login |

3 hozzászólás Ne habozz!

kötelező - 2022. 01. 27. 19:45

Szép cipő.

Csak így télen nem ártana egy kicsit a nagyobb tapadás. Szóval azért kellenének a talpára szögek.. És, hogy több évszakban is legyen funkciója, hát a hegymászó mellé gyepszellőztető szögeket is illene tetetni rájuk.

Aztán.

Látszólag nem vízhatlan. Én alacsony viszkozitású, enyhén túlfőtt bébifókazsírt ajánlanék erre a célra, némi jak-enyvvel alacsony hőfokon elkeverve. Tudom. Úgy tűnhet első olvasatra, hogy ez a keverék megszilárdulva a cipők felsőrészén állagra majdnem olyan kemény lesz, mint egy 8 éve lejárt, egyszer használt zománcfestékbe állított, félig kinyomott, kupak nélküli faragasztó. Így is van! De pont ezért van erre szükség. Az érintése egy ilyen felületnek némi hozzáértéssel, és egy kicsit már kopott vasreszelővel úgy kiképezhető, hogy a legdurvább, naga-chili porral meghintett smirglipapír is elbújhat mellette. Persze minek bújtatná el az ember, ha foltokban rá is ragaszthatja.

Hajjh. Így lennének igazán jók ezek a topánok.. Aztán aláíratnám Michael C. Hallal mondván, hogy jó ügyet fognak szolgálni az így már igazán menő csukák, és megkérnék egy HULK alkatú Dexter rajongót, hogy

rúgja már fel őket egy-egy maratoni nekifutásból annak a díszköcsögnek a sokat látott seggébe, aki a legfőbb felelőse a DEXTER “9.” évad elbarmolt befejezésének.

SpentRocket - 2022. 01. 28. 07:30

@kötelező: Benned aztán volt elfoljtott indulat! :) Remélem ezzel a hsz-szel kijött…

Sawyer - 2022. 02. 02. 21:53

Mutogassa inkább az új évad forgatókönyvét…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz