login |

Emlékeztető: Cobra – A válságstáb 2. évad (COBRA: Cyberwar)

2022. 02. 09. 19:50 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló, Anglia lecsap,

Ma. 21:00. AXN. Cobra – 2×01 (eredeti, előzetes)

Itthon meglepő érdektelenség kísérte ezt a feszült angol thrillert Robert Carlyle főszereplésével, Ben Richards készítésében, melynek második szezonja egy új sztorit, egy újabb válsághelyzetet hoz el. A sorozathoz persze az AXN is így áll hozzá, mert például a Facebook-jukon promóznak ezt-azt (nem szakadnak meg a posztolásban a PR-osok), pár krimiismétlést, de a COBRA-ról mostanság nem volt említés.

A hivatalos tartalom a kép alatt:

A választásokat követően Sutherland Joseph Obasit nevezi ki új belügyminiszternek. Egy ukrán oligarchát, Michailo Kostenko-t meggyilkolnak, miközben helikopterrel elhagy egy futballpályát. Kiderült, hogy a támadók kapcsolatban állnak Oroszországgal, Eleanor James pedig figyelmezteti Sutherlandet a diplomáciai következményekre, ha őrizetbe veszik őket. Kentben a rendőrség és a hadsereg utasítják az embereket arra, hogy evakuáljanak, miután felfedeztek egy második világháborús hajót, amelyben robbanóanyag van, és amely megsérült a víz alatti földrengések során.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz