‘n Dale’s Rescue Rangers, Dave, The Super Hero Squad, Man Woman Dog, Storm Rising, Big City Greens, Banged Up Abroad,
 • Magyar premier – Duna: 01.26 Jó reggelt, Anya (Buongiorno, mamma!) 1. évad 
 • Magyar premier – Netflix: 02.03 Kozmoszkölyök (Kid Cosmic) 3. évad
 • Magyar premier – Netflix: 02.08 Vak szerelem: Japán (Love is Blind: Japan) 1. évad
 • Magyar premier M2: 2022 Milo (Milo) 1. évad
 • Ezt kiemelem, mert elég különleges és egyben jellemző kortünet? Igaz, hogy a FOX-ra készül Dan Harmon NFT-s komponenses animációja, a Krapopolis, de GenZeroes címmel most egy élőszereplős NFT-s sorozatot rendeltek be Matt Venables és Jeremy Smith készítésében, Aleks Paunovic főszereplésével. A scifi 10 részes lenne, a történet egy elpusztult világban játszódna, 200 évvel egy földönkívüli inváziót követően, amiben 10 törzs (csoportosulás) küzd az emberiség jövőjéért. A nézéshez NFT-t kell venni a House of Kibaa-weboldalon, amihez nem csak a sorozat, hanem képregény és egyéb gyűjtői dolgok járnak. Idővel pedig szélesebb platformon is kiköthet a széria. (Itt vannak a részletek, azt pedig, hogy mi az az NFT, itt lehet elolvasni.)
 • William Crabtree, az Invincible képregény színezője szerződésszegéssel vádolja a készítőt, Robert Kirkman-t, valamint azzal, hogy annak idején kitrükközte a képregény készítői közül, így most nem tarthat igányt a járulékos bevételekre.
 • A spinoff Human Resources-ben szerepelni fog a Big Mouth-ból: Maury the Hormone Monster (Nick Kroll), Connie the Hormone Monstress (Maya Rudolph), Emmy the Lovebug (Aidy Bryant), Pete the Logic Rock (Randall Park), Rochelle the Lovebug (Keke Palmer), Walter the Lovebug (Brandon Kyle Goodman), The Shame Wizard (David Thewlis) és Sonya the Lovebug (Pamela Adlon).
 • Korábbi felvételek révén fel fog tűnni a The Goldbergs epizódjaiban még a kirúgása után is Jeff Garlin (Murray).
 • A Ghosts 1. évad második felében minden szellem benne lesz minden részben.
 • A Euphoria 2. évados premierje összplatform 2,4M nézőt hozott vasárnap este, és ez volt a legjobban teljesítő HBO-epizód az HBO Max-en annak indulása óta.
 • Az Audie Murphy-ről készülő tévésorozatnak David S. Ward is csatlakozott a stábjához, bár az nem világos, hogy író lesz-e.
 • A Netflix elindította első LGBTQ+ podcastjét, a The Gay Agenda-t a MOST gyártásában. Benne LGBTQ+-kreatívok fognak mesélni sikereikről mindenféle területről. Készítő: Jasmin Savoy Brown, a műsorvezető társa Liv Hewson. A vendégek között Bex Taylor-Klaus, Natalie Morales, Ally Beardsley, Javicia Leslie, Caleb Hearon, Carmen Maria Machado, Leo Shang és Fortune Fiemster.
 • A kasza után feltámasztott All Rise 3. évadja tavasszal kezd az OWN-on.
 • Az ITV berendelte a The Larkins 2. évadját.
 • A Netflix berendelte a Persona 2. évadját.
 • Issa Rae, az Insecure készítője-főszereplője beszél a sorozatzáróról. Itt is és itt is.
 • Itt el lehet olvasni egy fejezet a Tinderbox című HBO Oral History könyvből.
 • Vendégszerep: Ian Alda, Sonny Valicenti, Ben Feldman, Rob Morrow, Rama Vallury, Eva Victor – Super Pumped: The Battle for Uber (visszatérők), Jack Black – Big Nate, Yul Vazquez, Julio Macias, Ariana Guerra, Kerri Medders, Tom Amandes, Natalia del Riego, Miguel Angel Garcia – Promised Land (visszatérők)
 • Interjú: Sam Elliot (Shea), Nicole Byer (Nicky – Grand Crew), Walt Dohrn (SpongeBob SquarePants író), Freya Allan (Cirie – The Witcher), CT Tamburello (The Challenge),
 • A Google Trends szerint az itthon legkeresettebb tévéműsorcímek: 1. Sztárban sztár leszek!, 2. Exatlon Hungary, 3. X-Faktor, 4. Való Világ 10, 5. Nyerő Páros, 6. A Konyhafőnök, 7. Ninja Warrior Hungary, 8. Survivor, 9. Séfek séfe, 10. Nicsak, ki vagyok?. (A lista nem “abszolút”, hanem az előző évhez történő növekedést mutatja.)
 • Új sorozat: Half Bad – Netflix, 8 rész, angol, készítő: Joe Barton – Sally Green könyve (itthon: Half Bad – Fogságitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) alapján. egy 16 éves fiúról, aki a legfélelmetesebb boszorkány törvénytelen gyereke. Egész életében megfigyelték, hogy apja rossz útjára téved-e, és ahogy növekedik a nyomás úgy mosódnak el számára a jó és a rossz határai, és a fiúnak rá kell ébredni ki is ő valójában.
 • Új sorozat: Kingdom Business – BET+, 8 rész, készítő: John Sakmar és Kerry Lenhart, a gospel zeneiparról a család, hit, szeretet és a zene megváltó erejének szemszögéből. A középpontban a gospel királynője és korábbi szeretője, producere, aki elindította karrierjét és megteremtette a stílusát. A saját lemezkiadóval és megatemplommal rendelkező főhős mindent megtesz, hogy megvédje trónját és családját, azonban feltűnik a színen egy fiatal énekes, aki helyt követel magának a csúcson.
 • Új sorozat: Renegade Archangel – brazil, készítő: José Junior, rendező: Heitor Dhalia, egy erőszakos és korrumpálhatatlan rendőrről, akit egy különösen véres összecsapás után áthelyeznek egy másik városba, messze az akciótól, de itt is kiszagolja a bűnözőket és összetűzésbe kerül a politika felsőbb köreibe vezető szálakkal bíró emberekkel.
 • Az MLB Network megvált 12 év után Ken Rosenthal kommentátortól.
 • A Magnolia Network és a Discovery eltávolította a Home Work című lakásfelújító műsor epizódjait a platformról, miután annak készítőit panasz érte a közösségi médiából, azok részéről, akiknek a lakásait felújították – itt egy cikk erről. Miután kivizsgálták az eseteket és megállapították, hogy nem volt a háttérben semmi rossz szándék, a sorozat visszakerült.
 • Bullsh*t The Game Show címmel új vetélkedő érkezik a Netflix-re az ITV America-tól Howie Mandel műsorvezetésével, a Nailed It! készítőitől. Ebben a játékosok egyre több pénzt nyerhetnek kérdésekre adott helyes válaszaikkal, vagy magabiztos helytelen válaszaikkal, ha meg tudják győzni a többieket arról, hogy jól tudják a választ.

6 hozzászólás Ne habozz!

Mammut - 2022. 01. 23. 09:31

Az elején még megértettem az nft-t, tekintve, hogy én úgy láttam anno, ezzel közvetlenül támogathatok egyes digitális művészeket.

De aztán, ami lett belőle, ez az ezerféle színű amatőr noname/máshonnan másolt pixelartokat vagyonokért eladogató baromság, ez előtt már teljesen értetlenül állok.

Az, hogy egyes sorozatepizódokat mindenféle bónusszal árulnak rajta, talán megint közelebb visz az eredeti (általam vélt) céljához. Régebben crowfundingos projekteknél találkoztam ilyesmivel, hogy mindenféle ajándék tartozott a támogatott képregényhez és hasonlókhoz, szóval az a része nem olyan nagy újdonság.

sankovari - 2022. 01. 23. 10:58

The Goldbergs 10. évad berendelésére van esély Jeff Garlin (Murray kirúgása ellenére? Vagy lezárják a sztorit?

Diapolo - 2022. 01. 23. 11:36

Esély van, a szerdai blokkban még mindig a legmegbízhatóbb, de a történet szerintem már kezdi kinőni az alaphelyzetet. Lehet merész ilyen kijelentést tenni, de lehet az ABC is abban bízott, hogy talál egy olyan felvezetést, ami méltó The Goldbergs utód lehet. Az Abbott Elementaryvel lehet, hogy sikerült is, és akkor már ők sem ragaszkodnak majd egy veteránhoz.

Flanker - 2022. 01. 23. 15:57

Száradjon rájuk az összes NFT :D

kiskiraly - 2022. 01. 23. 18:51
kiskiraly - 2022. 01. 24. 00:04

https://movieweb.com/weirdest-talk-shows/
Craig Ferguson a 4.
Az első helyezettel egyetértek. That is some weird sh*t.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz