login |

Hírkedd – Slasher 5. évad! London Kills 4. évad!

2022. 02. 15. 09:05 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: – + HBO GO: Folklór 2. évad + Netflix: Ridley Jones 3. évad
 • Premier: Luda Can’t Cook S1 + Finálé: 4400 S1, VH1 Family Reunion: Love & Hip Hop Edition S2, Love & Hip Hop: Lineage To Legacy S1, Black Market S2
 • Teljes évados premier: Ridley Jones S3 (Netflix)
 • Magyar premier – Prime: 02.21 A hegyimentők (Die Bergretter) 7. évad
 • Magyar premier HBO Max: 03.08 Tizenegyes állomás (Station Eleven) 1. évad
 • Magyar premier – TV2: 02.21 Oltári történetek 2. évad
 • Magyar premier – Netflix: 03.09 Életfogytig ügyvéd (For Life) 2. évad
 • A Feria: The Darkest Light szinkronhangjai.
 • A Peaky Blinders 6. évadja 02.27-én kezd a BBC-n.
 • Az Amazon Studios elkezdett egy élőszereplős Szárnyas fejvadász-sorozaton dolgozni. Ez még csak pilotszkript-berendelés a Blade Runner 2099-hez, de eléggé gyorsított és írószobát is szednek össze, szóval elég komoly az esélye a berendelésnek és az idei forgatáskezdésnek is. A készítő Silka Luisa. A cím alapján az egész a 2017-es Blade Runner 2049 után 50 évvel játszódna.
 • Az ABC midseason-re tervezett új komédiája, a Maggie “hely hiányában” a Hulu-n lesz bemutatva.
 • A The Walking Dead a 11. évad B-részében hozni fog egy epizódot, amiben érdekes flashback lesz egy korábban megtörtént eseményre, csak más szemszögből.
 • Az új lengyel Harlan Coben-sorozatban, a Hold Tight-ban benne lesz a The Woods-ból ismert karaktereként Agnieszka Grochowska és Grzegorz Damięcki (Laura és Pawel).
 • Itt egy blogbejegyzés, ami arról szól, hogy a Halo-sorozat hogy fog viszonyulni a játékhoz idő- és térbeliségében.
 • A SEAL Team 6. évadja 10 részes lesz.
 • Bár már jó régen be lett rendelve az IFC által a Documentary Now! 4. (azaz 53.) évadja, csak idén érkezik. De érkezik. Benne: “Two Hairdressers in Bagglyport”, ami egy tengerparti kisváros fodrászszalonjáról fog szólni (a 3 Salons at the Seaside és a The September Issue “alapján”), a “How They Threw Rocks”, ami egy walesi sportot mutat be, a “The Melon vs. The Felon” (a When We Were Kings szellemében), és a “My Monkey Grifter”, ami a My Octopus Teacher mintájára egy hátsó szándékokkal rendelkező majommal való barátságot mutat be.
 • Nyári workshop-ot kap a Smash musicales színpadi adaptációja. A terv még mindig a 2024-es színpadra állítás. A cím jó eséllyel Smash, A New Musical vagy Smash: The Musical lesz.
 • A Disney+ 2021. utolsó negyedévében 11,8M előfizetővel növelte a táborát ezzel 129,8M-nál tart.
 • Az All of Us Are Dead két hét alatt 361M óra megtekintést gyűjtött össze a Netflix-en, amivel már most all time top20-as.
 • Jé, a múlt heti Pam & Tommy-t Lake Bell rendezte.
 • Pilotberendelés: Will Trent – ABC, készítő: Liz Heldens és Dan Thomsen – Karin Slaughter könyvei alapján, egy különleges ügynökről, aki a georgia-i nyomozói hivatalnak dolgozik, és akit születésekor elhagyott az anyja, így igen kemény kamaszkora volt az állami rendszerben. Most viszont egyén nézőpontját arra használja, hogy senki ne érezhesse olyan elhagyottnak magát, mint ő annak idején. (A berendelés cast contingent, azaz a főszereplőtől függ.)
 • A Shudder berendelte a Slasher 5. évadját.
 • Az Acorn TV berendelte a London Kills 4. évadját.
 • Berendelésre került a The Smurfs 2. évadja.
 • Jim Parrack (Judd) beszél a múlt heti 9-1-1: Lone Star-epizódról. Itt is.
 • Jennifer Holland (Emilia) beszél a Peacemaker legutóbbi részről és előzetesen is nyilatkozott. És Chukwudi Iwuji (Murn) is mond ezt-azt.
 • Vendégszerep: Jada Pinkett Smith – The Equalizer, Kim Cattrall, Juliette Lewis, Ed Begley Jr., Armand Fields, Chris Renfro, Eric Graise, Sachin Bhatt, Benito Skinner – Queer As Folk (visszatérők), Quentin Plair, Nicola Peltz – Immigrant (előbbi visszatérő),
 • Állandó szerep: Catherine Zeta-Jones – National Treasure (Disney+), Li Jun Li, Joel de la Fuente, Clara Rosager – The Devils S2,
 • Interjú: Pamela Fryman (szitkomrendező), a Servant főszereplői, Bill Maher (a Real Time with Bill Maher műsorvezetője), Jeb Stuart (a Vikings: Valhalla készítője), Adam DeVine (Kelvin – The Righteous Gemstones),
 • A UIP-Duna Film, ha kap elég visszajelzést, akkor lehet, hogy bemutatja moziban is a Jackass: Forever-t.
 • Új sorozat: Virgin — The Series – Disney+, indonéz, rendező: Monty Tiwa, a Virgin című film spinoffja, egy csapat fiatalról, akik nyomozós dokumentumfilmet csinálnak azt remélve, hogy felfedik az iskola népszerű lányának halála mögötti rejtélyt.
 • Új sorozat: The Bad Guy – Amazon, olasz, készítő: Ludovica Rampoldi, Davide Serino és Giuseppe G. Stasi, sötét bűnügyi komédia egy ügyészről, aki a maffia elleni harcáról híres, de azzal gyanúsítják, hogy maga is maffiózó, így vesztenivaló híján úgy dönt “rosszfiú” lesz és bosszút áll a jó hírét bemocskolókon.
 • Pilotszkript: Libra – Spectrum Originals, készítő: Lauren Wilkinson, executive producer: Paul Giamatti – Don DeLillo könyve alapján, tények és fikció alapján a John F. Kennedy-merényletről, melynek középpontjában Amerika megszállottsága van az összeesküvés elméletekkel. A könyv a merénylet körülményeit Lee Harvey Oswald életének történetével is összemossa.
 • A History Channel berendelte a The Food That Built America 3. évadját.
 • Úgy néz ki, hogy Sherry Shepherd lesz az állandó új műsorvezetője a The Wendy Williams Show-nak, amit korábban a “címszereplő” betegség miatti távollétében vezetett sokszor, és mivel a jelek szerint Williams nem is tud visszatérni, állandó helyettes után néznek.
 • A Cheer-es Jerry Harris bűnösnek vallotta magát az ellene felhozott, kiskorúakkal kapcsolatos vádakban.

11 hozzászólás Ne habozz!

Nemkati neni - 2022. 02. 15. 09:24

Ennek a Blade Runnernek vajon hol lehetnek a jogai? Az elsö filmet a WB gyartotta es forgalmazta, a masodikat a Sony gyartotta, az USA-ban a WB forgalmazta, mashol a Sony, most meg nekiesik az Amazon. :O

En azt hittem, hogy a “jol tejelo” cimeket/franchise-okat szeretik a studiok a sajat kezükben tartani.

winnie - 2022. 02. 15. 09:26

az Alcon Entertainment vette meg a Blade Runner-jogokat 2011-ben, és máig náluk vannak.

dexike3 - 2022. 02. 15. 10:20

nem tudom mennyire spoiler, de aki nem látta a 2049-et ne olvassa(!). van elképzelés, hogy milyen irányba megy a Blade Runner 2099. kiderült, hogy a replikánsok és az emberek tudnak hibridizálódni. így van honnan továbbvinni a sztorit. jó lenne, ha összejönne.
bár most inkább Ridley Scott a TV-s Alien sorozat beindításán van rajta szerintem. legalábbis a pilotot idén leforgatják a tervek szerint.

winnie - 2022. 02. 15. 10:24

azért kíváncsi vagyok, hogy scott miképp osztja meg az idejét, hiszen ott volt a két tavalyi filmje és ott van a raised by wolves, rendezi a Roads to Freedom pilotját és készíti a következő filmjét, ott az alien és a blade runner, ott a Jigsaw sorozat meg a good fight, meg a hot zone, stb.

szerintem azoknál, amiknek a stáblistájában kötelezően van benne (alien, blade runner) nem biztos, hogy annyira tevékenyen vesz részt. bár lehet, hogy pont azoknál a legaktívabb, amelyeknél legkomolyabb múlt köti őt az alapanyaghoz.

debali - 2022. 02. 15. 10:47

látva a Hotel Margaret buktáját, felmerült bennem, hátha vki tudja, h mi lehet drágább: 2 napi, fikciós, sajátgyártású sorozat (Kereztanyu+Margaret), vagy 1 majdnem két és fél órás, sajátgyártású sportos reality (Exatlon)?

SJ - 2022. 02. 15. 10:57

debali: Ez egy izgalmas téma, de mint kívülálló, biztosra veszem, hogy a reality, akármilyen tematikájú is, jóval olcsóbb lehet, mint egy akármilyen sorozat, nemhogy kettő.

winnie - 2022. 02. 15. 11:02

igen, és ugye minél több részt csinálnak belőle, annál többfele oszlik el a fix költség, amit mondjuk a forgatási helyszín jelent. eleve kisebb stáb, a játékosok is kevesebbet keresnek, mint a színészek, nincs annyi holtidő forgatás közben, hatékonyabb a munka. a nemszkriptelt műfaj azért is ívelt fel anno, mert tényleg csak töredéke volt a szkripteltnek, és még nézett is volt.

Enzo - 2022. 02. 15. 11:56

“A The Walking Dead a 11. évad B-részében hozni fog egy epizódot, amiben érdekes flashback lesz egy korábban megtörtént eseményre, csak más szemszögből.”

Na erre kíváncsi leszek.

“A berendelés cast contingent, azaz a főszereplőtől függ.”

Mik vannak, ilyenről nem is hallottam, érdekes koncepció. Gyors guglizás szerint ezt jelenti: “All that stands between a script and a green light is finding actors that the network approves of to fill the lead roles. These are handed out to pilots when the network determines that the right lead can make or break a show.” Tehát ha találnak hozzá egy főszereplőt, aki képes elvinni a hátán a showt, akkor megkapják a berendelést. Hmm.

winnie - 2022. 02. 15. 12:00

:) pedig van pár cast contingentes posztunk, itt még külön kategória is volt a berendelések között, régen több ilyen volt: https://www.sorozatjunkie.hu/2007/02/08/nbc-tervek-200708-ra-amikre-meg-nem-bolintottak-ra/

egyébként érdekes a dolog, mert nem értem, hogy megy. ha valaki olyat találnak, aki nem jó a csatornának, akkor tovább keresnek, nem? de ha kell nekik a sorozat, akkor lehet, hogy bevállalnak csak azért egy nagyobb nevet, aki nem tökéletes, hogy elfogadják a pilotot? vagy csak egyszer dobhatnak a kockával?

Enzo - 2022. 02. 15. 12:08

Lehet hogy csak eddig nem tűnt fel ez a kifejezés :) (2007-ben pedig tutira nem junkie-ztam még)

Amúgy igen, én is épp ezért kezdtem el gondolkodni ezen a meghatározáson, amiket te is írsz, hogy vajon hogy működhet.

Krila - 2022. 02. 15. 18:22

Imádom Karin Slaughter könyveit. Jöhet a sorozat belőle!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz