login |

Emlékeztető: Hotel Margaret 1. évad

2022. 01. 31. 19:20 - Írta: winnie

17 hozzászólás | kategória: ajánló, hazai termék, kampány, video,

Ma. 21:10. RTL Klub. Hotel Margaret – 1×01 (az első előzetes + későbbi előzetesek + főcímdal)

Na, elsőnézős vélemények?

Az RTL Klub ezúttal egy saját ötleten alapuló telenovellát, azaz lezárt napi sorozatot indít, amit a Keresztanyu és a Drága örökösök készítőjétől érkezik, és erőteljesen kihangsúlyozzák a krimis aspektusát, bár pontosan tudjuk, hogy pusztán egy “Ki tette?”-sztorit nem lehet ennyi részben túl konzisztensen prezentálni. Ettől még érdekes lesz, hogy a szappan és a rejtély milyen arányban lesz jelen.

A nagy kérdés az lesz a csatorna számára, hogy az Exatlon ellen hogy fog helyt állni a széria, melynek, mint a fent említett másik két sorozatnak, ismét csak elég jól eladható és gyorsan kommunikálható alapsztorija van. Íme a hivatalos tartalomleírás:

Magyarország kedvenc influenszerei érkeznek Tihanyba neves díjátadóra, hogy kiderüljön ki lett közülük az év legsikeresebb videósa. A Hotel Margaret teljes személyzete készül a sztárok méltó fogadtatására, élükön a tulajdonossal, Margaret asszonnyal és Dénessel, a szálloda igazgatójával, és az éppen 18. születésnapját ünneplő lányával, Kírával. A díjátadó közben azonban egy elhibázott konfettiágyú kilövése után összeesik a nyertes a színpadon. Vajon véletlen baleset, vagy szándékos gyilkosság történt? A fő kérdés azonban az, hogy pár lájk minden áldozatot megér?

17 hozzászólás Ne habozz!

Asd - 2022. 01. 31. 21:25

Nagyon kínos az egész. Hackman,Oli G, vrdani mik ezek a nevek. :D

fregattfőhadnagy - 2022. 01. 31. 22:06

Ez rettentően gyenge. Hogy influeszeresebben fogalmazzak: cringe. :D

tommy - 2022. 01. 31. 22:11

Pont az egyetlen értékelhető karakter lett az áldozat.

justy - 2022. 01. 31. 22:15

Szemétre való.

speranza - 2022. 01. 31. 22:36

Az “első előzetes” linkje a The Great-hez vezet.
De a későbbi kettő is elég volt ahhoz, hogy leszűrjem, mi várható ettől a telenovellától. :)

dragon1986 - 2022. 01. 31. 23:10

Asd – 2022. 01. 31. 21:25
Nagyon kínos az egész. Hackman,Oli G, vrdani mik ezek a nevek. :D

mondja ezt egy billentyűzeten található 3 egymás melletti betűje :D

Rapguruz88 - 2022. 02. 01. 07:19

Beleneztem, rettenetesen magyaros, kínosan gagyi hatású szuperszemét

ooo - 2022. 02. 01. 08:26

Ez botrányos volt.

Bence - 2022. 02. 01. 12:03

Szerintem az első rész alapján eldönteni egy sorozatról, hogy jó e vagy sem, nem lehet. Nekem alapjában véve tetszett, szerintem fogom folytatni, aztán meglátjuk 1-2 hét múlva, hogy mi lesz akkor a véleményem.

Dave - 2022. 02. 01. 13:19

Nem hittem volna, hogy még vissza fogom sírni az Európa Expressz “minőségét” :D

juhaszvik - 2022. 02. 01. 13:48

Egy telenovella formátumú krimire még kíváncsi is lennék (a komédia faktor sem zavarna, sőt), de ez egy botrányosan színvonaltalan valami volt. A korábbi művekből -Keresztanyu, Drága örökösök-, csak egy epizódot illetve az utóbbinál csak képkockákat láttam, de azok mintha nem mentek volna le ilyen minőségi mélységbe. Nem tudom, hogy 10-es skálán lehet-e nullát adni.

winnie - 2022. 02. 01. 16:15

a folytatások tartalmai elég jó leírják, mi várható

nyilván SPOILERES

102

A szállodát tilos elhagyni. Tordai és Dóra megkezdi a nyomozást és a kihallgatásokat a szállodában, berendezkednek a 206-osban. Karesz egész nap az eltűnt konfetti ágyút keresi, amit végül Tordai talál meg Gyulánál, aki épp el akarta azt rejteni. Bözsi megtalálja a sörnyitó alakú pendrive-ot a színpadon, és zsebre teszi.

103

Dóra számonkéri Gyulát a konfettiágyú kapcsán, de ő igyekszik elkenni az esetet. Niki egyre jobban aggódik, hogy lebuknak Dave-vel, amiért titkolják, hogy a díjátadó idejében a 206-osban jártak. A rendőrök rájönnek, hogy Hackman laptopja eltűnt, Herceg pedig megtudja, hogy a lopott gép Dave-nél van. Hackman meghal. Tordai Bözsit és Almát hallgatja ki, és Bözsi átadja neki a sörnyitó pendrive-ot. Dénes Dórának adja a díjátadón készült videót.

104

A videósok eldöntik, hogy el kell tüntetniük a Hackman laptopján talált, őket leleplező videókat. Előbb Dóra, majd Tordai is kihallgatja Dénest.

105

A rendőrség keresi Hackman laptopját, amit a videósok sajátos ötletekkel akarnak eltüntetni, megsemmisíteni. Végül VR Dani törli róla a videókat, és Herceg elrejti a bűvésztáskájában. Mirát kihallgatják a rendőrök, és kiderül, látott egy lézerfényt Hackman mellkasán a díjátadó estéjén. A ballisztikus vizsgálat során kiderül, hogy gyilkosság történt, Hackmant valaki lelőtte.

106

A rendőrség gyilkosság után nyomoz, ujjlenyomatokat vesznek, lezárják a szállodát a személyzet háborog. Tordai kihallgatja Kareszt, képbe kerül a Party and More cég, aki a konfetti ágyút kölcsönözte a díjátadóra. Alexa feltöri Hackman kocsiját és talál benne egy pisztolyt. Herceg szerint Dave-re kellene terelni a gyanút, de felmerül az is, hogy a videósok zavarják össze a rendőrséget azzal, hogy mindenki más videós ellen vall Hackman meggyilkolásával kapcsolatban.

107

Feri bá és Brúnó Borisz után nyomoz a szerelőműhelynél, és össze is találkoznak vele. Dóra Hackman kocsijáról vesz ujjlenyomatokat. Alexa belekontárkodik a helyszínelésbe, hogy szándékosan otthagyja az ujjlenyomatait, és hogy elrejtsen egy fenyegető cetlit a kocsiban, ami Dave-re tereli a gyanút. Fred és Gyula segítenek Ginger szökését előkészíteni. A videósok szándékosan egymásra vallanak Tordainál, hogy összezavarják.

108

Ginger megpróbál megszökni Fred és Gyula segítségével, de nem sikerül neki. Dave megkörnyékezi Mirát és megszerzi tőle Mira kulcsát a 206-os szobához. Brúnó elmondja Juditnak, hogy szerinte Borisz a gyilkos. Dóra és Tordai rájönnek, hogy a Party and More cég tulajdonosával készül tárgyalni Dénes a szálloda jövőjéről. Margaret megkéri Dénest és Mirát, hogy Juditnak ne beszéljenek a gyilkosságról.

109

Dave egy névtelen levéllel irányítja a rendőrök figyelmét Hercegre, akik megtalálják a bűvésztáskában a 206-os kulcsát és a laptopot, majd Herceget letartóztatják. Brúnó elviszi Juditot a szerelőműhelyhez. Judit lepaktál Borisszal, hogy ha új információi lennének, akkor őt keresse. Dénes találkozik Istvánnal, de az üzleti tárgyalás sikertelen. Ginger tudomást szerez az Alexánál lévő pisztolyról.

110

Tordai és Brúnó Borisz után nyomoz. Niki vall Dórának a díjátadó estéjéről. Ginger ellopja a pisztolyt Alexa és Betty szobájából, amit azonban tőle Judit vesz el. Dénes átadja Margaretnek a levelet, amit István küldött, kiderül, hogy egy fénykép van benne Annáról.

BB - 2022. 02. 01. 16:16

Nagy izgalommal vártam a sorozatot, többek között pár színész miatt is, akik elég “tűrhető” szinten vannak nálam. Viszont: a tény, ami hihetetlen gerinctelen és undorító húzás volt az a következő: a szobalányok nem túrják fel a szobákat! Ezt honnan tudom? Egy nyári szezont dolgoztam végig így és nem túrtuk fel a szobákat! UGyanis nem volt időnk így SZÓRAKOZNI! Hiszen a kedves vedéd verte a fejünket, hogy el akarja foglalni a szobát megjegyzem idő előtt :)

tommy - 2022. 02. 01. 16:54

Komolyan vehető a sztori is. Történik egy gyilkossági kísérlet/baleset és a helyszínen tartózkodók nem mehetnek haza, hanem ott helyben kell megoldani az ügyet! “Se ki se be” :D javítsatok ki, de szerintem ilyen a világon nincs.

winnie - 2022. 02. 01. 17:05

a világon lehet, hogy nincs, de abban a világban a jelek szerint van. fordítva kell gondolkodni: mivel megtehetik, hogy ezt mondják és nem mehetnek, lehet következtetni, hogy ez ott lehetséges, ergó nem a mi világunkban játszódik. viccen kívül, sok minden történik fikcióban, ami egyébként a valóságban nem. nyilván azért megmagyarázzák valahogy, de ez a lényege az egésznek, ettől lesz a sorozat. nyilván, ha valaki ilyesmin fennakad vagy azon, hogy senki nem mondja azt, hogy “jé, a feri bá pont úgy néz ki, mint az a mészáros máté nevű színész és senkinek nem tűnik fel”, akkor nem neki való.

winnie - 2022. 02. 01. 17:06

Bence: ilyen kínálat mellett praktikus az első rész alapján dönteni, és ha valaki nem talál sok szimpatikus karaktert, nem biztos, hogy erőltetnie kell.

nchester - 2022. 02. 04. 21:27

vártam volna azt a poént hogy hé vr dani a vr pistit hol hagytad? :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz