login |

Hírszerda – Bull-kasza! Mintaapák-kasza!

2022. 01. 26. 09:05 - Írta: winnie

15 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Jó reggelt, Anya 1. évad + Netflix: A bűnös 4. évad
 • Premier: Tallboyz S3, Botched S7 (téli), In My Own World S1, American Rock Stars S1, American Detective with Lt. Joe Kenda S2, The Decade the Rich Won S1, Great Coastal Railway Journeys S1 + Finálé: Our Kind of People S1, Shipping Wars S9
 • Új a magyar Netflix-en: The Sinner S4, Bodanamu Stories S1
 • Lekerül a magyar Amazon-ról: 01.28 Covert Affairs, 02.02 Hap and Leonard
 • Magyar premier – Comedy Central: 01.31 Jószomszédok (The Neighborhood) 3. évad
 • Magyar premier – Netflix: 04.14 Ultraman (Ultraman) 2. évad
 • Magyar premier – HBO: 2022 Az időutazó felesége (The Time Traveler’s Wife) 1. évad
 • Star Trek-es update-ek: A Star Trek: Strange New Worlds premierdátuma a Paramount+-on: 05.05. A Star Trek: Picard 2. évadja 03.03-án kezd a Paramount+-on. És elvileg itthon is az Amazon Prime Video-n. Vagy 03.04-én. A Star Trek: Lower Decks 3. évadja nyári premier lesz a Paramount+-on.
 • Sajtóértesülés szerint a 2022-es pilotszezon pilotberendeléseinek száma jóval a járvány előtti szint alatt fog maradni, 30-40 országos pilot forgatására érdemes számítani.
 • Majdnem két év fejlesztés után (itt írtunk az elkezdéséről) megkapta a hivatalos sorozatberendelést a Disney+-tól a Percy Jackson and The Olympians. A készítő Rick Riordan és John Steinberg, a pilotot James Bobin rendezi.
 • Még mindig nincs hivatalos berendelés, sem 1, sem 2 évados, de Ted Sarandos, a Netflix főnöke elmondta, hogy természetesen vissza fog térni a Squid Game és az univerzum tovább fog bővülni. Igazából nem tudom, mi lehet az oka a késlekedésnek, de nyilván még nincs szerződés, és annak elhúzódása arra utalhat, hogy valami giga dolgot akarnak nyélbe ütni? Mármint úgy értem, hogy egy vagy két szezonos berendelésnél komolyabbról lehet szó.
 • Készül a Netflix-re egy Scott Pilgrim anime sorozat a képregény alapján, annak készítőjével, Bryan Lee O’Malley-vel, valamint a másik showrunner BenDavid Grabinski lenne. Edgar Wright is az executive producerek között van.
 • A Star Trek: Picard 2. évadban szerepelni fog Whoopi Goldberg, mint Next Generation-ös karaktere, Guinan.
 • Az NBC passzolta a Dangerous Moms és a Someone Out There című pilotját tavalyról. A Demi Lovato-féle Hungry még “életben van”.
 • A The Witcher spinoffok a készítői tervek szerint mind befogadóak lesznek az új nézők kapcsán, de a rendszeres nézők mindig fognak pluszban részesülni, így például a Blood Origin spinoffot a 2. évadban többféle dologgal is felvezették, párbeszédekkel és vizuálisokkal.
 • Harlan Coben 2023-as szerződés-lejárásáig még legalább két Netflix-sorozattal számol, vagyis a 2018-as 14-es tervből így 9 valósulhat meg.
 • Supernatural újranézős (és kommentálós) podcast indul Rob Benedict és Richard Speight Jr. műsorvezetésével Supernatural Then and Now címmel.
 • A The Tourist a BBC-n a 2. részre 900e nézőt esve 3,7M-s nézettséget produkált.
 • David G. Derrick Jr. lesz a rendezője a Disney+-os Moana-sorozatnak.
 • A My Brilliant Friend 3. évad február elején debütál Olaszországban.
 • A CBS elkaszálta a Bull-t. (Itt annyi érdekesség volt, hogy a kasza híre előtt pár órával Michael Weatherly jelezte, hogy nem fog visszatérni, és nem tudni, hogy azért, mert így akarta tompítani a kasza élét, vagy mert ez már korábban eldőlt, és a CBS nem akarta folytatni nélküle a sorozatot.)
 • A TV2 elkaszálta a Mintaapákat.
 • A Netflix elkaszálta a Cooking with Paris Hilton-t.
 • Dave Hollander és Liev Schreiber, a Ray Donovan: The Movie készítője, valamint a főszereplő beszél a befejezésről.
 • A Variety riportja arról, hogy sikerült újraindítani a The Amazing Race-t.
 • Vendégszerep: Sasha Rois – FBI International, Dele Ogundiran, Laura San Giacomo, Andrew Duff, Paula Marshall, Steven Culp, Alyssa Jirrels – As We See It
 • Állandó szerep: Chase Sui Wonders – City on Fire (Apple Tv+), Mary Elizabeth Winstead – Star Wars: Ahsoka (Disney+),
 • Interjú: Justin Hartley (Kevin – This Is Us), Paul Walter Hauser (Stingray – Cobra Kai), Fred Savage (a The Wonder Years executive producere), Gwylim Lee és Bayo Gbadamosi (Grigor és Arkady – The Great),
 • A Sztárban sztár 8. évados versenyző lesznek: Palya Bea, Szekeres Adrien, Dallos Bogi, Galambos Dorina, Orsovai Reni és Péterffy Liliva, valamint Stohl András, Ember Márk, Emilio, Vavra Bence, Zámbó Krisztián és Marics Peti.
 • Új sorozat: Senorita 89 – Pantaya/Starzplay, készítő-rendező: Lucia Puenzo (María Renée Prudencio és Tatiana Mereñuk a társírók), a 80-as évekbeli szépségversenyek sötét oldaláról. A középpontban pár fiatal nő van, akiket a Miss Mexikó versenyre készítenek fel, és akiknek nem csak a győzelem a célja, hanem az is, hogy “élve ússzák meg a versenyt”. Szereplők: Ilse Salas, Juan Manuel Bernal, Ximena Romo, Natasha Dupeyron, Bárbara López, Luis Ernesto Franco, Edwarda Gurrola és Ianis Guerrero, valamint Coty Camacho, Mónica del Carmen, Mabel Cadena, Aida López, Leidi Gutiérrez, Ari Brickman, Marcelo Alonso, Getsemani Vela.
 • Pilotszkript: Bright Young Things – IMDb TV, fél órás, készítő: Samantha Stratton, egy 15 éves idealista, munkásvárosbéli lányról, aki ösztöndíjat nyer el az ország legelitebb bentlakásos iskolájában. Ott azonban rájön, hogy egy csomó minden ellene esküdött, így kénytelen csalni és hazudni azért, hogy kijusson neki az a szelet az amerikai álomból, amit otthoni barátai és családja nem kapott meg.
 • Új sorozat: Eureka! – Disney Junior, zenés animáció (gyártó: Brown Bag Films), készítő: Norton Virgien és Niamh Sharkey, egy tehetséges fiatal feltalálóról, aki egy fantasztikus, őskori világban él és találmányaival közösségét a modernebb kor felé löködi. És közben megtanulja elfogadni őt támogató szülei, tanárai, barátai és háziállat mamutjai révén, hogy ő igazán különleges. Szereplők: Ruth Righi, Renée Elise Goldsberry, Lil Rel Howery, Javier Muñoz, Kai Zen, Devin Trey Campbell, Fred Tatasciore.
 • American Rock Stars címmel Nick Offerman narrálásával érkezett a Peacock-ra dokusorozat Scott Boggins rendezésében, ami az amerikai curling csapat olimpiára való felkészüléséről szól, ahogy megpróbálják megvédeni címüket. Eközben a John Shuster által vezetett csapatot is bemutatják.
 • A Roku bemutatta a Quibi által berendelte The Fix című dokusorozatot Samuel L. Jackson narrálása mellett, ami Johann Hari könyve, a Chasing the Scream: The First and Last Days of the War on Drugs alapján készült és a drogokkal, valamint az addikcióval kapcsolatos gyakori félreértéseket oszlatja el.
 • A CNN bemutatta Reframed: Marilyn Monroe című 4 részes dokusorozatát, aminek Jessica Chastain a narrátora, ami új oldalról mutatja be a színésznőt.

15 hozzászólás Ne habozz!

kiskiraly - 2022. 01. 26. 09:40
dexike3 - 2022. 01. 26. 10:02

tegnap volt a The Curse of Oak Island magyar premierje. jó lenne valahogy bemutatni a “dupla” évadnyitót (már csak idő kellene rá, hátha).

SJ - 2022. 01. 26. 10:07

Azért elég szomorú (bár érthető), hogy a pilotszezonban kevesebb lesz a forgatás. Ez vajon csak átmeneti lehet, vagy most már, ahogy csökkennek az országos nézettségek, nem is érdemes annyira törni magukat a fejeseknek, hogy több mindennek adjanak legalább egy pilotnyi esélyt?

gecsega - 2022. 01. 26. 10:16

Kiváncsi vagyok, hogy vajon Michael Weatherly visszatér-e az NCIS-be? Vajon lehet erről szó?

juhaszvik - 2022. 01. 26. 10:21

kb minden hírcsatorna lehozta, hogy a disney+ bejelentést tett. Elvileg még mindig csak a nyárról van szó, linket sehol nem találtam.

winnie - 2022. 01. 26. 10:32

a sajtó szereti a double dippinget, még egyszer lehozzák azt a hírt, amit már egyszer megírtak:) persze a hír tárgya is szereti ugyanazt többször elmondani, hogy többször írjanak róla.

eddig is nyár volt, most is nyár. ami új infó, az a konkrét országlista, ahol elindul a szolgáltatás, de ez ugye minket nem érint, a lényeg nem változott, hogy itthon is indul nyáron.

juhaszvik - 2022. 01. 26. 10:47

winnie: de ha van új infó (ország lista), akkor történt valamilyen bejelentés, nem? De én csak az ezzel foglalkozó cikkeket találom, magát a bejelentést nem. Elég bosszantó, hogy lejön ennyi cikk konkrét hivatkozás nélkül. Átbújtam nem csak magyar híroldalakat, de sehol semmi.
Ha valaki megtalálta, linkelhetné, köszi.

wintender - 2022. 01. 26. 11:20

Volt egyszer egy podcastekkel foglalkozó bejegyzés, amit most persze nem találok… De a Supernaturalról jutott eszembe, amiket én most hallgatok sorozatokkal kapcsolatban, és szívesen ajánlom:
– Drama Queens – One Tree Hill újranézős, Sophia Bush, Hilarie Burton és Joy Lenz (Brooke, Peyton, Hailey) vezetik, rendszeresen csatlakoznak vendégek
– I’m All In – Gilmore Girls újranézős, Scott Patterson (Luke) vezeti, ebbe is rendszeresen csatlakoznak be vendégek, illetve állandó cultural reference magyarázó rovata van minden résznek

Illetve most a One Tree Hillről eszembe jutott, hogy a Good Sam jelenleg forgatott részében mini reunion lesz, Hilarie és Joy lesznek a vendégszereplők.

wintender - 2022. 01. 26. 15:15

Tudom, már többször is szóba került, hogyan számolják a streaming oldalak a nézettséget. De most eszembe jutott egy olyan dolog, amiről nem emlékszem, hogy olvastam volna valahol, de hátha van infótok.
Szóval kijön valami új sorozat egy adott streaming oldalon, nézik hánnyan kattintottak rá, hányan nézték végig, stb x meg y napon belül. Viszont vajon figyelik-e azt, hogy mondjuk hogyan változnak a nézettségi adatok, ha később “lokalizálódik” az adott mű, azaz később lesz elérhető helyi nyelven a felirat vagy a szinkron?

winnie - 2022. 01. 26. 15:24

nem tűnik szerintem relevánsnak az infó, tekintve, hogy általában a nagy sikereket akarják utólag lokalizálni, ha első körben nem került rá sor. mivel a siker adott, így a sorozat sorsáról ilyesmi nem dönt. plusz szerintem ilyen utólagos dolog inkább a kisebb piacokat érinti, az meg a nagy képbe nem játszik bele, hogy egy sorozat nálunk hogy teljesít.

Diapolo - 2022. 01. 26. 15:38

Lehet csak átmeneti, de most kezdtem volna el a Curb Your Enthusiasm 10. évadját az HBO Go-n, ám az az évad valamiért nem elérhető jelenleg.

Diapolo - 2022. 01. 26. 16:16

Illetve most már a Netflix felületén is megjelent belépéskor, hogy február 25-től emelkedik a havidíj.

Captain Phillips - 2022. 01. 26. 20:31

A Bull a pilot ota megerdemelte a kaszat.

speranza - 2022. 01. 26. 22:53

@winnie: A Jó reggelt, Anyáról is szeretnék írni, ha nem gond. :)

winnie - 2022. 01. 27. 06:11

ó, hát naná! megjegyzem, felkeltette az érdeklődésemet a kommented, mert alapból fel sem merült bennem, hogy nézzem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz