login |

Kik ezek és mit akarnak?

2022. 02. 08. 17:50 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ilyenek voltak, kandi, , , , ,

Na, ki mennyire felismerhető? Így a Pam & Tommy-s Lily James és Sebastian Stan után, akik Pamela Anderson-t és Tommy Lee-t alakítják?

Először csak egy képet akartam kirakni, de végül Elle Fanning a rövid hírekbe ment a The Girl From Plainville-lel (Michelle Carter-ként). Aztán jött Sean Penn és Julia Roberts a Gaslit-ből (mint John és Martha Mitchell), én meg bosszankodtam, hogy kéne még valaki, hogy 2*2-es mátrixot alkossanak a fotók, ami után nem sokkal befutott Renée Zellweger a The Truth About Pam-ből (mint Pam Hupp). Hogy mi köti össze őket? Nos, az, hogy mindannyian valós személyeket alakítanak, és az is, hogy bizonyos szinten el vannak maszkírozva.

És, ha már lúd, legyen kövér alapon, gondoltam, akkor miért ne tegyem ide (a bőven felismerhető) Kate McKinnon-t, aki Carole Baskin lesz a Joe vs Carole-ban (meg persze akkor már John Cameron Mitchell-nek is itt a helye, mint Joe Exotic), és mivel tegnap kiadták az első promóképet (a felismerhető) Amanda Seyfried-ről is, mint Elizabeth Holmes (The Dropout), akkor már csak abból a sorozatból kellett valakit behúznom nyolcadiknak. Ő lett William H. Macy (Richard Fuisz).

De ez még csak a kezdet, hiszen jön még pár ilyen sorozat, többek között a The Winning Time.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz