login |

Hírkedd – Ghosts 2. évad! Bob Hearts Abishola 4. évad! The Neighborhood 5. évad!

2022. 01. 25. 09:05 - Írta: winnie

21 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Mai magyar premier: Aranykor 1. évad (vendégblogger?), Charité kórház 1. évad, Alpesi őrjárat 6. évad, Snowpiercer – A túlélők viadala 3. évad (vendégblogger?) + Netflix: Ada Twist, a kis tudós 2. évad, Neymar: A tökéletes káosz 1. évad (SZINKRON)
 • Premier: Promised Land S1, Snowpiercer S3 (vendégblogger?), American Dad! S17, The Gilded Age S1 (vendégblogger?), The Responder S1, March: Into The Storm S1, Fatal Attraction S12, Secrets of Playboy S1, Sins of The City S2, The Nilsen Files S1, World’s Most Toxic Animals S1, Secret Body S1 + Finálé: Ordinary Joe S1 (vendégblogger?)
 • Teljes évados premier: Neymar: The Perfect Chaos S1 (Netflix), Ada Twist, Scientist! S2 (Netflix),
 • Új standup különkiadás: Aziz Ansari: Nightclub Comedian (Netflix)
 • Magyar premier – Comedy Central: február South Park (South Park) 25. évad
 • Magyar premier – Netflix: 02.18 Egyikünk hazudik (One Of Us Is Lying) 1. évad
 • Magyar premier – Amazon Prime Video: ősz Tom Clancy’s Jack Ryan (Tom Clancy’s Jack Ryan) 3. évad
 • Magyar premier – TV2: 02.06 Sztárban Sztár 8. évad
 • A CBS berendelte a Ghosts 2. évadját, a Bob Hearts Abishola 4. évadját és a The Neighborhood 5. évadját.
 • A Disney+-os Marvel-es Moon Knight 03.30-án kezd.
 • Távozik az FBI: Most Wanted-ból Julian McMahon. A helyére Dylan McDermott jön állandó szereplőnek. 03.08-án lesz előbbi utolsó epizódja.
 • 2023-as premierre az HBO Max 10 részre berendelte a Degrassi című kanadai tinisorozat-franchise rebootját Lara Azzopardi és Julia Cohen készítésében – a részek a Cartoon Network-ön is láthatóak lesznek az amerikai tévében. A sorozat szerializált dráma lesz egy órás részekkel, új karakterekkel és tanárokkal, akik az őket összehozó és szétszakító események árnyékában élnek. a sorozat “a diverz és komplikált karakterek szívébe és otthonába nyújt betekintést, ahogy azzal küszködnek, hogy rátaláljanak az új normálisra, a reményt, megváltást és a szerelmet keresve.
 • A Batman: Caped Crusader című HBO Max-es animációs sorozat íróstábjába bekerült a képregényes író, Ed Brubaker is.
 • Az American Idol-ban nem lesz utódja a távozó Bobby Bones-nak, helyette több korábbi Idol-versenyző fog mentorálni.
 • Oazark-könyv jelent meg I Don’t Know Sh*t About F*ck: The Official Ozark Guide to Life címmel, ami Ruth karakterének szemszögéből mutatja be a dolgokat.
 • Egy szkriptoldal a Tim Burton-féle The Addams Family-sorozatból, a Wednesday-ből.
 • A Dexter: New Blood 1. évadja heti 8M nézőt átlagot a Showtime összes platformján, így a csatorna legnézettebb sorozatává vált.
 • Török adaptációt kap a brit Happy Valley.
 • Az ITV Studios egy halom kontentet adott el az HBO Max Latin America-nak egy most kötött szerződés keretében. Mint írtam korábban, ez azért érdekes, mert látni, hogy továbbra is kiemelten regionálisak az HBO Max-os vásárlások.
 • Berendelésre került a Moominvalley 3. évadja.
 • Zack Estrin, Matt Shazama és Burk Sharpless, a Lost in Space készítői beszélnek a sorozat zárásáról.
 • Gillian Anderson (Anyu) beszél a The Great-béli részeiről.
 • Vendégszerep: Aren Buchholz, Savannah Basley, Marguerite Hanna, Georgia Waters – Reginald The Vampire (visszatérők), Rosie Perez, Jemaine Clement, Thandiwe Newton, Bobby Cannavale, Henry Winkler, Maria Bamford – Human Resources (visszatérők)
 • Állandó szerep: Briana Middleton, Jelani Alladin – Beauty and The Beast (Disney+), Alberto Guerra, Vanessa Ferlito, Alberto Ammann, Christian Tappan, Diego Trujillo, Paulina Davila, Gabriel Sloyer, Juliana Aidén Martinez, Martin Rodriguez, José Zúñiga – Griselda (Netflix)
 • Interjú: Sophia Bush (Sam – Good Sam), Lengyel Tamás, Phoebe Fox és Sacha Dhawan (Marial és Orlo – The Great), Toby Stephens (Damian Cray – Alex Rider),
 • Az Amazon Prime Video hazai toplistáján a pénteki premier As We See It az első három napjában 6., 5., 4. és 5. volt. Az élen továbbra is a The Expanse és a The Wheel of Time.
 • Új sorozat: The Seven Deaths of Evelyn Hardcastle – Netflix, 7 rész, angol, készítő: Sophie Petzal – Stuart Turton könyve (itthon: Evelyn Hardcastle 7 halálaitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) alapján, egy olyan nyomozóról, aki egy gyilkosság ügyén dolgozva minden nap új tanú testében ébred és éli újra a gyilkosság estéjét, és csak akkor szabadulhat ebből, ha megnevezi a tettest. A gond csak az, hogy közben egyre nagyobb veszély kezdi el fenyegetni.
 • Új sorozat: Mephisto – csatorna nélkül (gyártó: ITV Studios America), angol nyelvű, készítő-rendező: Peter Landesman – Olaszország első számú maffiaügyésznőjének élete és munkássága alapján, a világ legveszélyesebbnek tartott vidékein, a korrupciótól és félelemtől ölelt Calabria-ban és Szicíliában játszódó történet, ahol egy nő felveszi a harcot a helyi bűnszindikátus, a globális kokain, fegyverkereskedő és pénzmosó üzletben jelen lévő ‘Ndrangheta ellen, amely ellen addig senki nem mert fellépni. Ráadásul mindezt úgy teszi, hogy a szervezet ellen annak középkorias kódexét fordítja, a szexizmust és a nők irányítását azzal, hogy négy nőt meggyőz, hogy legyenek az informátorai.
 • Új sorozat: Jurnal Risa – Disney+, indonéz, készítő: Risa Saraswati, egy lányról és unokatestvéreiről, akik egy elhagyatott házból elvesznek valamit, és emiatt egy gonosz kezdi üldözni őket, és alig van idejük megmenteni magukat
 • A golfos mellett egy teniszes dokusorozatot is gyárt a a Formula 1: Drive To Survive-ot jegyző Box to Box Films a Netflix-nek. Ebben az egész év során követik a játékosokat és a nagy tenisztornákat (ATP, WTA).
 • Az Apple Tv+-ra érkezik 02.18-án Lincoln’s Dilemma címmel egy 4 részes dokusorozat David S. Reynolds könyve, az Abe: Abraham Lincoln in His Times alapján, amiben Jeffrey Wright narrálása és Bill Camp, valamint Leslie Odom Jr. Abraham Lincoln amerikai elnök igen bonyolult útját mutatják be a rabszolgaság véget vetéséig, többek között arra kitérve, hogy mi minden változtatta meg a gondolkodását.
 • A minap indult el a Mates On A Mission című sorozat, amiben Shane Jacobson, Todd Mckenney, Kris Smith és Brian Taylor útra kel és világszerte mindenféle kihívásokat teljesít, hogy felhívják a figyelmet a mentális egészség megőrzésére.

21 hozzászólás Ne habozz!

Shannen - 2022. 01. 25. 09:20

Az Ordinary Joe fináléról írok szívesen, legalább kiírom magamból a bánatomat és csalódottságomat, hogy mennyire félrement az évad második felében az egész. :(

Obi - 2022. 01. 25. 09:29

Sony Max elkezdi ismételni az Outlandert van esély arra hogy folytasák tovább a 3.évadal esetleg??

SJ - 2022. 01. 25. 09:54

Mcmahonról mit lehet tudni, miért szállt ki?
Nyugdíjas állás volt neki kvázi!
Azért elég sok szereplőt kiírták már a Most Wantedből, meglepő, hogy még a fő-főszereplőtöl is ilyen korán elbúcsúznak, nem?

winnie - 2022. 01. 25. 09:59

ő megy másfele, más kihívások, stb.

igazából bármennyire is igaz, hogy nyugdíjas az állás, a nagyobb neveknek olykor elég monoton lehet egy nem igazán karakterizáló epizodikus krimi. lehet, hogy pont mcmahon miatt került bele az a kis családi vonal a sorozatba, azonban ugye egy másik kiszállás miatt ez is megborult. (nem néztem még nagyon a 3. évadot, így nem tudom, hogy kapott-e nem nyomozós sztorit mcmahon karaktere.)

winnie - 2022. 01. 25. 09:59

Shannen: köszi. reméltem, hogy osszehozok róla valamit a fináléig második blikknek, de csak nem jött össze, pedig az első 3 részről nagyon pozitívan gondolkodtam.

zolij - 2022. 01. 25. 10:22

Archive 81-ből nem lesz kibeszélő? Netflixes napi toplista alapján úgy tűnik hogy elég népszerű itthon is.

winnie - 2022. 01. 25. 10:41

naná. mármint, hogy naná, hogy népszerű (bár inkább csak itthon, egyébként nem igazán tényező), és lesz is.

kiskiraly - 2022. 01. 25. 11:26

A lengyel Koronás sasnak (történelmi napi szappanopera) lesz folytatása. Az anyasorozat 2018.01.01-től 2020.10.08-ig futott.

Az új sorozatnak Jagiellonowie [JAgellók] lesz a címe és a történet 1399-től folytatódna. Az első évad 125 részes lesz. Tervek szerint ősszel lesz a premier (ez utóbbi még nem megerősített)

https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/serial-jagiellonowie-tvp1-zwiastun-emisja-obsada

kiskiraly - 2022. 01. 25. 12:22

Ha a Netflix emelteti 1-2 dolárral az előfizetési díjakat, akkor ehhez vajon mit szólnak az DAZN előfizetői: A cég felemeli a havi díjat 15-ról 30 euróra. A már meglévő előfizetőikre július 30-ig még a régi díjszabás vonatkozik

https://www.dwdl.de/nachrichten/86290/aus_15_werden_30_euro_dazn_ab_februar_deutlich_teurer/

kiskiraly - 2022. 01. 25. 12:27

Valamint az RTL újraindítja a Heti hetest…a németeknél.
7 Tage, 7 Köpfe-premier: 02.03
https://www.dwdl.de/nachrichten/86284/rtl_legt_comedyklassiker_7_tage_7_koepfe_neu_auf/

winnie - 2022. 01. 25. 12:36

kiskiraly: a honlapon most is ez van még: “Only £1.99 or less per month. Cancel anytime.”

tényleg 15 euró volt? vagy az a fullos ez meg nem annyira fullos DAZN?

kiskiraly - 2022. 01. 25. 12:49

Ezek szerint.
A változtatás csak a németeket és az osztrákokat érinti.
Itt a DAZN nyilatkozata is
https://www.dazn.com/de-DE/news/andere/dazn-kosten-wieviel-muss-ich-fuer-ein-dazn-abo-zahlen/1rmgde1txhz5311lnd9p6svr6w

kiskiraly - 2022. 01. 25. 13:31

Csak nem elnyelte a kommentemet a rendszer?
Válaszolva: Úgy tűnik.
Legalábbis csak a német és az osztrák piacra vonatkozik ez. Gondolom köze van ahhoz, hogy nemrég megszerezték a Bundesliga jogokat.

Enzo - 2022. 01. 25. 13:50

Hm, ez a The Seven Deaths of Evelyn Hardcastle érdekesnek tűnik mind könyvben, mind sorozatban :O

#Snowpiercer: remélem @Mate4182 ír róla :)

turosz - 2022. 01. 25. 14:21

Obi

Az biztos, hogy a 3. évad is le van szinkronizálva nagyon rég óta, mert már évek óta ismételgetik a kinti AXN White-on, de ha eddig nem adták le, vsz valami miatt – lejárt itthoni jogok? – nem is fogják.

kiskiraly - 2022. 01. 25. 22:15

Ez egy régi felvétel, de részben sorozatos.
Bob Saget hirtelen megjelenik Craig Ferguson Sirius XM rádiós felvételén.
https://www.youtube.com/watch?v=Whi_Y3wBDN8

Cole - 2022. 01. 25. 22:56

Dylan McDermot beszállása az FBI-ba azt jelenti, hogy Law & Order Organized Crime-ban se lesz már sokáig. Tudom, hogy alapból csak 1 évadra volt és 2. évadra is visszatérő szerepet szántak neki. Kár, pedig nagyon jó most a 2. évad, mármint amikor visszahozták ezt a szálat :) Mondjuk az se rossz, hogy nem sokáig húzzák ezt, de valahogy ezt a karaktert nagyon eltalálták.

DJackson - 2022. 01. 26. 06:28

@winnie
A pilot minőségéről, alkotási körülményeiről-okairól, eredeti sorozathoz hasonlításáról és tágabb értelemben a vígjáték sorozat műfajról beszéltünk; értelmesen, bármilyen sértés, vagy személyeskedés nélkül. Nem értem miért kellett törölnöd a kommentjeinket. Nem szép dolog a cenzúra, pláne ok nélkül. Ha biztos vagy benne, hogy neked van igazad, és sikeresen kiokítottál, akkor légy szíves hagy maradhasson ott, hagy láthassa más is az igazságod és okulhasson belőle a nép!

winnie - 2022. 01. 26. 06:29

DJackson: bocsánat, nem ez volt a célom, ezért is jeleztem előre a kommentem elején (mindenféle választól függetlenül), hogy törölni fogom. hiszen ok mindig van – furcsa, hogy feltételed, hogy nincs… természetesen nem a tartalom miatt történt, hanem azért, mert egy friss sorozat esetében nagyon nem hatékony egymás után pár wall of text, csak két ember személyes kommentje, amikor valaki infót keres az adott szériáról. a rövidebbeket, ahol nem kvázi flame megy, bent hagytam, mi lezártuk, amit akartunk, mármint te elmondtad/válaszoltál, amit akartál, én sem reagáltam többet, mert feleslegesnek tartottam, nem győzködni akartam, ahogy írtam, pontosan tudom, hogy mikor van értelme ilyesminek, és mikor dönti el valaki, hogy másnak nem lehet igaza. gondoltam, ez a lényeg, pont került a végére, mást nem érdekeltek az egymásnak címzett reakciók a reakciókra (mármint én biztos vagyok abban, hogy az enyém senkit nem érdekelt, az csak neked szólt – elmondtam, elolvastad, okafogyottá vált), és így nem telepedik rá a topikra a beszélgetésünk (nem kioktatni akartam, nincsenek én vagy te igazságod, én csak a félreértésekre és az információhiányra mutattam rá általános dolgokkal, nem konkrétokkal, valamint általam korrektnek érzett példákat hoztam, hiszen, mint írtam, én nem fogok feltételezéseken alapuló dolgokat kijelenteni biztossággal vagy úgy alakítani azokat, hogy a saját mondandómat támasszák alá) a véleményekre.

ha ez a kérésed, nagyon szívesen áttranszportálom a kommentjeidet mondjuk az egyik videó vagy plakát alá, és ide teszek linket (hogy csak egy sort foglaljon), hogy bárki elolvashassa, amit írtál és törlésre került. az enyémet nem tartom ennyire fontosnak, hiszen trivialitásokkal van tele, nem új infóval.

(mondanom sem kell, hogy ezek a kommentek is törlésre kerülnek, igazából sajnálom, hogy megint foglalják a helyet.)

Shyllard - 2022. 01. 26. 12:06

The Gilded Age kezdéséről írok :)

DJackson - 2022. 01. 27. 10:22

@winnie: Köszi szépen a választ! Ha nem gond, ide betehetnéd a törölt kommentjeinket is. Mindig jó a publikusság, inkább legyen ott minden! Egy off topicba transzport máris sokkal szimpatikusabb, mint a végleges törlés! :)
(Amúgy egy dedikált off topic junkie kibeszélőben lehet érdemes lenne elgondolkodnotok.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz